Не за съд ама направо за незабавен растрел.То не е останала кола след намесите му.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Селски тунинг
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение[ATTACH]22426[/ATTACH]Ще трябва да играе флекса
Comment
-
Първоначално публикувано от Lamarin Покажи съобщениеНа пазара за коли в Русе.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеХахаха тая кола е непродаваема,ако питш мене.Що бе много си е хубава...всеки уважаващ себе си рейсър би я взел,не виждаш ли колко коня е....минимум 930.
Comment
-
Този Лилавия с Русенската регистрация местодомува на две преки от нас в Слатина.
Много е як и фешън !!! Всяка сутрин като оставям детето на детска градина му се наслаждавам и така деня ми минава по хубаво ...
Искам и аз..............AR 166/159 - 2.4 jtd/m
Comment
-
Първоначално публикувано от Lamarin Покажи съобщениеНа пазара за коли в Русе.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщениеТози Лилавия с Русенската регистрация местодомува на две преки от нас в Слатина.
Много е як и фешън !!! Всяка сутрин като оставям детето на детска градина му се наслаждавам и така деня ми минава по хубаво ...
Искам и аз..............
Comment
-
Първоначално публикувано от em4o1 Покажи съобщениеТози Лилавия с Русенската регистрация местодомува на две преки от нас в Слатина.
Искам и аз..............'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеСнимай го
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
Comment