Известие

Collapse
No announcement yet.

Имате ли си хоби? и какво е то?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от stani4a
    аз пък отглеждам марихуана...от скоро!!! и току що поникнаха!!!
    Демек хобито ти е "градинарство",така ли? И сигурно вече си под наблюдение...
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Аз пък обожавам да се ровя из симбиан телефоните ,нямам вече тайни от тях, запленявам се по това да накарам да работи някои софтуер за коли да проработи без да е купуван и, почти винаги успявам (поне с каквото съм опитал ),всяка минутка свободно време играя снукър (сега събрам пари да си купя маса ),а напоследък (след като спрях алкохола) започнах с дъъъълги разходки в снега ,след 12 през нощта пеша из маалата.

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Мен пък ми е хоби да чета алфа форума, и понякога просто чета чета ама без да пиша просто от всяка тема човек споделя нещо , някакъв проблем и това кара времето ми да минава страшно бързо, дори чета за проблемите на другите модели на алфа, различни от моя и пак ми е кеф, все има какво да научиш.
        А иначе както колегата е споделил и аз много бях зарибен по смартфоните и нямаше програма дето да не сам я тествал по няколко пъти или игра, но вече ми отмина тази мания.. Сега ми е голяма мания да карам JTD-то от подписа,еми не мога да се нарадвам на турбонадува все още
        Друго хоби ми е да тренирам, постоянно я вкъщи я по лостовете, си правя упражнения за тонус и фигура Из вкъщи столове маси за всяка мускулна група почти съм си измислил упражнения.. Абе всеки луд с номера си нали знаете...
        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

ЛУД по спортният риболов!!!
          Търся си някой от форума да живе е близо до Редута да ми уидисва на ъкъла!!!!
          Last edited by JORKOOO; d.m.y г., 11:49.
          Жоро 147 1.9 JTD

Comment

освен алфите хобито са ми шнауцерите и изобщо кучетата
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

и аз като колегата jorkoo обичам да ходя за риба и чакам с нетърпение да се затопли малко и да се започне ходенето за шарани и амури по нашите язовири

Comment

Първоначално публикувано от bat_kir4o Покажи съобщение
                и аз като колегата jorkoo обичам да ходя за риба и чакам с нетърпение да се затопли малко и да се започне ходенето за шарани и амури по нашите язовири

Ей да викаш,ако я згащиш някъде!!!
                Жоро 147 1.9 JTD

Comment

няма грижи само да ги набараме

Comment

Отправям към колега покана за риболов тази Неделя
                    Жоро 147 1.9 JTD

Comment

От малка обичам да дразня съседите си с певческите си "способности", но откакто взех книжка нещата се промениха. Започнах да се интересувам от автомобила си, а покрай него и от автомобили попринцип. Не разбирам особено много, но ми е голям мерак. Постоянно крада опит и това ми е хоби...
                      Last edited by ALF_RO_DiTa; d.m.y г., 17:38.

Comment

Working...
                      X