Реших да пусна тази тема щото тая година мисля за сефте на море с мойто алфе да хода.... на Китен за 2 седмици за Юли го планирам след бала на жената ........ та реших да разбудя духовете
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде ще почивате лятото тази година
Collapse
X
-
Къде ще почивате лятото тази година
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdYТагове: Няма
-
Тази година твърдо съм решил в България да не си давам парите.Най-вероятно в Гърция или Турция...там поне ще знам за какво ги давамsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
-
Тъй като морето ми е до ГЗ през месец Май мисля да прекараме със семейството 6 дни в Трявна по празниците а Септември месец 2 седмици на остров Миконос - Гърция .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеКакто винаги - един месец на Тасос.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Гледам разнообразие аз реших на море че вече 2 пъти в Смолян за по 9 дена тая на море да хойме малко . Никога не съм излизъл от страната ама има време ...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
И тази година в Ахтопол.На жената половината рода се премести да живее там и ще отидем да видим новият апартамент на баща и.Иначе правехме планове за Тасос но явно ще трябва да отложим за догодина за съжаление.Като гледам половината форум се изнася на Тасос, ще бъде забавна една сбирка на острова.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment