Известие

Collapse
No announcement yet.

Селски тунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• да е** и капака,за един капак тука се избихте бе!!!И според мен да си боядисаш капака на клапаните в тревисто зелено е простотия,но всеки си има вкус и не се меся.Който го кефи да му е така боядисан капака ,щом му харесва на него къв е проблема.Не мога да разбера защо се засягате ,значи ако един голфаджия ви каже за си махнете Алфата,веднага ще я махнете така ли?Казах и пак повтарям:На когото каквото му харесва и тва е.А сега малко и по темата:

Comment

• ето и от мен малко

лада рулез
      гоУф с киунец от магазин за сесксуари сичко по левче
      Attached Files
      Last edited by Zhivkov; d.m.y г., 18:47.
      Spin City!

Comment

• малиии как ще му ходи на гоуфа кафяв свят
        то и така сякаш е каран в канализацията,ама ако беше кафяфффф
        Last edited by mirchozo; d.m.y г., 19:34.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Comment

• Attached Files
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• От нашите има селски изпълнения.
              Attached Files
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                От нашите има селски изпълнения.
                що него би тоя лелее как може така да омаже колата...горката тя
                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                  От нашите има селски изпълнения.
                  Ей, колега, къде си ми щъкал из кварталчето? Тоя и аз го видях тъкмо като паркираше ама бях в движение и не ми се спираше.
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• В ПЗ има един "Ром-ин" с мнооооооооооого шарена 155-ца.

Един път си мия мойта 155-ца и оня ми се лези от неговата и ми вдига десен палец.
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                      В ПЗ има един "Ром-ин" с мнооооооооооого шарена 155-ца.

Един път си мия мойта 155-ца и оня ми се лези от неговата и ми вдига десен палец.

Comment

е държал сее колегиално ромина
                        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Тааа май съм я меркал в софето,адски гиздава е,направо паднах от смях
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                            И ти не виждаш нищо така ли? Това си е един нормален заводски двигател.

Бате казах, че това го пускам, защото ми седи селско! Може да има боядисани ама не в натрапчиво тревисто зелено нали? Ако ти е такъв голям пробелм го махам. И другият път по-спокойно с тона става ли? Взимай пример от Mury
                            виж сега - колата не е моя за да се застъпвам толкова много , но не мисля че ще е по добре да е нормален окислен алуминий - да изглежда мърлява - както и да я погледнеш - това че човека си е избрал зелен цвят (ами въпрос на вкус казало зайчето и си близнало под опашката ) -така че ако имаш нещо по- добро - покажи го може някой да вземе пример от теб ,да си новатот и да не се правят "селянии " както се изрази .Що се отнася до тона ,не мисля че си ти човека, който да ме поучава как да говоря .не ти отива на годинките .
                            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                              КОЛКО?! КОЛКО ТАКИВА КАПАКА С ТАКЪВ ГАДЕН СЕЛСКИ МАЗЕН ЖАБЕШКИ ЦВЯТ ИМА?
                              ПАК ГО КАЗВАМ - ВЪПРОС НА ВКУС "КАЗАЛО ЗАЙЧЕТО "
                              боята е за придаване на по свеж вид на самия двигател.не мисля че да е мърляв е мнго красиво
                              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
                                ПАК ГО КАЗВАМ - ВЪПРОС НА ВКУС "КАЗАЛО ЗАЙЧЕТО "
                                боята е за придаване на по свеж вид на самия двигател.не мисля че да е мърляв е мнго красиво
                                Моя па си ме кефи мърляв,прилича на истинска Алфа,само отдолу кат я погледна не е кат истинска Алфа-не тече отникъде
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X