Известие

Collapse
No announcement yet.

айде да се "похваля" и аз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• айде да се "похваля" и аз

Днес ми взеха книжката за 2 месеца за превишена скорост.Веднага обяснявам защо.Преди време (11.2008г) леля ми направи тежка бъбречна криза и трябваше да я водя в спешното по най-бързия начин.И карам си аз внимателно и колкото може бързам по булеварда, и по едно време гледам "слънчогледа" на катаджийте, спирам,гледам радара 94км/ч при разрешени 50км/ч.Обяснявам аз каква е работата набързо и продължавам след което трябваше да се върна за да напишем акта.Та нарисуваха ме набързо и след няколко отлагания днес вече ми излезе решението и 2 месеца без книжка.
    Та мисълта ми е че хорицата ич не ги е грижа че водиш човек в тежко състояние до спешна помощ.Така че карайте внимателно и дано не ви се налага да бързате,щото смекчаващи вината обстоятелства в БГ е доста смешно понятие.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

много кофти и за леля ти и за теб...
    Са няма да се плащиш като започнат нападките и изказванията от сорта че е можело да викнете Линейка

Comment

Не съм фен на безидейното бързане, но подкрепям в подобни случаи. Полицаите чисто и просто са се престарали. Почти навсякъде по света правят компромис в такива ситуации.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        Днес ми взеха книжката за 2 месеца за превишена скорост.Веднага обяснявам защо.Преди време (11.2008г) леля ми направи тежка бъбречна криза и трябваше да я водя в спешното по най-бързия начин.И карам си аз внимателно и колкото може бързам по булеварда, и по едно време гледам "слънчогледа" на катаджийте, спирам,гледам радара 94км/ч при разрешени 50км/ч.Обяснявам аз каква е работата набързо и продължавам след което трябваше да се върна за да напишем акта.Та нарисуваха ме набързо и след няколко отлагания днес вече ми излезе решението и 2 месеца без книжка.
        Та мисълта ми е че хорицата ич не ги е грижа че водиш човек в тежко състояние до спешна помощ.Така че карайте внимателно и дано не ви се налага да бързате,щото смекчаващи вината обстоятелства в БГ е доста смешно понятие.
        Защо не им бута пари бе приятелче ??? Те като видят дваисетолевката и си ставате роднини !
        BUSHON RACING SERVICE

Comment

Сега преди да са ме оплюли че карам като хамалин из града, искам в моя защита да кажа че избягвам и неодобрявам високите скорости особено в града,пък и не само.Не съм си гледам скоростомера в тая ситуация,просто беше 18:15ч вечерта и се оглеждах здраво задари учениците които се прибираха по това време, и точно на тоя булевард нямаше ученици и засилвам си аз малко и .... честито.
          Абе в крайна сметка майната му , ще търпим , няма как
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщение
            Защо не им бута пари бе приятелче ??? Те като видят дваисетолевката и си ставате роднини !
            Не всички взимат. НО е трябвало да го пуснат
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

абе те тука нашите са некорумпирани,щото изгониха няколко преди време
              пък и радара беше от фискалните и ...

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                Не всички взимат. НО е трябвало да го пуснат
                бате и по 100 лв съм давал нема та нема ама като види зеленото олеле маико моли се пак да ме хване в нарушениеама после нема бате по една студена количка и аиде наш
                BUSHON RACING SERVICE

Comment

баси куките,колега много си прав че в БГ смекчаващи вината обстоятелства е доста смешно понятие.

Comment

Язък, карай без книжка чат-пат и твае !

Comment

абе не си е работа без книжка, ако ме чукне някой тъпак за белата и става .... , май ще си купувам колело на първо време, малко спорт,освен фитнеса, ще ми дойде добре
                      най-веселото е че кандидатствах за шофьор на едно място и сега ако се обадят ше съм ебаси шофера без книжка

Comment

лошо колега ,ама по-добре два месеца с колело,отколкото да те копнат без книжка,глобата е 4 стотака доколкото знам и там щеш нещеш плащаш щото не можеш да я вземеш обратно без да си изчистил глобите.

Comment

вече е 1000лв и една година без книжка , ако са го приели вече де, последно такова предложение чух

Comment

Значи да нети давам акъл за без книжката . За 1000 лева по добре с колелото 2 месеца ебаго..

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                              вече е 1000лв и една година без книжка , ако са го приели вече де, последно такова предложение чух
                              малииииииии тия здраво са почнали да е**т ,баси 1000лв. т`ва си е книжка и половина,ако не те късат на изпитите.

Comment

Working...
                              X