Известие

Collapse
No announcement yet.

Селски тунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• М/у другото тая 33/ка беше на един приятел от Бургас(1.7 8в.),след тва беше у едни мангали,а след тва изчезна ама явно още е жива
    ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
    Alfa Romeo 145 3.0V6
    Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

• Ми от тая снимка не бих определил тунинга като "селски", просто доста неподходящ за алфа (или за каквато и да е не-японска кола)

Comment

• Така е просто на алфа не отива обаче си е в стил бързи и яростни
        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
          Ми от тая снимка не бих определил тунинга като "селски", просто доста неподходящ за алфа (или за каквато и да е не-японска кола)
          Но си е селско нищо че е алфа.
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• http://spisanie.mobile.bg/djipove/re...ssan-juke.html
            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Ъъъ, кое е "селското" на Juke-то..?

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Ъъъ, кое е "селското" на Juke-то..?
                Не е селско но е отвратително грозно ... (според мен)
                Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                  Не е селско но е отвратително грозно ... (според мен)
                  Не е и грозно даже. Ако същото МПС беше със скудето отпред, тук всички щяха да му се кланят. То и новата Жулиета е грозна, ма повечето тук във форума казват че е красива, просто защото има емблема на Алфа.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                    Не е и грозно даже. Ако същото МПС беше със скудето отпред, тук всички щяха да му се кланят. То и новата Жулиета е грозна, ма повечето тук във форума казват че е красива, просто защото има емблема на Алфа.
                    Ето сега ми липсват бобчетата. Много си прав. И като няма бобчета, одобрението се изразява под формата на спам.
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Нисанчето си е много добре даже на вид, поне това дето вече го има и реално... прилича на анимационен герой
                      А тая скица е уникално симпатична, само фаровете и малеят.
                      Изобщо - на вкус и цвет...

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:20 ----------

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      И Жулиета е като скицата, страда от фарове...
                      Останалото си е наред
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• http://vbox7.com/play:32cc061c

Comment

• Хм, "ремус"-а не си ли е стандартен за тоя модел..?

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                            Всеки с мнението си за мен лично е грозно! Дори и "скудето" да беше отпред пак щях кажа, че е грозно. Жулиетата лично на мен ми харесва, колкото до изнасилената мишка наречена МИТО вече съм на друго мнение.
                            Но всеки със вкуса си са го казали хората.

Comment

• Май са одрали Чюбака от SW - http://spisanie.mobile.bg/public/ima...esheniia_7.jpg

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                                Май са одрали Чюбака от SW - http://spisanie.mobile.bg/public/ima...esheniia_7.jpg
                                Да, но си имат идеална шумоизолация ;0)
                                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
                                X