Първоначално публикувано от galinves71
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
за банките и техните лихви
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениедопуснах грешка като не уточних.отиват парите в чуждия инвеститор а за нас остава голия с 3те букви.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеА ти, колега, как предлагаш да стане? И от 97-ма не получаваш ли заплата?
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеА ти къде искаш да отиват парите? Той инвеститора да вземе да ни построи един завод и да ни го подари ли?! Нали тряя да си избие инвестицията. Все пак плаща данъци, които отиват в нашия бюджет, плаща ти заплата, която се харчи в нашата икономика, създава БВП в България, а не някъде другаде. Теб като не те устройва, вземи напусни. Що работиш за тоя капиталист?! Те идват да разкриват работни места и ние пак недоволни.
580лв-за получаване и в банката не разрешен кредит от 5000лв поради нисък доход на човек ерген?аз съм виждал.моят 1ви братовчед работи 5г във фирма със фиш а без нито 1 лв за осигуровки.е това ако е плащане на данъци.....нямам думи.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениещо се отнася до плащане на данъци и темподобни,кажи тогава колко % от фирмите в бг плащат реални данъци и осигуровки? и виждал ли си фиш от заплата на който пише 580лв-брутна заплата
580лв-за получаване и в банката не разрешен кредит от 5000лв поради нисък доход на човек ерген?аз съм виждал.моят 1ви братовчед работи 5г във фирма със фиш а без нито 1 лв за осигуровки.е това ако е плащане на данъци.....нямам думи.
Comment
-
И аз си мисля, че чуждите фирми са по дисциплинирани от нашите, но това пак подчертавам си е въпрос на държавна политика, както и в други области.Казано е, не е луд който изяжда зелника, а този, който му го даваAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеИ аз си мисля, че чуждите фирми са по дисциплинирани от нашите, но това пак подчертавам си е въпрос на държавна политика, както и в други области.Казано е, не е луд който изяжда зелника, а този, който му го дава
Comment
-
Сега се разроих в статистика на БНБ
да не ви плаша но до 2 месеца ще има БАНКОВА КРИЗА. Или поне някои бамки ще са на ръба на фалита.
Просрочените кредити от 3% през 2008 с леки колебания за 2 месеца - ЯНУАРИ И ФЕВРУАРИ 2009 са станали 4.77%. Както знаем резервите на банките са 8%. И когато достигнем този процент на просрочени (с тази тенденция на засилване ръста им - след 3 месеца макс) ще сме в големите лайна!!
http://www.bnb.bg/bnb/dd/Loans_Non-f...f/fsWebIndexBGALFA 156 1.9JTD '98
ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщениеда не ви плаша но до 2 месеца ще има БАНКОВА КРИЗА. Или поне някои бамки ще са на ръба на фалита.
Просрочените кредити от 3% през 2008 с леки колебания за 2 месеца - ЯНУАРИ И ФЕВРУАРИ 2009 са станали 4.77%. Както знаем резервите на банките са 8%. И когато достигнем този процент на просрочени (с тази тенденция на засилване ръста им - след 3 месеца макс) ще сме в големите лайна!!
http://www.bnb.bg/bnb/dd/Loans_Non-f...f/fsWebIndexBG
аз пари нямам в банка
като фалират моите банки най-много да почерпяНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщениеда не ви плаша но до 2 месеца ще има БАНКОВА КРИЗА. Или поне някои бамки ще са на ръба на фалита.
http://www.bnb.bg/bnb/dd/Loans_Non-f...f/fsWebIndexBG
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщениеКъде е подписката? Искам да се подпиша
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vlАко имаш до 50000лв (май толкова го направиха) по сметка са ти гарантирани и няма как да ги загубиш. Резервите на банките отдавна ги дигнаха и са май над 10%. Но основното е че централната банка няма да позволи на нито една банка да фалира, така че си свиркай с уста и си пий
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениема вие за кво се притеснявате за влоговете или за кредитите?
Comment
Comment