Известие

Collapse
No announcement yet.

Хулиганите в Англия са с Алфи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
    аз бате на лазаров ден Симеоново драгалевци и шибания автобус ми омръзна да го чакам пътя е 2 ленти влизам в насрешното без видимост изпреварвам автобуса и отреща идва некъф на косъм се разминахме добре че спре и си карам Кристовфър(пасата)и на светофара посока надоло към хладилника спира една патрулка и вика отбии в дясно викам е да му еба майката и се разправаме искат акт да ми пишат викам глей са за лараво ден 20 лева и минавам метъра викам стигат ли 20 вика стигат и внимавай ми вика иначе акта за неправилно изпреварване ми вика 50 лева и 10 точки викам чекай ,чекай малко ...
    Еееее ма ти така си се забързал, че направо си закъснял а.
    Я другият път се замисли, че и отсрещния можеше да се е забързал и..............
    А бе тва последното не го пожелавам на никой де.
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
      аз бате на лазаров ден Симеоново драгалевци и шибания автобус ми омръзна да го чакам пътя е 2 ленти влизам в насрешното без видимост изпреварвам автобуса и отреща идва некъф на косъм се разминахме добре че спре и си карам Кристовфър(пасата)и на светофара посока надоло към хладилника спира една патрулка и вика отбии в дясно викам е да му еба майката и се разправаме искат акт да ми пишат викам глей са за лараво ден 20 лева и минавам метъра викам стигат ли 20 вика стигат и внимавай ми вика иначе акта за неправилно изпреварване ми вика 50 лева и 10 точки викам чекай ,чекай малко ...
      Батко тия неща не ги разказвай тука, че ще те нападнат "светците" на форума , които винаги карат с 50, опасани са с 3 колана, НЕ карат по трамвайната линия итн...

И все пак внимавай с тия рисковите маневри, защото за 2мин по-бързо може да се стигне до трагичен край...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Батко тия неща не ги разказвай тука, че ще те нападнат "светците" на форума , които винаги карат с 50, опасани са с 3 колана, НЕ карат по трамвайната линия итн...

И все пак внимавай с тия рисковите маневри, защото за 2мин по-бързо може да се стигне до трагичен край...
        Оооо да не веднъж ми се караха.... ама свикнах и не ми прави впечатление....

Comment

Хах да е жив и здрав твоя познат колега ! Прав е че Алфата не е кола за задръствания
          Алфа Рулз !!!
          Те за това поне в Бургас сините буркани карат само от "бързите" Вектри за да се вписват в ограничението
          Last edited by Pires; d.m.y г., 13:58.
          Alfa Romeo 146 1.4 16V 103 к.с. 99г

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Я! Само с 1 десетолевка!? Тия вашите полицаи са скромни, тука в Софето...на ПЕТДЕСЕТОЛЕВКИ(50!!!) се мръщят!!!
            Голям град големи хора

B&B Racing | bb-racingteam.com
            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
              Голям град големи хора
              КРИЗАТА Е ЗА ВСИЧКИ .... .... трябва да имат мимлост....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                КРИЗАТА Е ЗА ВСИЧКИ .... .... трябва да имат мимлост....
                Аз нали ти разказах как се оправям с тях .. повече от 10лв не давам !! Като не му харесва да пише и няма да земе и тях
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                X