Известие

Collapse
No announcement yet.

за банките и техните лихви

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
    допуснах грешка като не уточних.отиват парите в чуждия инвеститор а за нас остава голия с 3те букви.
    А ти, колега, как предлагаш да стане? И от 97-ма не получаваш ли заплата?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

допуснах грешка като не уточних.отиват парите в чуждия инвеститор а за нас остава голия с 3те букви.
      А ти къде искаш да отиват парите? Той инвеститора да вземе да ни построи един завод и да ни го подари ли?! Нали тряя да си избие инвестицията. Все пак плаща данъци, които отиват в нашия бюджет, плаща ти заплата, която се харчи в нашата икономика, създава БВП в България, а не някъде другаде. Теб като не те устройва, вземи напусни. Що работиш за тоя капиталист?! Те идват да разкриват работни места и ние пак недоволни.
      2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        А ти, колега, как предлагаш да стане? И от 97-ма не получаваш ли заплата?
        ще ти отговоря.91г се уволних от казармата и следващата седмица започнах работа за 480лв тогавашни.работих 11месеца там и напуснах щот парите бяха просто смешни.постъпих на работа там кадето съм и още.1вата ми заплата в другата фирма(тогава държавна и даже бюджетна)беше 2200лв още си пазя фишовете.след 2месеца се задомих и жена ми почти не получаваше пари 100-120лв,направо нямаха изхарчване моите доходи.ходехме за по 20дни на почивка и разни глезотии.нормите ни бяха песен,97г ни взеха швейцарци от световен ранг с големите обещания за пари и модернизация.е модернизацията я направиха което доведе до 5 кратно завишени норми и около 700лв заплати.е това ако е по-добре то здраве му кажи.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          А ти къде искаш да отиват парите? Той инвеститора да вземе да ни построи един завод и да ни го подари ли?! Нали тряя да си избие инвестицията. Все пак плаща данъци, които отиват в нашия бюджет, плаща ти заплата, която се харчи в нашата икономика, създава БВП в България, а не някъде другаде. Теб като не те устройва, вземи напусни. Що работиш за тоя капиталист?! Те идват да разкриват работни места и ние пак недоволни.
          що се отнася до плащане на данъци и темподобни,кажи тогава колко % от фирмите в бг плащат реални данъци и осигуровки? и виждал ли си фиш от заплата на който пише 580лв-брутна заплата
          580лв-за получаване и в банката не разрешен кредит от 5000лв поради нисък доход на човек ерген?аз съм виждал.моят 1ви братовчед работи 5г във фирма със фиш а без нито 1 лв за осигуровки.е това ако е плащане на данъци.....нямам думи.

Comment

що се отнася до плащане на данъци и темподобни,кажи тогава колко % от фирмите в бг плащат реални данъци и осигуровки? и виждал ли си фиш от заплата на който пише 580лв-брутна заплата
            580лв-за получаване и в банката не разрешен кредит от 5000лв поради нисък доход на човек ерген?аз съм виждал.моят 1ви братовчед работи 5г във фирма със фиш а без нито 1 лв за осигуровки.е това ако е плащане на данъци.....нямам думи.
            Да ама това което казваш май го правят нашите фирми, чуждите инвеститори обикновено не се занимават с такива тарикатлъци.

Comment

И аз си мисля, че чуждите фирми са по дисциплинирани от нашите, но това пак подчертавам си е въпрос на държавна политика, както и в други области.Казано е, не е луд който изяжда зелника, а този, който му го дава
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                И аз си мисля, че чуждите фирми са по дисциплинирани от нашите, но това пак подчертавам си е въпрос на държавна политика, както и в други области.Казано е, не е луд който изяжда зелника, а този, който му го дава
                жените мислят а мъжете разсъждават.няма дисциплинирани,има вземащи и нямащи .лошото е че те са вземащите а ние нямащите.

Comment

Сега се разроих в статистика на БНБ

да не ви плаша но до 2 месеца ще има БАНКОВА КРИЗА. Или поне някои бамки ще са на ръба на фалита.
                  Просрочените кредити от 3% през 2008 с леки колебания за 2 месеца - ЯНУАРИ И ФЕВРУАРИ 2009 са станали 4.77%. Както знаем резервите на банките са 8%. И когато достигнем този процент на просрочени (с тази тенденция на засилване ръста им - след 3 месеца макс) ще сме в големите лайна!!

http://www.bnb.bg/bnb/dd/Loans_Non-f...f/fsWebIndexBG
                  ALFA 156 1.9JTD '98
                  ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
                    да не ви плаша но до 2 месеца ще има БАНКОВА КРИЗА. Или поне някои бамки ще са на ръба на фалита.
                    Просрочените кредити от 3% през 2008 с леки колебания за 2 месеца - ЯНУАРИ И ФЕВРУАРИ 2009 са станали 4.77%. Както знаем резервите на банките са 8%. И когато достигнем този процент на просрочени (с тази тенденция на засилване ръста им - след 3 месеца макс) ще сме в големите лайна!!

е що?
                    аз пари нямам в банка
                    като фалират моите банки най-много да почерпя
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

E не е ли, защото кредитите ще станат моментално изискуеми, ако така се нарича това?
                      T.e., aко фалира банката си иска погасяване на кредита веднага.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Къде е подписката? Искам да се подпиша

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение

тази банкова криза, много хора си мислят че ще доведе до фалит на дадена банка и прекратяване на кредита.не мисля че ще стане както преде 12-13г когато стигнахме до хипер инфлация и после паднаха нулите и хората си погасиха задълженията включително и аз с 1на заплата.тук ще има удържавяване на институциите и тогава ще задлъжнеем към държавата.по-добре да паднат лихвите от колкото фалит щот точно този фалит доведе тази криза ,за някой измислена за други реална но е факт обеднява народа.

Comment

Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщение
                            Къде е подписката? Искам да се подпиша
                            http://www.dido22.com/podpiska/

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl
                              Ако имаш до 50000лв (май толкова го направиха) по сметка са ти гарантирани и няма как да ги загубиш. Резервите на банките отдавна ги дигнаха и са май над 10%. Но основното е че централната банка няма да позволи на нито една банка да фалира, така че си свиркай с уста и си пий
                              ма вие за кво се притеснявате за влоговете или за кредитите?

Comment

ма вие за кво се притеснявате за влоговете или за кредитите?
                                Би трябвало за депозитите да се притесняват хората. А иначе ако имаш кредит и фалира банката ти, то тя ще бъде закупена от друга банка, като не би трябвало лихвения процент да ти наресне, то те са си достатъчно високи и сега и тези високи лихвени % са в основата

Comment

Working...
                                X