то и аз съм така ,само че има народ дето не мисли като нас искат да е лачену
Известие
Collapse
No announcement yet.
Селски тунинг
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщениеПАК ГО КАЗВАМ - ВЪПРОС НА ВКУС "КАЗАЛО ЗАЙЧЕТО "
боята е за придаване на по свеж вид на самия двигател.не мисля че да е мърляв е мнго красивоLast edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 17:47.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеПо тази логика, защо изобщо съществува тази тема? Просто различни хора с различни вкусове. А под моя капак всичко си е в оригиналният вид и е като нов, защото съм си играл всеки един детайл да го изчистя и всичко свети.alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment
-
-
това жълтото като светофарна уредба,само малко зелено му трябва и спокойно може да го оставят на някое кръстовищеAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениеАйде и от мен малко тунинг .
Comment
Comment