Известие
Collapse
No announcement yet.
Селски тунинг
Collapse
X
-
Опала и аз да се включа малко в темата.Колеги предлагам да се слагат само снимки на БГ тунинг майстори.
Реното 19 е снимано в Ботевград и собственика му беше много горд от него и от творението си.
ПК - пасат и реното съм ги снимал аз.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
-
Първоначално публикувано от VAN Покажи съобщениеsigpic
145 1.6ts 16v 97г.
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеОпала и аз да се включа малко в темата.Колеги предлагам да се слагат само снимки на БГ тунинг майстори.
Реното 19 е снимано в Ботевград и собственика му беше много горд от него и от творението си.
ПК - пасат и реното съм ги снимал аз.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Съвсем прясно, отпреди малко - M35?!?!
Снимката не е на фокус защото тъкмо потеглях, ама това отдясно е табелка ///M3.
Абе тия хора, грам мисъл не влагат, когато си "тунинговат" автомобилите.
Отделно от това, на кората отзад имаше нещо дето мигаше в синьо, ама то съвсем не се е хванало в кадър.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеСъвсем прясно, отпреди малко - M35?!?!
Снимката не е на фокус защото тъкмо потеглях, ама това отдясно е табелка ///M3.
Абе тия хора, грам мисъл не влагат, когато си "тунинговат" автомобилите.
Отделно от това, на кората отзад имаше нещо дето мигаше в синьо, ама то съвсем не се е хванало в кадър.разгледай го ако не си малко по назад в темата
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщениеето и малко от мен имам още, но не мога да ги намеря
Comment
-
Първоначално публикувано от Boxer_Power Покажи съобщениеСамо не мога да разбера какво селско има в това:
Spin City!
Comment
Comment