Известие

Collapse
No announcement yet.

Рали Пилот на ФОРУМА на КАРБ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Рали Пилот на ФОРУМА на КАРБ

Тъй като с приятели яко спорим ежедневно кой е по по най. Да допитам и юзерите на този форум.

КОЙ Ви е най-любимият рали пилот. Не питам кой е най-добър, а защо Ви харесва на вас. Хубаво ще е да напишите и защо. Така ще може и тези които не са запознати да си разият общата култура. Реших да се намеся и да дам номинациите. Единствения критерий е да са ставали световни шампиони.

Не съм включил Хенри Тойвонен заради условието. Иначи адмирации.

ХУБАВО е да пуснете линк със снимка или видео на пилота. За да остане нещо като инфо във форума.
    138
    Ари Ватанен
    2.90%
    4
    Хану Микола
    2.17%
    3
    Юка Канкунен
    2.90%
    4
    Мики Биасон
    1.45%
    2
    Карлос Сайнц
    8.70%
    12
    Томи Макинен
    5.80%
    8
    Колин Макрей
    26.09%
    36
    Маркус Гранхолм
    4.35%
    6
    Петер Солберг
    10.87%
    15
    Себ Льоб
    34.78%
    48
    Last edited by ne0; d.m.y г., 22:02.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Аз писах КОЛИН защото съм имал шанса да го гледам как се състезава.

Голям фен съм на ХАНУ МИКОЛА... може би най-добрият от списъка. Според мен Хану е най, той е първият който създава правилата за управление на турбо кола 4х4.
    Също съм фен на Себ Льоб, но гласувам с две ръце за КОЛИН.

http://www.youtube.com/watch?v=Ci_p6ulyTRg
    Last edited by ne0; d.m.y г., 21:15.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Всеки от изброените от теб, а и много други, които не са влезли в списъка, са адски добри пилоти. Аз гласувах за Колин не толкова заради рали уменията му, а за това, че от интервютата, които съм гледал с него, изглежда много точен пич и ми е симпатичен като човек. Мир на праха му.
      146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Аз гласувах за Себастиен Льоб, в момента той е най-добрия според мен,гледах и състезанията на шампионите в които пак той победи.Иначе ако правим анкета за най-добър пилот за всички времена,мисля че всички са достойни за това определение,но все пак като фаворити от тях са ми Карлос Саинц и Колин МакРей.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Отговорих Карлос Сайнц - кефи ме заради уникалния стил на каране и заради тва че като полудее е качественно и резултатно

Хану ми беше дилема но избрах Сайнц
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Себастиян Льоб и Даниел Елена!!!!!
            Пилот и Навигатор = номер 1
            Просто не се иска питане!
            Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Атила Ферианц - по-онова време го мислех за извън земен. Исках да катастрофира някъде около мен за да го видя наживо -детска глупост. После го видях без да катастрофира, не е световен, но е един от тези които ме впечатляваха. Същото важи и за Бостанджи, както Холовчек. До тук с БГ рали.
              Себ няма как да не ми е любим. Днес вече има 50 победи. Изкючителен! Качва се на 18г. Кариерата му е невероятна. Иключително спокоен, даже по-усмихнат съм го виждал като не е първи. Желязна психика, последната година на Маркус, финландеца загуби чисто психически. И до сега ми е чудно, как Даниел прочете грешен плюс и стана катастрофата в Япония преди 2 години. Тези хора си описват етапа на макс. просто невероятно.
              Себ вхърля в ужас конкуренцията в следобедните етапи. Невероятно как го прави!? А как си подбира гумите, просто нечовек. За разлика от П.Солберг, никога не съм го чул да обвинява гуми, кола. Просто връща газта и чака. Невероятно как пази колата, гумите. За колата ще дам пример, когато беше съотборник с Жил Панези и успяваше да бие на асфалт този "тармаков ас", питаха отбора защо Жил се оплаква от спирачки - отговора беше за разлика от Себ, Жил не успява да опази спирачките. За гумите, просто вижте предпосления кръг, той е за учебниците.
              Единстевеният станал световен не в колата си,а в леглото си!!! "Себ наздраве с шампанско!" "Не сега може би по-късно, сега ще пия кафе."
              Миналата година когато се надлъгваха с фордовете за второто място, Себ каза:"Опитах да натрупам достатъчно преднина, не успях, затова спрях в етапа, не обичам да правя така, но за да запазя шансове за упех го направих. Такива са правилата." Отиде и се извини на Мико.
              Харесва ми че еднакво трудно говори на английски и френски. Не е палячо като Петер и ДжиДжи. Знае къде му е максимума и не се опитва да се надскочи, като Яри.
              Засега толкова, на Лоутраки повече живот и здраве
              Attached Files
              Last edited by aav; d.m.y г., 22:45.

