Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 155 1.6 16V-120ps.vs Алфа Ромео GTV 3.2 v6 280ps.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хихи ГТВ-то ми е в един приятел и със сигурност е бил той

Аз сега се возя на Брера временно

А иначе никога не съм губил от джип и нямам спомен да се е провеждала такава гонка освен че съм набивал с много разни по кръстовищата

Карал съм зад дърпащи се 159 2.4JTD и ML AMG V-max смятам че коментара е излишен тоя звяр МЛ-а ако ме набара ше ми спука сичките шушони.
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
      УАЗ... те поршетата не вървят... Кайен Турбо може и да го скъса...
      Може Турбо S със чип направо ше ме разкопае ама за останалите мойте 1280кг и около 270 коня (засега) са малко непреодолими А и по мойта кола имаи разни други екстрички като например Q2
      sigpic
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

И аз па с МЛ 270 ЦДИ стария 2001 модела тоя мл с алфата го праа сам да си говори за и 230 бензин също с по големите няма смисъл да се пускам
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          ...мойте 1280кг...

Mерил ли си я колко тежи и ако наистина е толкова, олекотявал ли си нещо?
          Защото по книга би трябвало да е над 1400кг. То моята двулитровка е 1370кг., пък липсват доста екстри като електрически седалки например, да не говорим, че мотора би трябвало да е по-лек.

Ще се радвам на отговор, аз преди бях пуснал тема, защо тежат толкова тези GTV-та, че 2.0TS е с 100кг., че и отгоре на 156 2.0TS.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение

Mерил ли си я колко тежи и ако наистина е толкова, олекотявал ли си нещо?
            Защото по книга би трябвало да е над 1400кг. То моята двулитровка е 1370кг., пък липсват доста екстри като електрически седалки например, да не говорим, че мотора би трябвало да е по-лек.

Ще се радвам на отговор, аз преди бях пуснал тема, защо тежат толкова тези GTV-та, че 2.0TS е с 100кг., че и отгоре на 156 2.0TS.
            ГТВ след фейслифта е с композитна рама и няма нищо общо със старото като рама Тва е единственната алфа която е направена с композитни материяли и затва тежи толкова - попрочети и ще се убедиш
            sigpic

Comment

Я помисли джип Нисан Патрул 2.8 ТД дали не те дръпна.........

Comment

ГТВ след фейслифта е с композитна рама и няма нищо общо със старото като рама Тва е единственната алфа която е направена с композитни материяли и затва тежи толкова - попрочети и ще се убедиш
                Брех, това съм го пропуснал някъде, мерси.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Преди 2 дена ходих да ми тестват амортисиорите и машинката ме изкара 1226 с мен в колата и 1/4 резервоар ,а в големият талон пише 1440 кила. Явно килцата в талона са с пълен резезрвоар и 4 човека !?!
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic
                  Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                    Преди 2 дена ходих да ми тестват амортисиорите и машинката ме изкара 1226 с мен в колата и 1/4 резервоар ,а в големият талон пише 1440 кила. Явно килцата в талона са с пълен резезрвоар и 4 човека !?!

Кантара леко те е послъгал
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                      Тва нема как да е така,ти го изкара по-леко от ТИ-то и КВ-то бре
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Кантара леко те е послъгал
                        Е леко ,леко повече от 50 кила да ме излъже невярвам. Машинката беше доста новичка мисля ,че е на не повече от 3 месеца. И мен малко странно ми стана ,щото първо предната ос едиколкоси кила и после задната и ги събира.
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic

Comment

Aбе, на колкото и места да проверих, навсякъде GTV 3.2 e над 1400кг.
                          Carfolio
                          Car Wiki
                          Ultimate Car Specs
                          Zeperfs
                          Странна работа. Истината си е някой кантар, от тези, на които мерят бетона за строежите, те май са доста точни.
                          Някой знае ли къде има такива?

Не, знам на мен ми се струва странно тези коли да тежат толкова много, ама на - данните са такива навсякъде. И в книжката на моята си пише 1370кг.
                          Last edited by Fear; d.m.y г., 12:50.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Тва нема как да е така,ти го изкара по-леко от ТИ-то и КВ-то бре
                            Нямам скенер иначе щях да ви покажа данните.
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                              Я помисли джип Нисан Патрул 2.8 ТД дали не те дръпна.........
                              Дърпа ме да го еба застрахователите ми платиха 3000лв за щети от тва дърпане
                              sigpic

Comment

Дърпа ме да го еба застрахователите ми платиха 3000лв за щети от тва дърпане
                                Е ся ако не черпиш

Comment

Working...
                                X