Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 155 1.6 16V-120ps.vs Алфа Ромео GTV 3.2 v6 280ps.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео 155 1.6 16V-120ps.vs Алфа Ромео GTV 3.2 v6 280ps.

Преди час минавах по бул.България,когато до мен застана този звяр и ей така за спорта започнах да форсирам,когато от лявата ми страна отговориха по същият начин!!!!Свтна зелената светлина и нямаше такова тръгване на тва GTV просто излетя-на някой може да му се стори смешно че съм пробвал със такава кола но аз го направих еи така за тръпката,та на 3-4 светофара се засякохме отново и даже имах време да си поговоря със шофьора на този звяр-тогава разбрах,че е 280ps и преди тва е пробвал със Субару STI обаче му дръпнало на старт.Макар,че ме остави почти точка се борих до край и все пак моята 155-ца се представи поносимо добре със вси4ките конски сили срещу които се беше изправила.
    sigpicAlfa Romeo 155 1.6 16V 120hp Graduate-ex
    Lancia Kappa 2.0 20V 146hp-ex
    Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB CF2 "PROGRESSION" 204hp-ex
    Fiat Brava 1.9JTD SX

Какво беше на цвят GTV-то?
    По принцип от завода излиза 240к.с., ама ако си попаднал на Bobo, той май не си е оставил неговото без да го пипне малко.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Какво беше на цвят GTV-то?
      По принцип от завода излиза 240к.с., ама ако си попаднал на Bobo, той май не си е оставил неговото без да го пипне малко.
      Май е точно неговото
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Баш Бобо си е бил то 3.2 има 2
        То добре че не е бил с турбото

Comment

Eвалата на 155 за борбата и отпора. И аз да бях и аз щях да се пусна за кефа.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Имам спомени, че това GTV дръпнахме с един джип. Тогава не ми се идя да върви много
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              Eвалата на 155 за борбата и отпора. И аз да бях и аз щях да се пусна за кефа.
              Еми много ясно бе,целта на гонките е да ти прави кефа независимо дали биеш или падаш.
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                Еми много ясно бе,целта на гонките е да ти прави кефа независимо дали биеш или падаш.

Напълно съм съгласен-цвета му беше синьо или нещо тъмно,ама много върви!!!!
                Fiat Brava 1.9JTD SX

Comment

малии ако колегата с ГТВ-то беше включил на заднаааа
                  щеше се накъкаш от кеф
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Батко ти си като мене и аз за кефа с Фиат дукато 90 година на мазерати се пускам ... и докато тругна въпреки че е ТД мазератито беше на другия сфетофар посъщия начин и с пасата на порше боксер кабрио даржа да кажа че го караше ЖЕНА!!!!
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin
                    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                      Батко ти си като мене и аз за кефа с Фиат дукато 90 година на мазерати се пускам ... и докато тругна въпреки че е ТД мазератито беше на другия сфетофар посъщия начин и с пасата на порше боксер кабрио даржа да кажа че го караше ЖЕНА!!!!

Ама така си е трябва да си на МАХ просто ме изкефи как тръгна,а то си е сигорно че ще ме направи крив с 2пъти че и малко коне над мен.
                      Fiat Brava 1.9JTD SX

Comment

Първоначално публикувано от face/off Покажи съобщение
                        Ама така си е трябва да си на МАХ просто ме изкефи как тръгна,а то си е сигорно че ще ме направи крив с 2пъти че и малко коне над мен.
                        а ти що нему каза че ЛЕГЕНДАТА 155 си е легенда
                        Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                        ех.. Малкото КуВе
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                          Имам спомени, че това GTV дръпнахме с един джип. Тогава не ми се идя да върви много
                          Тука идва момента да те питам - какъв беше джипа???

Comment

Първоначално публикувано от face/off Покажи съобщение
                            Нема да се косиш пускай се алфата според мене има силен летящ старт тва ме кефи като набича на 2 ра 2.500 и с лека газ усещам как лепи за седалката като настъпиш педала тва е ... ма откак смених сондата нещо като чели я спъва и ще го праа другия месец тоя проблем
                            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                            Ramstein - Benzin
                            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                              Тука идва момента да те питам - какъв беше джипа???
                              УАЗ... те поршетата не вървят... Кайен Турбо може и да го скъса...

Comment

Working...
                              X