Известие

Collapse
No announcement yet.

Да помогнем на колеги!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да помогнем на колеги!!!

Здравейте братлета!!!
    Колегите от форума на TOYOTA имат нужда от помощ! Имаме съмнение за мним купувач на автомобил Toyota Mr2, червена с шуменска регистрация. Обръщам се към Вас защото знам от опит че сте сплотено общество и бихте помогнали. Аз от половин година не съм на Alfa Romeo но все още паза добрите спомени и разбира се помагам на голегите с GTV с каквото мога.
    Става въпрос за следното. Имаме човек който след бартер на неква немска за Mr2 с доплащане от негова страна взема колата със уговорката че парите ще се дадът след известно врем. Известното време вече е от половин година и нагоре. Пазарлъка става в Шумен ако не се лъжа. За последно автомобилът е видян в Стара Загора, а последната информация е че е забелязан в Нова Загора. Аз сам нямам възможност нищо да направя, защото както някои от вас знаят все пще не съм се прибрал от Афг. Молбата на колегите е ако автомобилът бъде забелязан от колеги в Нова Загора, просто да се отбележи мястото на паркиране и застой. Нищо повече. Тва е важно защото след завеждането на делото, магистратите са обявили, че за да продължи делото трябва да се открие обектът на кражба (ако въобще към момента може да се нарече такова, не съм запознат). Това е засега! Ако имате някаква информация споделяйте тук. Благодаря на всички предварително!!!
    "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
    sigpic

дай регистрацията на автомобила, може да се засече и покрай морето

Comment

И в софия ще се оглеждаме !

Comment

В Зарата има една червена, всяка седмица я засичам поне по 2-3 пъти по улиците!
        Ако може повече инфо за колата,щото и тая е червена ама знай ли се!
        И между другото я кара жена!
        145, 1.6 I.E. Boxer
        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
        Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
          И в софия ще се оглеждаме !
          Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
          дай регистрацията на автомобила, може да се засече и покрай морето
          Това наистина е нужна информация макар, че тя сигурно е пререгистрирана вече
          Ще се оглеждаме и по СФ
          sigpic
          Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
          .:: My PRECIOUS ::.

Comment

Ще дам отличителни белези защото както някои от вас вече споменаха, най-вероятно е пререгистрирана.
            Буквално копирам описанието от Тойота форума:
            - "Колата е със стоковите джанти 15-ки, с ниската предна броня, която също е характерна за по-новите МР. Салона е кожен. А да, вътре част от пластмасите и по-точно тази коло таблото е боядисана в червено...а оригинално си е черна. Друго по-специялно не се сещам..."
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
              Ще дам отличителни белези защото както някои от вас вече споменаха, най-вероятно е пререгистрирана.
              Буквално копирам описанието от Тойота форума:
              - "Колата е със стоковите джанти 15-ки, с ниската предна броня, която също е характерна за по-новите МР. Салона е кожен. А да, вътре част от пластмасите и по-точно тази коло таблото е боядисана в червено...а оригинално си е черна. Друго по-специялно не се сещам..."
              Колега ако може да им поискаш снимка ще е много добре

Comment

Миналото лято се търкаляше една червена Шумен. Оттогава не съм я виждал...
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Направил съм запитване за снимки и номера и чакам да бъдат постнати в другия форум!
                  sigpic

Comment

Колеги, какво става, има ли при някои напредък?
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
                      Колеги, какво става, има ли при някои напредък?
                      Дай линк да я видиме
                      0888515205

Comment

Working...
                      X