Известие

Collapse
No announcement yet.

V.I.P. Brother

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• V.I.P. Brother

хахаха малеее тее от де ги събраха, мисля че хазарта ше ги разтърси чалгаджийте, леле ше бъде яко, предчуствам че ше стане бои между ицо и оня мангал мъжа/сина/бащата/брата на малкото цигане на софи маринова хаха

ще има интриги и то много!

Comment

Аз предчувствам,че ще има Я ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Гледането на телевизия спомага за увеличаването на млеконадоя при крави от порода "Лудогорска превъзходна късокосместа шльопка" с 30%.
        Слушането на класическа музика с 35%.
        На тестовите добичета беше пуснат новият албум на АЦ/ДЦ - 3 умряха а другите 7 им спря млякото.

Какъв е извода ?
        Сложен и Ви оставям да го измислите сами.

п.с. Предполагам че леката ексцентричност наблюдавана в орбитата на Земята от няколко дни се дължи на въртенето на учителката ти по Български в гроба на високи обороти ? - Това към автора.
        Май го бях споменавал това ?
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          Гледането на телевизия спомага за увеличаването на млеконадоя при крави от порода "Лудогорска превъзходна късокосместа шльопка" с 30%.
          Слушането на класическа музика с 35%.
          На тестовите добичета беше пуснат новият албум на АЦ/ДЦ - 3 умряха а другите 7 им спря млякото.

Какъв е извода ?
          Сложен и Ви оставям да го измислите сами.

п.с. Предполагам че леката ексцентричност наблюдавана в орбитата на Земята от няколко дни се дължи на въртенето на учителката ти по Български в гроба на високи обороти ? - Това към автора.
          Май го бях споменавал това ?
          ко пак си недоволен е човек, ш си пишЪ кактУ си искЪм !!!!!!!!

Comment

Важни са първите 7 години, след това следващите 13, а след тия няма значение дали ще гледаш ББ, Панорама или ще четеш Йосиф Бродски, Труд, или ще пиеш ракия в кръчмата - просто вече ще имаш свястно мнение, без да се влияеш от чуждото
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

айде почнаха се пак дразгите
              що не коментираме предимно темата,ей тва се питам аз
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Да направим едно гласуване кой ще спечели ли? АХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААА

Comment

е тва прасе как се изказааа , требе да ми викате Другарю Славков , по този ред на мисли..... хахаха

Comment

''Прасето'' беше прав щото тоя Кошлука е хипер прост!!!

Не мога да разбера кфо искаше да постигне или докаже или покаже подскаже или кфото е там !!!

Иначе още по темата бих казъл

Милко Калайджиев - Боксувай на място , дай малко газ ! Намери си място ,айде пълна ГАЗ
                    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                    Nissan Qashqai 2,0 140hp
                    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Милко ше ги убие от всякъде.

Comment

Мани тва предаване е направо ужас,още не е почнало и скандала вече в разгара си.Абе изобщо скандали,интриги,коплексарщина и квот се сетиш ще има,като всеки друг биг брадър.Само да кажа че го гледах м/у рекламите само,щото сега ще се почне "кат не ти харесва защо си го гледал"
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

сеира е на ниво както винаги
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Простотията започна от 1 ден........

И аз съм за Милко.....
                            Интересно ще е утре да видим кои са другите 5-ма.....Сигурна съм,че ще има яко интригааа........

ALFA 145 1.6 ТS `97
                            & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Ми то и аз съм за Милко, ама не знам защо
                              всеки случай Кошлука е абсолютно прав, въпреки че не съм му фен
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X