Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно регистрация?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    имам приятел ,с автокъща , който точно от испания вкарва бракувани коли . От него знам цялата врътка ,не си го измислям . Тя като ебракувана ,не знами,че не може пак да се оправи.. те там бракуват колите защото е по лесно и евтино ,отколкото да плащат ,за да ги вдигат от моргите
    И да ти кажа ,има екземпляри с много по добро състояние от тия горублянките
    Ама виж сега. Аз не споря с теб. Просто ти казвам на какъв случай съм попадал. Как си бракуват колите в Испяния и тем подобни ми е ясно, но въпросът е тук дали няма да му нарпавят проблем. И не знам за кави коли от Горубляне иде реч?! Иначе Zhivkov, те ако искат да разберат ще разберат. Въпросът е, че е мнооого малко вероятно някой да тръгне да дири по общините и даначнните в Испания какъв е статуса на тази кола. Иначе няма да те спират толкова. Не е страшно.
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Иначе Zhivkov, те ако искат да разберат ще разберат. Въпросът е, че е мнооого малко вероятно някой да тръгне да дири по общините и даначнните в Испания какъв е статуса на тази кола. Иначе няма да те спират толкова. Не е страшно.
      Aми статуса на колата е нормален, засега. Другата седмица, ще я отпиша и ще я вкарам, и ще видя как стоят нещата дали ще ме спират и т. н., ако ли не ще я регистрирам и, ще се сварши с проблема, но първо, ще "рискувам"(въпреки, че не виждам с какво рискувам), но ще опитам и, ще ви пиша тук с повече инф. по темата така спестявам едно 800 лв. и сяка година по... ,но ако я реша да я продам на някои трябва да се пререгистрира в Бг.
      Spin City!

Comment

Спестяваш, докато един ден се изръсиш с лихвите, както се казва
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Спестяваш, докато един ден се изръсиш с лихвите, както се казва
          има нещо вярно, но Няма да рискувам на финала отказвам се, ако някой друг реши да го прави да пише тук, въпреки, че се съмнявам някой друг да рискува
          Spin City!

Comment

ако испанска кола е бракувана веднъж не може да се направи нищо за да бъда годна за каране където и да е по света. Иначе аз още си карам със испански номера, но скоро мисля да ги сменям. Като сизатръгвах от там питах какво трябва да се направи и ми дадоха някаква молба за отписване, но не и бракуване, което беше супер тъпо и нищо не направих. Скоро ще сменям рег. и ще видим.
            147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Първоначално публикувано от rady156 Покажи съобщение
              ако испанска кола е бракувана веднъж не може да се направи нищо за да бъда годна за каране където и да е по света. Иначе аз още си карам със испански номера, но скоро мисля да ги сменям. Като сизатръгвах от там питах какво трябва да се направи и ми дадоха някаква молба за отписване, но не и бракуване, което беше супер тъпо и нищо не направих. Скоро ще сменям рег. и ще видим.
              всъщност за да не пускам нова тема ще ми обясните ли какъв е реда за регистрация и по-различно ли е като колата е с испански номера?. до сега разбрах, че трябва предния ден да подам някакво заявление!
              147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Working...
              X