Известие
Collapse
No announcement yet.
Селски тунинг
Collapse
X
-
Ето малко матрял които си заслужава да се порчете , свързано е с темата
http://images.google.bg/imgres?imgur...&start=80&um=1
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениеЕто малко матрял които си заслужава да се порчете , свързано е с темата
ПРАВОЪГЪЛНА КУТИИКА
БЕЗ БАГАЖНИК – С КОЛЕЛА
СЪС МОТОРЧЕ ДОСТА ШУМНО,
НАБЕДЕНО ЗА КОЛА,
МАЙКА МУ Е КОСТЕНУРКА
ВОЗИШ СЕ ВЪВ НЕГО СВИТ
ТО В ЕВРОПА Е НЕНУЖНО,
НО У НАС Е СУПЕР ХИТ!
ЗАХАБЕНА НЕМСКА БРИЧКА
И С ДИЗАЙН НА ВСЕДЕХОД
ТО КУПУВА СЕ СТРАХОТНО
ОТ ...............................
ИМИДЖ СТРАШЕН ИМА БРАТКО,
ВНАСЯМЕ ГО И ДО ДНЕС
И ПОНЕ СМЕ МАЗОХИСТИ,
МАЖЕМЕ СЕ ЗДРАВО С ГРЕС
РЕМОНТИРАМЕ, НО ЗНАЕМ
ТУЙ Е ЗДРАВАТА КОЛА
И ПРЕД НИКОГО НЕ ЩЕ ПРИЗНАЕМ:
КАК Е ШИБАНО ТОВА.
ХВАНЕШ ЛИ ОБАЧЕ ГОЛФ-А,
ЩЕ СЕ ДРУСАШ ЗДРАВО ЗНАЙ
ОТ ЦЕНИ И ОТ ПАВЕТА
ПЛОМБИТЕ ЩЕ ПАДНАТ МАЙ…
Comment
-
Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщениеЕто няколко и от мен! Намерих ги в нета!Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
ето продължение на предишният ми пост
http://yako.bnt.bg/viewtopic.php?t=1...17268968ebc8e6
ето и малко снимки на БМВ
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениеето продължение на предишният ми пост
ето и малко снимки на БМВЩе ме убиеш със смях бре колега-а-а-а-а!!! Това с ждапанката, хем смешно, хем малко зловещо....
sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеСчупили са му прозорчето на човека, какво се смеете!
П.П. Само не разбрах тези червените работи под крилото ракети с топлинно насочване ли са или някакви лазерни мерници?алфа 156 1.8тс16v
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениеето продължение на предишният ми пост
ето и малко снимки на БМВтова последното БМВ, собвственика му беше написал че е една от най-хубавите е36ци в България
трябва много да се мразиш за да си направиш така колата
Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Май не е много по темата, но пък е интересно
http://www.automotto.org/entry/weird...-in-the-world/156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
тук да добавя по темата
Най-бързата кола в страните членки на ЕС
След 2007 година Golf II с перничка регистрация ще бъде най-бързата кола в страните членки на Европейския Съюз.
Разпознаване на членовете
Тъй като Голфаджиите са много задружен народ помежду си и те се поздравяват по кръстовищата, магистралите, тесните улици, планинските пътеки и паланките по следния начин (степенуването на крясъците и виковете е задлъжително до момента в който колегата не реагира):
1. Спиране на ръчна зад колегата.
2. Светкане, свиркане и ръкомахане към предния.
3. Отваряне на прозореца и усилване на музиката. Същевременно псуване на бакшиша отстрани.
4. Потропване отгоре по покрива с лявата ръка.
5. Жест "наздраве" - с празна ръка.
6. Сваляне и вдигане на сенника - левия или десния.
7. Среден пръст. За да се отличава от обидния жест - показва се с двете ръце едновременно през преден ляв прозорец. За да сме сигурни в съпричасността си може да се вика силно и продължително: "УУУУУУУУУ".
8. Изкъртване на ръчната и махане с нея през левия прозорец на Голфарата.
9. Вдигане на колата 4 пъти на крик. Два пъти бързо и два пъти бавно.
10. Изваждане на помпата и надуване на презервативи.
Голф 2 е престижна марка, която е привилегия, а не право.
==================================
Голф 3
==================================
Генерален ъпгрейд на Голф 2. Новата версия на прословутото возило съчетава в себе си, освен 3-та космическа скорост, и миловиден дизайн тип "овца във вълча кожа".
Особености
Новият модел се отличава и с куп нови екстри: поставка за чаша пред CD плейъра, по-висок километраж, бели калъфчета за седалки с фирмената марка и атрактивна по-висока цена. Освен всички нововъведения, окачването остава все така твърдо, за да гарантира, че колата ще издържи на огромното натоварване от силата на аудио системата
Конспирацията
Съществува теория, според която Те са навсякъде.
Golf-a не е модел на VW. За нашата действителност това определено си е диагноза.
Golf III е модел на Pernik Heavy Industries, по-точно на секретния му отдел, който се занимава със слънчевото притегляне и отблъскване.
Поради нуждата от повишаване на мощността на мотора по заявка на редовните потребители, от PHI са се отказали от двигателя със студен водороден синтез, заменяйки го с малко по-неикономичния, но значително по-мощен термоядрен micro point агрегат.
Решението на инженерите на фирмата да махнат радиационната и биологична защита в спортния му вариант придава още повече агресивност на колата, естествено безопасността на водача не е тотално пренебрегната - за това са се погрижили специалистите от "Росатомекспортстрой", като са монтирали в седалките вложки от специален материал "C-arton", чиито технически данни за сега се пазят в тайна.
Говори се само, че са използвани за конструктивен елемент в руските ракети "Столичная" и "Мягкая серебряная". И в двата модела - спортния и градския - има интегриран софтуер на фирмата за навигационни продукти "Hanzel und Grattel GMBH", с които моментално можете да си намерите километража, дори и да се е търкулнал под седалката.
В градския модел е предвидено място за малка торбичка с покупки вдясно от голямата бас туба на задната седалка.
За феновете вече е пуснат в продажба и новият модел Голф 4.
А за още по-големите фенове, Голф 5 предлага груба сила от 850 коня - на практика се оказва най-бързата кола на планетата, дава ускорение от 0 до 100 км за рекордните 2.2 секунди. Разход на гориво 5-6 на 100. Цената й варира от 20000 Eur до 26000 Еur в зависимост от мястото на закупуванe. От 1-ви април официално ще се предлага и у нас
Ода за Опела
Опела барака е голяма
като нея друга - вярвайте ми - няма!
Астра, вектра, даже и омега
всеки гледа по-далеч да бега.
Но когато сняг запръска,
що ще чиниш ти зимъска?
Няма да изхвърляш гумите си стари
опелът ти просто няма да запали!
И накрая - що да кажем за ръждата
дето ми яде колата?
Съжалявам, истината е само една -
разделяй се бързо с таз немска кола!
Отивам в сервиза за пети път днес
с надежда едничка :"дано има прогрес!"
Монтьорът, доволен, усмихва се харно,
и гледа към джоба ми някак коварно:
"Момче, какво пак ти се случи,
ти май с тоз опел въобще не сполучи!"
Влязох във дупка, плитка и тясна,
и ето ще сменяме джантата прясна!
И тоз път ремонтът илзезе ми скъпо,
но що ли да сторя - пак гледам тъй тъпо.
Прибирам се вкъщи отегчен и сломен,
но вземам решение важно -
таз марка злокобна не е за мен!Last edited by hunter1989; d.m.y г., 23:47.
Comment
Comment