Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте на какво се натъкнах вчера!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вчера и мен ме изпревари много агресивно по бул. Мадрид, ама не ми се включваше втора, иначе......................хахахахахахахахахаххаха х, много сериозен звяр е, малко ме стресна!!!
    markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
    Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
    Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
    Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

уникален автомобил е новия гтр... бях виждал само един бял по околовръстното... незнаех че са се навъдили 3-4 в София вече...криза а ??? и хората нямат пари

Иначе атомобилът е уникален... има динамика и сила и дизайн... абе японеца доста се е постарал да съчетае прецизна електроника с механиката на колата. Всеки двигател и скорости са правени точно един за друг. Електроникат проверява 1000 пъти в секунда поведението на всяко едно колело и при ускорение и при спиране и при яростно завивване

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

E винаги си има пари и хора за тях, някои точно в криза печелят.
        А иначе българиан си знае старите марки и затова не налита на такива качествени коли.
        Пък и ако питаш някоя мутреса или мутрес примерно, каква кола иска, мислите ли че знае нещо по различно от ауди, мерцедес, бмв и такива подобни
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

А знаете ли къде му е скоростната кутияНа задния мост,има един кардан назад,и един обратно за предното предаване

Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Разрових за инфо за тва жувотно и мога да кажа, че съм Фпечатлен! Истинска кола за спортно каране! Кога ли ще доживеем такава от любимата марка...
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              А знаете ли къде му е скоростната кутияНа задния мост,има един кардан назад,и един обратно за предното предаване

Еееееееее ми то кат на старите алфи бе......
              Как толкова малко в София бе? Явно щото е зима още.
              Че то в Пловдив знам за 2.
              В най-скоро време са ми обещали да ме повозят на единия, ама нека да се постопли, че да го лъзнем кат хората. Пък и собственникът да му свикне.
              sigpic
              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
              147 JTDm 140-Малката манекенка
              GT- JTDm 150

Comment

ммм Японски "кошници" мммм...

и на едно STI от по старите съм съгласен
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Тоя черния софийския , го подразних с печката на светофара на горубляне . Бях си отворил и дясния прозорец да го слушам . Оно като даде газ , и му поникнаха крила и отлетя Аз свърих тихичко , в шепата , докато слагах 3-та . От тогава не мога да спя , май съм влюбен
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                    Ми много ясно. Къде са Mecedes, BMW и Audi, ехе-е-е-е.
                    Кой ти кара тези японски кошници.

Иначе аз бях до този автосалон, който се вижда от снимките на Доко и го разгледах този GT-R. Честно, не съм вярвал, че един суперспортен атомобил може да е такова прасе - тo огромно това чудо бре!
                    Eто няколко снимчици, ама с кофти качество, че са от телефон:
                    Незнам за японски кошници виж Френските са коншници за 100 000 в София сичко по 3 пъти се сменя
                    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                    Ramstein - Benzin
                    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                      Незнам за японски кошници виж Френските са коншници за 100 000 в София сичко по 3 пъти се сменя
                      Момчета не знам за вас,ама на тоя свят за мене има само две марки:Алфа Ромео и Фолксваген/като изключим Голфовете,тях не ге понасям/,за японските бащата има един лаф:кола правена оттатък река Волга хич да не чувам.
                      Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 20:12.

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                        Момчета не знам за вас,ама на тоя свят за мене има само две марки:Алфа Ромео и Фолксваген/като изключим Голфовете,тях не ге понасям/,за японските бащата има един лаф:кола правена оттатък река Волга хич да не чувам.
                        леле пак се отплеснах от темата.Кой квото му е кеф и което му е на сърце тва да кара.

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                          Хи-хи, много сте ми забавни, като започнете с лека ръка да вадите генерални заключения.
                          Tи в Citroen с хидроактивно окачване возил ли си се?
                          Или да ти напомня, кой е един от най-добрите двигатели в историята на Formula 1? Жокер - френски е. Или пък да поговорим за това, какво и с каква кола прави Себастиян Льоб в последните години във WRC? Или пък, кой диша във врата на Audi на 24 часа на Le Mans?
                          Други примери да се сещам ли или вече те убедих?

И за десерт - изгледай ТОВА КЛИПЧЕ за да разбереш, коя е колата с най-добро пътно поведение и най-забавна за каране.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
                            Поршето просто кърти зъби на живо Често съм го засичал по София

Но Нисано му рита задника на пистата, където е и местото на двете машини.

Щом е купен GTR то собственика ще е ценител,ако е някой пикльо ще купи Ауди,VW, Порше. Нали за да го гледат другите. Огромна част от населението дори не продолага каква кола е NISSAN GTR. Това е хубавото на тази супер кола.
                            "Някакъв Нисан ще си кажат някои"

Голямо купе побиращо спокойно 4-ма човека, нормален багажник, а на НюрбургРинг е по бързо от Бугати Вейрон.

На пистата на TOP GEAR е по бързо от Lamborghini LP640 и дава време като F430 Scuderia.
                            Въпреки, че на скоростни писти е на нивото на Lamborghini gallardo.

Aбе аз ако имам парите веднага бих купил GTR , без въобще да се замислям за 911 турбо или която и да е друга кола.

Това трябва да се гледа
                            http://www.youtube.com/watch?v=zqBBL7WYWIs
                            Last edited by The_Game; d.m.y г., 22:34.
                            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                              Голямо купе побиращо спокойно 4-ма човека...
                              С изключение на това, съм напълно съгласен с мнението ти.
                              В GT-R отзад има кажи-речи толкова място, колкото и в GTV-то, т.е. това за 4-мата в купето, да го разправят на някой друг.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6
                              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                                С изключение на това, съм напълно съгласен с мнението ти.
                                В GT-R отзад има кажи-речи толкова място, колкото и в GTV-то, т.е. това за 4-мата в купето, да го разправят на някой друг.

E поне предните седалки не са опряни в заднита
                                Last edited by The_Game; d.m.y г., 20:21.
                                sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Working...
                                X