Известие
Collapse
No announcement yet.
Селски тунинг
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеМда, на това и аз попаднах днес - няма такъв кошмар просто!
Ама ти сериозно ли?
реплика е ок, ама който казва, че е утепана немам думи............ ама секи с вкуса си
П.П. стопати на вид ме по-кефи от оригинала само да беше и с същия мотор няма да има цена!!!Spin City!
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеНе е баш селски тунинг, но ей те тоя сваля приятелката ми
Comment
-
ебати уръфляка смешен
ще трябва да му се отбележи емблемата на бмв в мутрата, няма какAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеНе е баш селски тунинг, но ей те тоя сваля приятелката миMercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеедно немоем да разберем тоя селяк какво иска да покаже с тая снимка
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеЕ надявах се да получа отговор на тоя въпрос но увиMercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеедно немоем да разберем тоя селяк какво иска да покаже с тая снимкаПървоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеЕ надявах се да получа отговор на тоя въпрос но уви
ПримерноНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЯ съм Бичето , идем от сьело .
Примерноможеби
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеаз мисля че е:
Яз съм от сиело и карам БиеМВие,виж мъ колко съм здрав,а ти моиш ли да си толкова прав и корав?Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Майтап БМВ-то да не е негово, е тогава наистина незнам какво показва, щото кат гледам по него няма нищо освен един раздърпан потник и някакви обувки с "ханцунг".
Батка да попитам само откъде я имаш тази снимка, ако не е тайна де.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment