Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
V.I.P. Brother
Collapse
X
-
Определено се отличават, повечето са постигнали сами нещо в живота си, а не защото са деца или внуци на първия в държавата работят и не са простаци.Тоест те са известни заради себе си, а не заради "дедо си"Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеОпределено се отличават, повечето са постигнали сами нещо в живота си, а не защото са деца или внуци на първия в държавата работят и не са простаци.Тоест те са известни заради себе си, а не заради "дедо си"
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАбе тоя Т Славков е голям боклук
И то НАЙ-ГОЛЕМИЯ!!! Супер дебилен е и има някакво самочувствие без никакво покритие...И какъв ВИП е тоя...?!?!?Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеИ то НАЙ-ГОЛЕМИЯ!!! Супер дебилен е и има някакво самочувствие без никакво покритие...И какъв ВИП е тоя...?!?!?Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеинтересно ми е тези така заинтересовани и разтревожени участници,които толкова са замислени в/у каузата,ако биг брадър им поднесе vip предложение ,дали са готови да дарят от собствената си сметка пари за каузата,кво ли ще се случи?аз знам,само славков ще кихне щото, е най-ларж от всички.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
Comment