Вчера и мен ме изпревари много агресивно по бул. Мадрид, ама не ми се включваше втора, иначе......................хахахахахахахахахаххаха х, много сериозен звяр е, малко ме стресна!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вижте на какво се натъкнах вчера!
Collapse
X
-
markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
-
уникален автомобил е новия гтр... бях виждал само един бял по околовръстното... незнаех че са се навъдили 3-4 в София вече...криза а ??? и хората нямат пари
Иначе атомобилът е уникален... има динамика и сила и дизайн... абе японеца доста се е постарал да съчетае прецизна електроника с механиката на колата. Всеки двигател и скорости са правени точно един за друг. Електроникат проверява 1000 пъти в секунда поведението на всяко едно колело и при ускорение и при спиране и при яростно завивване
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
E винаги си има пари и хора за тях, някои точно в криза печелят.
А иначе българиан си знае старите марки и затова не налита на такива качествени коли.
Пък и ако питаш някоя мутреса или мутреспримерно, каква кола иска, мислите ли че знае нещо по различно от ауди, мерцедес, бмв и такива подобни
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
А знаете ли къде му е скоростната кутияНа задния мост,има един кардан назад,и един обратно за предното предаване
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Разрових за инфо за тва жувотно и мога да кажа, че съм Фпечатлен! Истинска кола за спортно каране! Кога ли ще доживеем такава от любимата марка...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеА знаете ли къде му е скоростната кутияНа задния мост,има един кардан назад,и един обратно за предното предаване
Как толкова малко в София бе? Явно щото е зима още.
Че то в Пловдив знам за 2.
В най-скоро време са ми обещали да ме повозят на единия, ама нека да се постопли, че да го лъзнем кат хората. Пък и собственникът да му свикне.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Тоя черния софийския , го подразних с печката на светофара на горубляне . Бях си отворил и дясния прозорец да го слушам . Оно като даде газ , и му поникнаха крила и отлетяАз свърих тихичко , в шепата , докато слагах 3-та . От тогава не мога да спя , май съм влюбен
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеМи много ясно. Къде са Mecedes, BMW и Audi, ехе-е-е-е.
Кой ти кара тези японски кошници.
Иначе аз бях до този автосалон, който се вижда от снимките на Доко и го разгледах този GT-R. Честно, не съм вярвал, че един суперспортен атомобил може да е такова прасе - тo огромно това чудо бре!
Eто няколко снимчици, ама с кофти качество, че са от телефон:sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеНезнам за японски кошници виж Френските са коншници за 100 000 в София сичко по 3 пъти се сменяLast edited by Kostadin`; d.m.y г., 20:12.
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеМомчета не знам за вас,ама на тоя свят за мене има само две марки:Алфа Ромео и Фолксваген/като изключим Голфовете,тях не ге понасям/,за японските бащата има един лаф:кола правена оттатък река Волга хич да не чувам..Кой квото му е кеф и което му е на сърце тва да кара.
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеНезнам за японски кошници виж Френските са коншници за 100 000 в София сичко по 3 пъти се сменя
Tи в Citroen с хидроактивно окачване возил ли си се?
Или да ти напомня, кой е един от най-добрите двигатели в историята на Formula 1? Жокер - френски е. Или пък да поговорим за това, какво и с каква кола прави Себастиян Льоб в последните години във WRC? Или пък, кой диша във врата на Audi на 24 часа на Le Mans?
Други примери да се сещам ли или вече те убедих?
И за десерт - изгледай ТОВА КЛИПЧЕ за да разбереш, коя е колата с най-добро пътно поведение и най-забавна за каране.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщениеПоршето просто кърти зъби на живоЧесто съм го засичал по София
Но Нисано му рита задника на пистата, където е и местото на двете машини.
Щом е купен GTR то собственика ще е ценител,ако е някой пикльо ще купи Ауди,VW, Порше. Нали за да го гледат другите. Огромна част от населението дори не продолага каква кола е NISSAN GTR. Това е хубавото на тази супер кола.
"Някакъв Нисан ще си кажат някои"
Голямо купе побиращо спокойно 4-ма човека, нормален багажник, а на НюрбургРинг е по бързо от Бугати Вейрон.
На пистата на TOP GEAR е по бързо от Lamborghini LP640 и дава време като F430 Scuderia.
Въпреки, че на скоростни писти е на нивото на Lamborghini gallardo.
Aбе аз ако имам парите веднага бих купил GTR , без въобще да се замислям за 911 турбо или която и да е друга кола.
Това трябва да се гледа
http://www.youtube.com/watch?v=zqBBL7WYWIsLast edited by The_Game; d.m.y г., 22:34.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеГолямо купе побиращо спокойно 4-ма човека...
В GT-R отзад има кажи-речи толкова място, колкото и в GTV-то, т.е. това за 4-мата в купето, да го разправят на някой друг.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеС изключение на това, съм напълно съгласен с мнението ти.
В GT-R отзад има кажи-речи толкова място, колкото и в GTV-то, т.е. това за 4-мата в купето, да го разправят на някой друг.
E поне предните седалки не са опряни в заднита
Last edited by The_Game; d.m.y г., 20:21.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
Comment