Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте на какво се натъкнах вчера!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Аз пък каква лада 5-ца видях ония ден, със сините му пръскалки , със сините габарити , лепенките абе всичко как си требе .....
    Така че не ми ги хвалете тия нисани - мисани и поршета - моршета............

А ако сериозно гфовориме по темата - ами едно е като те питат с каква кола си да кажеш с нисана съвсем друго е когато кажеш с ферарито съм..... нали?!? Всичко е въпрос на престиж .... за това и цените са такива. Иначе и ферарито и нисана и ладата карат в града с 50 км/ч , извън населено място 90 км/ч, на магистрала 130 км/ч.....
    несъм много съгласен с тебе колега че тия с готините коли спазват ограниченията ама айде няма да те разубеждавам
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Аз пък каква лада 5-ца видях ония ден, със сините му пръскалки , със сините габарити , лепенките абе всичко как си требе .....
      Така че не ми ги хвалете тия нисани - мисани и поршета - моршета............

А ако сериозно гфовориме по темата - ами едно е като те питат с каква кола си да кажеш с нисана съвсем друго е когато кажеш с ферарито съм..... нали?!? Всичко е въпрос на престиж .... за това и цените са такива. Иначе и ферарито и нисана и ладата карат в града с 50 км/ч , извън населено място 90 км/ч, на магистрала 130 км/ч.....

Само, че тези коли са за писта

Там ограничение няма.
      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
        Само, че тези коли са за писта

Там ограничение няма.
        Само че в България не знам да има писти.
        Иначе и аз карам коли (все пак не идвам от друга планета ) знам че не се спазват ограниченията , аз говорех за по принцип.
        Last edited by Orm; d.m.y г., 21:14.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
        X