Comment

Томи Макинен

Всъщност от всички изброени пилоти, който и да избера, няма да сгреша. Всички те най-добри във епохата в която сас е състезавали.
                Днес най-добрия е извънземния. Себ. Не случайно казали на Ситроен, че нарушавали правилата. Нямало заложена точка в Правилника на ФИА, да имат за пилот неземно същество...До тук с шегите ...Ония ден се оплакваше как трябвало да карат с макадамови гуми на асфалт....Същия ден им слага 1 минута разлика. Същото важи за Канкунен, Ватанен.
                Колин Макрий - безстрашния. Много може да се пише за него. Факт е че в негова чест subaru owners изписаха COLIN със колите си. Subaru Impreza 22b е легенда, а в ръцете на Макрий беше зрелище. Поклон пред паметта ти шампионе!
                Ари Ватанен на борда на Peugeot 205 T16, група Б, средата на 80-те, човек-машина. Рекордът на Пайкс Пийк също е негов. С една ръка кара с другата си пази сянка от слънцето. И тва с 200 км/ч. Уникално.
                Карлос Сайнц - Тойота Селика в неговите ръце беше доста палава играчка.
                Всички пилоти състезавали се с Ауди Quattro S1, Peugeot 205 T16, Ford RS200, Lancia 037 (на два пъти този автомобил е печелил рали Златни) и останалите от група Б за мен са богове.
                В крайна сметка гласувах за Т.Макинен, защото той ми е останал в спомените като човека с 4 титли във Световния Рали Шампионат с Митсубиши Лансер Ево.
                Нео, ти като човек интересуващ се от рали знаеш кой е нашия рали форум ....Там беше публикувано миналата година - Пилотът на всички времена! и тва беше Льоб, но както казах, всички са уникални за времето си в което са се състезавали. Живот и здраве 2010 на 8 август България ще посрещне кръг от Световния Рали Шамионат и ние да можем да се докоснем до магията...

Click image for larger version

Name:	Makinen.jpg
Views:	1
Size:	16.8 Килобайта
ID:	2254241
                Last edited by trouble; d.m.y г., 22:23.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

МНого се радвам как тръгна темата... знаех си че има и други които точат youtube със стари кадри и се интересуват от най-коравата надпревара.

Comment

Колин Мк Рии .... ма го няма в анкетата Sorry не го видях
                    Last edited by SandoOne; d.m.y г., 21:42.
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin
                    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                      Колин Мк Рии .... ма го няма в анкетата

Дали ?
                      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                      sigpic

Comment

Юка Канкунен - не е ли Юха Канкунен ?

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=9M5sOfEWrtA Абе незнам но това е най-великия пилот за мен и според мен за всички времена, гледаите клипчето и ако не го признаете незнам направо А относно Льоб, малко хлебец има да яде още но и от него някои ден ще стане ЛЕГЕНДА !
                          Last edited by drajko145; d.m.y г., 23:06.
                          BUSHON RACING SERVICE

Comment

Аз гласувах за Льоб за мен той е уникален пилот . С удоволствие го гледам като се състезава, особено на асвалт. Най- добрия е!
                            sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Не знам дали е най-добрия, ама клипчето е интересно. Хер Walter Rohl има 2 титли, така че си заслуважа мястото тука
                              http://www.youtube.com/watch?v=Ts29KKhKXds
                              Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                              Audi A4 1.9 TDI

Comment

Working...
                              X