Известие

Collapse
No announcement yet.

"любимите ми"застрахователи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "любимите ми"застрахователи

Колеги искам да ви попитам какво да направя? Лятото си спуках бронята(предната)отдолу тази част, която е под радиатора и сега се сетих, че мога да искам пари от застрахователите затова или да ми я поправят. Един приятел ми каза че трябвало да викам КАТ и с протокол. А немога да кажа че са я ударили на паркинг-спукана е отдолу. Има ли друг начин? НЕ мога ли да отида при застрахователите и да ми я огледат и т.н.? Какво да правя?

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Според мене спокойно можеш да отидеш и да ти я оправят застрахователите.Ще им кажеш че вчера си я спукал
    Lancia Dedra Integrale

Comment

"При маневра на паркинг по невнимание закачих бордюр, при което повредих предната броня"

'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
        "При маневра на паркинг по невнимание закачих бордюр, при което повредих предната броня"

Аз това им казах. А тея в ДЗИ са егати тъ--паците .Решиха да ми платят само 3 часа труд, БЕЗ боя, защото като са ме застраховали колата е имали една драскотинка на бронята-записано е като невъзстановима щета и затова сега е БЕЗ БОЯ.

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
        Fiat Bravo 1.6 1997
        Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

е от това няма бягане...
          затова, което ти го напишат при пърчоначалния оглед, трябва да го оправяш ,..... за да не стават такива неща
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
          X