Известие

Collapse
No announcement yet.

V.I.P. Brother

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Абе тоя Т Славков е голям боклук
    нима другите се отличават с нещо от него?щом това са вип кво остава за другите по-от тях?

Comment

Определено се отличават, повечето са постигнали сами нещо в живота си, а не защото са деца или внуци на първия в държавата работят и не са простаци.Тоест те са известни заради себе си, а не заради "дедо си"
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Определено се отличават, повечето са постигнали сами нещо в живота си, а не защото са деца или внуци на първия в държавата работят и не са простаци.Тоест те са известни заради себе си, а не заради "дедо си"
        интересно ми е тези така заинтересовани и разтревожени участници,които толкова са замислени в/у каузата,ако биг брадър им поднесе vip предложение ,дали са готови да дарят от собствената си сметка пари за каузата,кво ли ще се случи?аз знам,само славков ще кихне щото, е най-ларж от всички.

Comment

Абе тоя Т Славков е голям боклук

И то НАЙ-ГОЛЕМИЯ!!! Супер дебилен е и има някакво самочувствие без никакво покритие...И какъв ВИП е тоя...?!?!?
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            И то НАЙ-ГОЛЕМИЯ!!! Супер дебилен е и има някакво самочувствие без никакво покритие...И какъв ВИП е тоя...?!?!?
            Само по наследство явно
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
              интересно ми е тези така заинтересовани и разтревожени участници,които толкова са замислени в/у каузата,ако биг брадър им поднесе vip предложение ,дали са готови да дарят от собствената си сметка пари за каузата,кво ли ще се случи?аз знам,само славков ще кихне щото, е най-ларж от всички.
              E затова не знам, засега кихна само Е Минчев, а дали Славков е ларж или не мога да кажа, ама като знам баща му и дядо му какви са....не ми се вЕрва много, както и другите,
              sigpic

Comment

май у вип брадъра випаджиите се увипиха.взеха да се вадят кирливите им взаимноотношения и обноски.

Comment

Working...
                X