Известие

Collapse
No announcement yet.

КНИГА - "Петте секунди преди катастрофата"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• КНИГА - "Петте секунди преди катастрофата"

някой случайно да има тази книга"Петте секунди преди катастрофата" на издателство Техника или кажете от къде да я дръпна, че попаднах на корицата и ми стана доста интересно... смятам че и на други ще им е интересна

================================================== =
    Сканиран вариант на книгата е наличен за сваляне в пдф формат:

http://pr_00f.clubalfaromeo.com/Forum/5Sec/

Приятно четене.
    Attached Files
    Last edited by pr_00f; d.m.y г., 21:35.
    Alfa Romeo 147 "Selespeed"
    sigpic

и аз имам интерес към книгата...

Comment

Точно тази книга не успях да намеря, но намерих подобна, ако ви е интересна - http://www.rally-club.bg/articles/bezop.htm
      Иначе и аз имам интерес към "Петте секунди преди катастрофата" на Г.Зингер. Дано някой я намери някъде или ако я има вкъщи да я сканира.

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение
        някой случайно да има тази книга"Петте секунди преди катастрофата" на издателство Техника или кажете от къде да я дръпна, че попаднах на корицата и ми стана доста интересно... смятам че и на други ще им е интересна
        Ако идваш на другата среша пиши да ти я дам да си я преснемеш или да я прочетеш но не е много интересна само те предупреждавам
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
          Ако идваш на другата среша пиши да ти я дам да си я преснемеш или да я прочетеш но не е много интересна само те предупреждавам
          ще идвам 100% вземи я да я цъкна после може да я пусна тук (ако до тогава не се изрови от някъде)
          Alfa Romeo 147 "Selespeed"
          sigpic

Comment

Колеги здравйте, някакво развитие с нигата имали? Някой да я е намерил и сканирал?
            Alfa 156, 2.0 TS
            VW Vento 1.8- Бившата
            Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Книгата е много добре написана. Прави ми леко впечатление че няколко неща се акцентират и се тъпче на едно място. Но като цяло целта на книгата е много добре замислена. Насочена към потребителя За качеството на сканирането няма да говоря и за качеството на самото печатане на книгата ( '77 ). Важна е ценната информация и напътствия давани от автора
              Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Жалко че няма вече такива четива.
                Alfa 156, 2.0 TS
                VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Аз мисля че я имам ... но ще трябва да се разровя из библиотеката в другата част на България ... Доста полезни неща има в нея между другото ...
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщение

Да аз я имам!Ще се постарая да я сканирам като имам свободно време.Стига да имат колегите интерес!

Comment

Темата е преместена от Алфа Ромео раздела.Не смятам, че отговаря на "Всичко свързано с миналото, настоящето и бъдещето на марката."
                      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от SPEEDY-SD Покажи съобщение
                        Да аз я имам!Ще се постарая да я сканирам като имам свободно време.Стига да имат колегите интерес!
                        Еми аз имам интерес към тази книга и ще се радвам ако я сканираш

Comment

Ще чакаме колега да я качиш като я сканираш.
                          Alfa 156, 2.0 TS
                          VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Готова е!Снимах я,ако искате по скайпа да ме намерите за да Ви ги пратя или по др начин..

Comment

Първоначално публикувано от SPEEDY-SD Покажи съобщение
                              Готова е!Снимах я,ако искате по скайпа да ме намерите за да Ви ги пратя или по др начин..
                              Колега намерих те на скайпа, приеми ме.
                              Alfa 156, 2.0 TS
                              VW Vento 1.8- Бившата

Comment

Working...
                              X