Известие

Collapse
No announcement yet.

Имате ли си хоби? и какво е то?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Hi-Fi техника, Алфи, риболов(ама вече не съм в Свищов и рядко ходя с бащата), PC игрички, кибичене по кафета и запивки с приятели. Като в зависимост от свободното ми време и финансовото състояние на моменти преобладават едни в други моменти други хобита
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

моето хоби са автомобилите и мобилните телефони, но надделява интереса ми към колите
      голяма слабост са ми автомобилите, още от малък бях абониран за тогавашния "Авто Мото Свят" - беше голям лукс, а сега купувам списания на Ауто Билд

Comment

моите хобита са свързани с географията и колите. С география започнах да се занимавам от края на 5 клас, и на следващата година съучениците ми лепнаха прякора Мишо Географа, а с колите започнах да се интересувам по-подробно някъде в 8 клас и в момента събирам списанията на Top Gear BG, Auto Bild and Formula 1 Racing.
        VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
        Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Айде и аз в клуба на колегите с повече хобита - футбол, рисуване по-специално графити, коли, акваристика, пуцане на World of Warcraft

Хобито с колите общо взето е каране и хвърляне пари по тях, грам хабер си нямам иначе Акваристиката ми е хоби от няколко месеца - голяма зарибявка е, но и лапа бая парички. Пък с графитите бая време мина откакто имах "муза" за последно

Last edited by Peak1; d.m.y г., 15:39. Основание: Снимки
          Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Моето хоби пък е да ровичкам в двигателите :P Все още само се уча от къде изгрява слунцето и как стават правилно нещата,но принципно мечтата ми е един ден да си направя сервиз и да човъркам много.Също много обичам да си правя екскурзии из България и да откривам красотите й.Футболът също ме влече,едно време като тренирах бях най-добрия в групата,но после трябваше да избирам футбола или учението и избрах второто,надявам се за добро.
            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

И моето хоби е да храня рибите
              Attached Files
              sigpic
              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Гейминг( Лайнейдж и тук-таме мулти пуцалки), риболов, кънки от скоро (май се зарибих сериозно), ровичкане по колата лятото с приятели(бои и китец основно), книжки чета доста (обмислям да си взема електронна) и музика - рок музика.
                Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                  И моето хоби е да храня рибите
                  Страхотно хоби, невероятно красиво!

И аз го практикувах преди години докато не развих алергия към храната на рибките.
                  Останаха ми страстта към автомобилите.
                  Нямам време да ровичкам по тях, но с удоволствие чета книги за стари автомобили.
                  Ако няма какво да правя, вадя комплекта четки и парцалчета и вдигам капака на Алфата

Лятото ходя и за риба, но все по-рядко..
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Моето хоби - жени , и всичко свързано с отношенията между 2-та пола . Започнал съм да ставам яко психолог ...
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

хобито ми се натрича еърсофт и представлява военна симулация с елетропневматични реплики на оръжия. Пушките са 1:1 реплики на истинските и стрелят с 6мм пластмасови съчми с тежест от 0.20 до 0.30 грама. Скоростта на топчето е между 300 и 600 fps което е доста Аз лично съм картечар
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                        Страхотно хоби, невероятно красиво!

И аз го практикувах преди години докато не развих алергия към храната на рибките.
                        Останаха ми страстта към автомобилите.
                        Нямам време да ровичкам по тях, но с удоволствие чета книги за стари автомобили.
                        Ако няма какво да правя, вадя комплекта четки и парцалчета и вдигам капака на Алфата

Лятото ходя и за риба, но все по-рядко..
                        Захващай се отново, съвременните храни са без този страничен ефект.
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Колега Jamal, мн красив и подреден аквариум, изчистен и елегантен!
                          Хобита: обичам да готвя, обичам хубавите парфюми и купуването им, мания ми е! Също обичам и рекламите и най вече създаването им!
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от alfonco147GTA Покажи съобщение
                            хоби "аз ремонтирам алфа"
                            Любимото ми Иначе освен него съм и китарист психопат

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                            Моето хоби - жени , и всичко свързано с отношенията между 2-та пола . Започнал съм да ставам яко психолог ...
                            Добре дошъл в клуба колега
                            BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                              Захващай се отново, съвременните храни са без този страничен ефект.
                              След една година лечение.. май ще задържа за сега.
                              Иначе страшно много ми се иска. Някой ден ако имам деца манияци..
                              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Като цяло имам склонноста лесно да се запалвам по какво ли не. Иначе ме влече спортуването - колело, кънки на лед, футбол... Билярд. Фотографията ми е интересна и когато имам възможност удрям по някой друг кадър (http://picasaweb.google.com/detelazurno/PieceOfArt#). Компютри - всичко свързано с тях и техниката като цяло. Обичам да творя с ръцете си, обичам да работя с тях без значение дали трябва да се залепи нещо счупено, да се направи ремонт в къщи, на колата или става въпрос за home-made творения.
                                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                                X