Първоначално публикувано от soldier_vl
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
за банките и техните лихви
Collapse
X
-
-
Ако имаш кредит 1000 лв... мисли му!
Ако имаш кредит 1 000 000 лв ... да му мисли банката!
Та те така!
Comment
-
Аз от есента имам валутен кредит в Алфабанк, лихвата ми е фиксирана за 1 година и е базирана на ЮРИБОР + надбавка за банката. Като мине първата година ще преизчисляват лихвата за следващата и най-вероятно ще падне. Така че не се притеснявам. При последната банкова криза с масовите фалити пак имахме (с брат ми) кредит и тогава по съвет на "приятел" от банката си върнахме всичко, въпреки че банката фалира. Сега ако тръгне и тая да фалира166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеКолко ми е гот ,аз също нямам кредит към никоя банка .... така че не ме интересува ,ако ще и сто процента да стане лихвата ,дори по добре за мен . Аз давам само срещу 20 ..... Да си вдигат лихвите ,та да има хляб за мен и такива като мен !
Comment
-
[QUOTE=galinves71;447995]мноого лоши приказки,как ти се събраха в акъла та да ги сътвориш
Всеки треа да яде ,нали се сещаш . А от тая работа,заложните къщи имат повече работа ,защото банките ги е страх ,не дават кредити в момента , лихвите са високи и т.н. Аз изказах лично мнение... докато сме на тоя хал , аз ще имам работа и ще ям добре. Нямам нищо лично ,към когото и да било, просто към ситуацията ,аз съм на плюс и това естествено ме радва
Comment
-
А другото е да чукаш на дърво, за да не попаднеш на някой изгледнял от кризата, който може да ти мушне ножа в стомаха за да види какво има в портфейла ти примерно, или не иска да си изгуби заложеното в някоя такава заложна къща.
Образно казано, това че 10 са добре, а 90 зле, не води до нищо доброLast edited by fred; d.m.y г., 11:13.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеА другото е да чукаш на дърво, за да не попаднеш на някой изгледнял от кризата, който може да ти мушне ножа в стомаха за да види какво има в портфейла ти примерно, или не иска да си изгуби заложеното в някоя такава заложна къща.
Образно казано, това че 10 са добре, а 90 зле, не води до нищо добро
В тоя живот виноги има някой ,който е в криза
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеТо и без криза ,пак си има убииства за по няколко лева.
В тоя живот виноги има някой ,който е в кризаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
изобщо не е розово дережето,дали в банки или в предприятия всичко си е игра на нерви.днеска имахме събрание на комитета по охрана на труда в който членувам и 1 от въпросите ми беше че за сега месеца го искарахме на макс,как ще е през април и те ми отговориха че ще спираме частично пак щото този път не че няма работа а че не могат в склада да смогнат да пакетират произведеното.ами те хората 1 по 1 взеха кой напусна,кой не платена и на друга работа и сега нямаме работници.1на колежка се разболяла нещо белодробно и жената няма пари за лечение щот в банката не те гледат болен ли си или дали децата ти са сити.на 1 мой колега дъщеря му се задоми с 1 германец от строителния бранш,и сега му дошли на гости и казал че,в германия нямало криза в строителството.изработва скелета за строежи и едвам го пуснали в отпуск.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениема вие за кво се притеснявате за влоговете или за кредитите?Но място за притеснения няма според закона, ако нямаш повече от 50 000 примерно, както казаха по горе. Нито може да има надежди да не си платите кредитите, ако банката ви фалира.
Lexus IS200
Comment
-
В България банка не може да фалира при сегашните условия, може единствено да фалира централата и в чужбина примерно/ако е чужда/.
А иначе и да фалира, ще си гони до дупка вземанията, това не са старите държавни банки по Виденовата кризаLast edited by fred; d.m.y г., 20:29.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Сега една ситуация
имате влог - 10к примерно.
Бамката Ви има затруднения демек фалира и някой я купува. На вас няма да ви дадат лихвата - ще Ви се прекрати дългосрочния договор щото вече ще е ново управителното тяло. Ще Ви лепнат една наказателна - все ще измислят нещо.
А ако(като) го позакъсаш за кинти и 6 месеца не можеш да си вземеш влога? Гладен ли ще седиш ... (като и фирмата ти закъса и не ти дава заплата 3 месеца или пък направо те съкрати)
Иначе е най-лошо за бизнеса - нема кредити затъва бизнес - още по малко пари и още по малко бизнес и по тази спиралааа - аре кепенците.ALFA 156 1.9JTD '98
ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщениеимате влог - 10к примерно.
Бамката Ви има затруднения демек фалира и някой я купува. На вас няма да ви дадат лихвата - ще Ви се прекрати дългосрочния договор щото вече ще е ново управителното тяло. Ще Ви лепнат една наказателна - все ще измислят нещо.
А ако(като) го позакъсаш за кинти и 6 месеца не можеш да си вземеш влога? Гладен ли ще седиш ... (като и фирмата ти закъса и не ти дава заплата 3 месеца или пък направо те съкрати)
Иначе е най-лошо за бизнеса - нема кредити затъва бизнес - още по малко пари и още по малко бизнес и по тази спиралааа - аре кепенците.
Comment
Comment