Известие

Collapse
No announcement yet.

Хотел близо до София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хотел близо до София

Дайте няква идея за приличен хотел около София (на не повече от час и половина път от центъра на София). Устройва ме и само телефон да ми кажете

Ами то Велинград ти е на час и половина от центъра на София а там хотели бол. Иначе в какъв ценови диапазон се целиш, за да ти предложа.
    Lexus IS200

Comment

http://pochivka.bg/o-2714-%D1%85%D0%...BE%D0%BB%D0%BE
      0888515205

Comment

Абе идеята е, че ми се ходи извън София събота неделя, но мога да тръгна най-рано към 18 часа, а искам към 19 вече да съм на масата
        Има някви на Витоша, но пътя е супер разбит и с тоя сняг дето вали през ден, нямам много желание да се катера нагоре.
        Иначе цени до 50лв двойна стайна, с изискване да е топло и да има телевизор (не е задължително да е в стаята, може и на рецепция), че има Ф1, което не може да не се гледа

Comment

ей тоя е ползван многократно

Жасмин

цените са нормални и локацията му ще ти свърши работа.
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
            Абе идеята е, че ми се ходи извън София събота неделя, но мога да тръгна най-рано към 18 часа, а искам към 19 вече да съм на масата
            Има някви на Витоша, но пътя е супер разбит и с тоя сняг дето вали през ден, нямам много желание да се катера нагоре.
            Иначе цени до 50лв двойна стайна, с изискване да е топло и да има телевизор (не е задължително да е в стаята, може и на рецепция), че има Ф1, което не може да не се гледа
            Комплекс Гайдарец в Елин Пелин има и механа в самия хотел, която е много готина ако искаш мога да взема цените и тел. за резервации

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
              Комплекс Гайдарец в Елин Пелин има и механа в самия хотел, която е много готина ако искаш мога да взема цените и тел. за резервации
              Ако не ти е проблем вземи някой телефон да ги разпитам

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                ей тоя е ползван многократно

Жасмин

цените са нормални и локацията му ще ти свърши работа.
                Там само с чуждо се ходи....ако нямаш ще ти осигорят на място
                п.с...ако това търси колегата е идиалният избор..само, че много близко и може да го засечат недоброжатели
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Там само с чуждо се ходи....ако нямаш ще ти осигорят на място
                  п.с...ако това търси колегата е идиалният избор..само, че много близко и може да го засечат недоброжатели
                  Що ли и аз това си помислих
                  0888515205

Comment

Точно за това казвам така ако може по-далечко, щото тия дето са в София и по околовръстното са точно да се води чуждо и т.н. и самата обстановка е леко , а не мен ми се ще да е нещо по-уютно, предполагам че предложението на fein86 ще е доста подходящо, но ако има и други идей, няма да ви се разсърдя ако ги споделите

Comment

аз тука в нашия район редовно ходя в един хотел ......... ОПС тайна но двойна стая е 20лв има и спа център фитнес и т.н.идеален.зимата работи на тези цени а и е близо до ВСУ -ВАРНА и за това.
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

В момента съм малко зает, но до 18:00 часа ще съм ти дал и тел. и ще напиша инфо!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                          В момента съм малко зает, но до 18:00 часа ще съм ти дал и тел. и ще напиша инфо!!!
                          Ок няма проблем, пък ако дойда ще те почерпа кафе неделя към 8 часа, стига да имаш желание да гледаме ф1 заедно

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                            Ок няма проблем, пък ако дойда ще те почерпа кафе неделя към 8 часа, стига да имаш желание да гледаме ф1 заедно
                            Естествено, винаги е весело да се запознаеш с някой колега

Comment

Телефона на управителката е 0878 24 74 06 - Нели Вучкова, цената на апартамент е 80лв., а цената на двойна стая е 60лв., в стаята има телевизор, хладилник с мини бар, иначе долу е дневния бар, който е най-посещаваното заведение в града, до дневния бар е механата, а под дневния бар е дискотеката ето и малко снимки
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X