Колеги искам да ви питам защо алфа 159 е с по-слаби параметри относно вървежа от 156 ците 2002 например или 2000 година дали заради теглото ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 156 vs 159
Collapse
X
-
алфа 156 vs 159
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdYТагове: Няма
-
Основната причина според мен е масата на купето , но не мисля , че може да ги сравниш двата автомобила , просто обхващат два различни периода на двигателите ..
Нямат нито един дизелов или бензинов агрегат с еднаква кубатура , и еднакви конски сили , за да може да се обясни разликата във вървежа.
Пък и тези 250-300 килограма които тежат на 159-тката 100% дават някакво отражение ..
-
е Добре де дърпах се с 159 ЖТС 1.9 и меко почти кола разлика малко по малко незнам а ушким са яки гледам ги на ускорение и малко по бавно набира като чели странно то става като при голфовете 2 ката бие 3 ката 3 ката 4 катаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеаз за тва не си купих 159-ка , не щото нямам пари
Comment
-
аз зав будеще мислех да зимам 159 ама нещо неsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Вижте сега , 159 има купища нови двигатели , които са на съвсем различен принцип от дори до момента наличните двигатели на 156 ..
Няма нито един с еднаква кубатура и конски сили , сякаш Алфа Ромео искат да правят различен двигател за всяко купе/шаси.
Оставаше на 145 и 146 да слагат различни двигатели и си режа главата.
Всяка от двете красавици - 156 и 159 има хубав двигател , който да гоните, стига да имате пари за 2.5 или 3.2 и т.н. ..
Comment
-
Ами в АутоБилд имаше една статия за Голф 1 АБТ и Голф 5 АБТ (май 5-ца беше) (мога да я сканирам и да я пусна)
Сега за цифрите не съм много сигурен, едната беше около 140к.с., другата 240к.с. но познайте кой кого отнася?
Само че, какво от това? Едното колкото и да върви си е кенеф в сравнение с другото. Дайте ми 5-цата пък нека ме дърпат. Аз нема и да се бегам.Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
Ex Fiat 126p
Ex Fiat Вravo 1.6
Alfa Romeo 147 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от trace Покажи съобщениеАми в АутоБилд имаше една статия за Голф 1 АБТ и Голф 5 АБТ (май 5-ца беше) (мога да я сканирам и да я пусна)
Сега за цифрите не съм много сигурен, едната беше около 140к.с., другата 240к.с. но познайте кой кого отнася?
Само че, какво от това? Едното колкото и да върви си е кенеф в сравнение с другото. Дайте ми 5-цата пък нека ме дърпат. Аз нема и да се бегам.
Значи .. VW Golf Mk 1 ABT няма .. и ABT е отделна тунинг компания , която прави тунинг на VW и Ауди (може и още някоя компания)
По Top Gear сравниха Голфовете - от 1 до 4 , и се оказа ,че 1 си е бързака и това е ... (за GTi говорим нали)
Мани ги голфовете , в грешен форум пишем
btw чудя се защо има хиляда разновидности на
VW Golf Mk 1 GTi ..
единия е 1.6 двигател , другия 1.8 и разликата им е 2 коня ..
Същата работа е при VW Golf Mk 2 GTi
Там са само 1.8 двигатели , но са вариращи - 107 , 112 , 129 , 139 , 160 конски сили (последния е G60)
Та , по темата за Алфите..
Причината за представянето можем да кажем ,че е масата на купето на 159 .. просто е по-тежко с 250-300 килограма , което би трябвало да го бави , но нямаме еднакви двигатели за справка
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеКолеги искам да ви питам защо....sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЗащото една кола НЕ е само вървежEx Fiat Tipo 1.6 DOHC
Ex Fiat 126p
Ex Fiat Вravo 1.6
Alfa Romeo 147 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщениеВсяка от двете красавици - 156 и 159 има хубав двигател , който да гоните, стига да имате пари за 2.5 или 3.2 и т.н. ..Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Новата кола бе момчета
п.с...казал го е Хенри Форд, а той не е случаен човек!
...какво значение има тук, някакво съпоставяне!?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Е добре ма мен тва ме интересува мое да има супер интериор вътре 159 ката ама искам да вървиsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
Comment