Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте на какво се натъкнах вчера!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Зависи колко е висок шофьора и колко са дълги краката на мадамата до него.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Ми много ясно. Къде са Mecedes, BMW и Audi, ехе-е-е-е.
      Кой ти кара тези японски кошници.

Иначе аз бях до този автосалон, който се вижда от снимките на Доко и го разгледах този GT-R. Честно, не съм вярвал, че един суперспортен атомобил може да е такова прасе - тo огромно това чудо бре!
      Eто няколко снимчици, ама с кофти качество, че са от телефон:
      Тунинг център Овердрайв, Ламбото и черно оранжевото Порше са лично на Даниел Дончев(собственика) пича има точно такъв Скайлайн за който се говореше по горе(91-2г. ако не се лъжа)!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
        Тунинг център Овердрайв, Ламбото и черно оранжевото Порше са лично на Даниел Дончев(собственика) пича има точно такъв Скайлайн за който се говореше по горе(91-2г. ако не се лъжа)!!!

R32 ?
        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

ГТР-а го следя от мнооого преди да има такива в БГ...Страшна кола е това! Просто ако можех да избера кола по мое желание щях да се колебая между Въпросния Нисан и Ферари 430 Скудерия...Това са моите коли-мечти
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

и аз да се похваля оня ден пред Практикер в Дружба гледах как разтоварват един още беше облепен около вратите,предницата....абе пресен пресен беше
            Attached Files
            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
            sigpic

Comment

Е кво сега ще станат като Кю 7-ците и Х5-ците...Демек на всеки ъгъл?
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                ГТР-а го следя от мнооого преди да има такива в БГ...Страшна кола е това! Просто ако можех да избера кола по мое желание щях да се колебая между Въпросния Нисан и Ферари 430 Скудерия...Това са моите коли-мечти

Прототипа изглеждаше по добре, чисто визоално

Иначе F430 Scuderia направо кърти.
                Toва клипче го пуснете точно от 2-рата минута на там
                http://www.youtube.com/watch?v=rMo3pwyDNns
                Като върне от 5-та 3-та и направо полудява
                sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  Е кво сега ще станат като Кю 7-ците и Х5-ците...Демек на всеки ъгъл?
                  Е ми криза е трябва да се прсти.
                  sigpic
                  Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                  156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                  147 JTDm 140-Малката манекенка
                  GT- JTDm 150

Comment

айде да не правя нова тема ще ползвам тази и аз да покажа какви животни видях днес мястото е DELTAHILL
                    Attached Files
                    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                      айде да не правя нова тема ще ползвам тази и аз да покажа какви животни видях днес мястото е DELTAHILL
                      Тая Волга със шаси на Уаз-ка се моташе преди из квартала.
                      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                        Тая Волга със шаси на Уаз-ка се моташе преди из квартала.
                        е незнам каде сее мотала,но немисля че така с тия номера ще тръгне на някъде освен тия селца там

Comment

а там на тая къща дет бях има още мн готини коли и ако успея щеги снимам

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                            е незнам каде сее мотала,но немисля че така с тия номера ще тръгне на някъде освен тия селца там
                            Ооооо аз ти говоря преди 4-5 години ако не и повече, имаше и една бежава
                            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                              Ооооо аз ти говоря преди 4-5 години ако не и повече, имаше и една бежава
                              бежавата нея знам.утре ше вида какво още мога да снимам

Comment

Аз пък каква лада 5-ца видях ония ден, със сините му пръскалки , със сините габарити , лепенките абе всичко как си требе .....
                                Така че не ми ги хвалете тия нисани - мисани и поршета - моршета............

А ако сериозно гфовориме по темата - ами едно е като те питат с каква кола си да кажеш с нисана съвсем друго е когато кажеш с ферарито съм..... нали?!? Всичко е въпрос на престиж .... за това и цените са такива. Иначе и ферарито и нисана и ладата карат в града с 50 км/ч , извън населено място 90 км/ч, на магистрала 130 км/ч.....
                                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                                X