Известие

Collapse
No announcement yet.

Селски тунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
    Понеже снимките са доста, а и автора е сложил готини коментари, пускам линк към тема в един форум:
    УНИКАТ!
    Просто нямам думи!
    Жалко изпреварили сте ме колега с няколко часа!
    Но имам едни съмнения, че състоянието на собственника на тази кола си има латинско наименование
    Have A Nice Day
    o/_______\o
    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
    []=о===о=[]

Comment

Понеже снимките са доста, а и автора е сложил готини коментари, пускам линк към тема в един форум:
      УНИКАТ!
      Просто нямам думи!
      Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
      Жалко изпреварили сте ме колега с няколко часа!
      Но имам едни съмнения, че състоянието на собственника на тази кола си има латинско наименование
      И двамата сте ме изпреварили с по няколко часа.
      Определено си заслужава да се види.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
      Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
      Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
      Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Ето аз сега ще сложа един.Може някой от колегите Русенци да го е слагал.... ама си заслучава той е като дипломат
        Attached Files
        Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
          Ето аз сега ще сложа един.Може някой от колегите Русенци да го е слагал.... ама си заслучава той е като дипломат
          това направо е отврат
          казват че бил по интересен да се снима по тъмно
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
          www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

УНИКАТ!
            Просто нямам думи!
            Не знам, не знам.., то няма измислена дума за това...
            к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
              Ето аз сега ще сложа един.Може някой от колегите Русенци да го е слагал.... ама си заслучава той е като дипломат
              Ей тфа е истината за Русе! Това Audi ми се запечата в съзнанието вовеки след като го видях вечер в целия му блясък. За съжаление още никой не го е изловил в мрака...
              BMW E39 528i

Comment

...УНИКАТ!
                Просто нямам думи!
                Е сега вече, ако обявим гласуване или конкурс за най-селски тунинг, интригата е убита от самото начало. Победителя е ясен, a всички останали се съзтезават за второ място

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                Абсолютно е сигурно това за латинското наименование. Лошото е, че не са го отбелязали в медицинското, което са му искали за шофьорска книжка Ако изобщо има такава, щото е твърде вероятно да е от факултета, столипиново или някое друго от тия "предградия", а там са масово без книжки
                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                  Ей тфа е истината за Русе! Това Audi ми се запечата в съзнанието вовеки след като го видях вечер в целия му блясък. За съжаление още никой не го е изловил в мрака...
                  Ако знаете пък в нашето градче какъв Москвич 408 има и е особенно впечатляващ на тъмно с едни неони и некви други светещи чудеса... но за съжаление с телефона не мога да хвана цялата безумна "красота" и затова не съм сложил снимките.
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                  []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                    Ако знаете пък в нашето градче какъв Москвич 408 има и е особенно впечатляващ на тъмно с едни неони и некви други светещи чудеса... но за съжаление с телефона не мога да хвана цялата безумна "красота" и затова не съм сложил снимките.
                    Колега, ти откъде си? Щото и тука има един такъв... син, вечер е много извънземен
                    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                    x145 1.6 boxer

Comment

• Преди малко на път за работа си излових нещо на светофара и реших да ви го покажа. Като цяло това Audi и преди съм го мяркал, но не знам защо не съм го снимал... в бъдеще ако го мерна спряло някъде ще го щракна и отпред ама до тогава ви редлагам да се порадвате на "дупето" му

Click image for larger version

Name:	Audi.jpg
Views:	1
Size:	95.5 Килобайта
ID:	2270175

Колеги обърнете особено внимание на болтовете с които са захванати джантите... на дали ще искате да сте близко до тях в движение!
                      BMW E39 528i

Comment

• Ужаст!

Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                          Ужаст!

Малееееееееее каква е тая гавра?!?!
                          Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

• Нещо ново от мен днес в Ботевград.
                            Attached Files
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                              Голфа 8922 (пред последната снимка) много често паркираше пред нас въпреки че се беше настанил в отсрещния блок, попринцип върви доста колата, от вътре като я погледнеш може да си помислиш че е готова за рали и ръмжеше се 1 е 500коня ....
                              Въпросната кола е на един приятел и върви добре като за голф, а и най-важното - той може да е кара - доказал го е. И според мен в нея няма нищо селско освен модела
                              1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                              1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                              2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• Айде и една бърза Вектра...
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X