Известие

Collapse
No announcement yet.

Имате ли си хоби? и какво е то?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имате ли си хоби? и какво е то?

Добър ден на всички пускам тази тема защото не намерих друга подебна, а исках също да разбера какви по душа са "алфистите" дали са весели самоуважаващи хора или...
    Аз сам Иво, и обичам да плувам през свободното си време, но за момента се по-малко време отделям за спорта и го отделям пред компютъра не е на хубаво това но си ме примръзка от време на време.
    Също така обичам да карам ски, но нямам възможност поради това, че тук не пада сняг
    Spin City!

мноо ямпък съм 180/87
    ей забравих мноо бачкам и секс пък съм беден.

Comment

електроника и механика,обичам ка карам колело по байрите но тук няма време за това
      alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
      alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Хобито ми е да хода за риба като е топло и да си клата жената да не забряваме карането с превишена скорост
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

моето хоби е да мързелувам,отдаде ли ми се възможност го правя, и общо взето това е през свободното време

Comment

коли и мързел ,това са мойте хобита,а и да не забравяме ситкомите

Comment

Ми и мен колата ми е хоби, колелото също, но малко карам колело напоследък, итрая и на FEAR също
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Футболен туризъм. Перфектният повод да идеш някъде, пък има и адреналин
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ами моето хоби напоследък е ходенето на фитнес, по принцип обичам да ходя за риба на морето,да се размотавам пред компютъра,да мързелувам пред телевизора гледайки филм и с биричка и ядки (фъстъчки,семки,бадеми,абе квот има в момента),от време на време разходки с колата и жената.
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                    Ами моето хоби напоследък е ходенето на фитнес, по принцип обичам да ходя за риба на морето,да се размотавам пред компютъра,да мързелувам пред телевизора гледайки филм и с биричка и ядки (фъстъчки,семки,бадеми,абе квот има в момента),от време на време разходки с колата и жената.
                    иначе как е в добрич?не съм идвал от 2месеца.

Comment

Картинг, Формула 1, напоследък взех и да вкарвам коли от Англия......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ами как да е ,глад мизерия и въшки,
                        както винаги си е , хубав град с глупави(търпеливи) хора и големи данъци
                        сори за спама
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                          ами как да е ,глад мизерия и въшки,
                          както винаги си е , хубав град с глупави(търпеливи) хора и големи данъци
                          сори за спама
                          то на всякаде така,всичко умира ,поне духът ни е още жив.

Comment

Да ти порасне голяма и добре да изсъхне
                            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                            Ramstein - Benzin
                            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Колеги, май ви бия по точки, аз съм една от най-лудите в нета изобщо...хобита имам много, но главното е занимавката със самолети,изтребители по-конкретно, болна тема са ми, много обичам, едва след това ми хоби идва всичко останало с което се занимавам като хоби-музика, рисуване, едно друго...Пускам едно линкче към блога ми, в който си личи какво представлява мойта скромна особа

http://www.sibir.bg/blog/transvaalpremier/
                              Влюбена в Alfa Romeo GTV
                              GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Working...
                              X