Известие

Collapse
No announcement yet.

Селски тунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    тая 147-ца мен лично ми харесва .Нищо селско не виждам ,или вкуса на мен си ми е селски

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    Има много неща които са направени от професионалисти и не се харесват.
    Това мисля,че е едно от тях.
    Аз също не мога да кажа ,че е грозно.....пипнато е ,не по мой вкус, но все пак.......
    Още едно доказателство, че в тоя форум всичкото борба е да дадеш мнение, тип опозиция, първи.
    Да приемем, че галактическата броня от трансформърс, както един колега спомена, ви харесва и според вас е супер дизайнерска и продължава иначе типичните ромбоидни форми на 147-цата. Оставяме това и се заглеждаме в луфта между капака и бронята в средата, има място за още една хромирана лайсничка. Тея лампички за 1.30, които си нямам идея мигач или дей лайт са ама са пожълтели малко. И накрая като изключим че предната броня е някъде 3 нюанса по-тъмно сиво от цялата останала кола се заглеждаме в предния капак, който се вижда как прави сянката от оградата с вълни малко по-малки от дунавските. Е*ем ти професионалистите

ПП. Снимките са от мобиле, незнам къде е снимана, при желание може да видите обявата и да се сдобиете с този прекрасен самолетоултрамеганисколетящнеидентифицирандизайнер скиобект.
    ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
      Още едно доказателство, че в тоя форум всичкото борба е да дадеш мнение, тип опозиция, първи.
      от оградата с вълни малко по-малки от дунавските. Е*ем ти професионалистите

ПП. Снимките са от мобиле, незнам къде е снимана, при желание може да видите обявата и да се сдобиете с този прекрасен самолетоултрамеганисколетящнеидентифицирандизайнер скиобект.
      Еми тотално не си прав.
      Темата е озаглавена "селски тунинг", а не се казва "лош тунинг" или "некачествено изпълнен тунинг".
      При тази кола все пак е вложено доста старание, търсен е конкретен резултат. Тунингът е завършен, той започва от предницата и със същия стил е завършен и отзад.
      В никакъв случай това не е селски тунинг, какъвто имаме малко по нагоре с надупчената и присадена ламарина.
      Тук всичко опира до вкус, при 147-цата.

Лош ебачо на майки, нали знаеш защо кучетата си лижат собствените гениталии и задници? Отговорът е адски прост. Защото могат.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
        Не се хаби, няма смисъл. Всичко е въпрос на вкус (казало кучето и си облизало г.з.).
        Хич не съм съгласен стова твърдение
        Вкус или имаш или нямаш, това че някой има лош както в случая не значи, че има различен вкус ПРОСТО КОЛАТА Е МЕГА СЕЛСКИ НАПРАВЕНА, без каквито и да е дизайнерски способности. Напълно самоцелна изработка
        Само жантиту ме радват

Comment

• Кофти дизайнерски мунинг но за джантетата са арни!
          И все пак можеха да се постараят наистина с тоя тунинг много е грозно с тия дупки и луфтчета не че и моята ги няма ма аз несъм давал никви пари за такава глупост тираджиски лампета по бронята но може да са въздуховоди лувтовете :P извинете за упрека!
          Поздрави на всички.
          Last edited by kaloiannnnn; d.m.y г., 19:22.
          LUXURY FUNEBRI CARS
          Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
            Да приемем, че галактическата броня от трансформърс, както един колега спомена, ви харесва и според вас е супер дизайнерска и продължава иначе типичните ромбоидни форми на 147-цата. Оставяме това и се заглеждаме в луфта между капака и бронята в средата, има място за още една хромирана лайсничка. Тея лампички за 1.30, които си нямам идея мигач или дей лайт са ама са пожълтели малко. И накрая като изключим че предната броня е някъде 3 нюанса по-тъмно сиво от цялата останала кола се заглеждаме в предния капак, който се вижда как прави сянката от оградата с вълни малко по-малки от дунавските. Е*ем ти професионалистите

....отпусни се и издишай,кво си се заразпалвал......2-ма,3-ма не ти одобрихме оценката и започна да подскачаш......
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• На мен пък ми харесва...
              Alfa 156
              ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
              sigpic

Comment

• Ако беше друго ( Пежо примерно) щяхте да го анатемосвате на три страници ама нали е Алфа и се харесва .
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                  Ако беше друго ( Пежо примерно) щяхте да го анатемосвате на три страници ама нали е Алфа и се харесва .
                  Кои сме ние? И кой си ти? Специалният ли си?
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                    Ако беше друго ( Пежо примерно) щяхте да го анатемосвате на три страници ама нали е Алфа и се харесва .
                    Ясна е работата, не се хаби. Доказателства за твоето твърдение (което аз напълно подкрепям) се забелязват и малко по-назад по страниците. Тук върлува ня'къв зверски комунизъм, къде сме тръгнали да спорим. На хубава кола всичко и отива бе ей, а по-хубава от Alfa-та нЕма!!! От тая 147-ца, па съвсем (имайки в предвид Facelift-а).
                    ПС: Коментарите по написаното от мен, от сега ги виждам и... нали си знаете?!? И на майките ви, и на бащите ви, и на лелите ви, и на вуйните ви, и на чичовците ви, на цялата ви рода много здраве...
                    Last edited by ALF_RO_DiTa; d.m.y г., 15:30.

Comment

• секретен тунинг
                      Attached Files
                      JTD 105+

Comment

• Вътре е нещо страшно......играчки(плюшени),лепенки,всичко свети в синьо-зелено(в краката също),отвън има около 20 лепенки,огньове,зайчето Бъни,пикаещо човече върху емблемата на Опел......предни гуми направо сликове.......има още доста неща които пропускам
                        Attached Files
                        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• http://prodavalnik.com/pezho-406-kup...uning-i5023573

пс Като цяло дизайна на колата не е лош, но тия стикери, затъмнените фарове и коледния интериор са си точно за тази тема.
                          Last edited by mirchozo; d.m.y г., 21:18.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                            http://prodavalnik.com/pezho-406-kup...uning-i5023573

пс Като цяло дизайна на колата не е лош, но тия стикери, затъмнените фарове и коледния интериор са си точно за тази тема.
                            Тва последното е много далече от селско...
                            Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                              Тва последното е много далече от селско...
                              С това меню на вратите дето беше модерно във времената на бързи и яростни 1 ? Или лепенката посредата на предния капак, toyo tires, при положение, че дебело с бял маркер си е подчертал на гумите Dunlop(и на задните бриджстоун) и отново като изключим неоните, тунинг броните и така нататък, които са въпрос на личен вкус съм 100% сигурен, че собственика си няма ни най-малка представа какво е GREDDY, а шплентове на предния капак са само и единствено за гЪСария
                              Точно за тук си е !
                              Last edited by nastybg; d.m.y г., 18:40.
                              ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Не умаловажавайте труда на хората. На човека така му харесва, така си я е направил.
                                Според мен е направена мераклийско колата, и си е вложен лев. Ся тва кога е било модерно "менюто" по вратите е друг въпрос. Така му е харесало така го е направил.
                                Селски тунинг за мен е да си направиж вежди на фаровете от изолир банд, или спойлер от дърво...
                                А случаите като този дето си постнал си е въпрос на личен вкус. Хора всякакви, вкусове всякакви... ся, че на теб не ти харесва е друг въпрос... нал тъй!
                                Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Working...
                                X