Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде ще почивате лятото тази година

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде ще почивате лятото тази година

Реших да пусна тази тема щото тая година мисля за сефте на море с мойто алфе да хода.... на Китен за 2 седмици за Юли го планирам след бала на жената ........ та реших да разбудя духовете
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Тази година твърдо съм решил в България да не си давам парите.Най-вероятно в Гърция или Турция...там поне ще знам за какво ги давам
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Тъй като морето ми е до ГЗ през месец Май мисля да прекараме със семейството 6 дни в Трявна по празниците а Септември месец 2 седмици на остров Миконос - Гърция .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Най-вероятно в Гърция... Ама кавото дойде...

Comment

Както винаги - един месец на Тасос.
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
            Както винаги - един месец на Тасос.
            Традицията повелява
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Някъде на морето (Черноморец,примерно) или някоя хижа в планината,може и комбинация ,важното е да е далеко от цивилизацията.
              Attached Files
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Еми по програма се почва от май (откриваме сезона за 1 дискотека ) после юли 3 дни приморско и накрая август 1 седмица китен или нещо такова , но твърдо в България

Comment

лятото за живущите по морето си е сезона за правенето на пари, така че повечето работят нон стоп и не им остава време за почивки
                  есента и зимата е времето ни за почивки, тогава Турция е най-предпочитаната ни дестинация

Comment

Тази година най-вероятно ще бъдем на планина със булката и малката.За моренце нещо евентуално сигурно ще бъде Гърция.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
                    .:: My PRECIOUS ::.

Comment

както се очертава засъжаление в америка, някаде до океана
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Гледам разнообразие аз реших на море че вече 2 пъти в Смолян за по 9 дена тая на море да хойме малко . Никога не съм излизъл от страната ама има време ...
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin
                        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Както винаги на Тасос
                          sigpic
                          SCUDERIA ITALIA
                          BMW 5-er
                          BMW 7-er
                          Fiat GP

Comment

И тази година в Ахтопол.На жената половината рода се премести да живее там и ще отидем да видим новият апартамент на баща и.Иначе правехме планове за Тасос но явно ще трябва да отложим за догодина за съжаление.Като гледам половината форум се изнася на Тасос, ще бъде забавна една сбирка на острова.
                            sigpic
                            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

мисля тази година някаде по варна всяка година на ахтополо трябва и малко разнообразие
                              има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

Working...
                              X