Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко помощ

Скъса ми се гумения маншон между дебитомера и всмукателния колектор и няма намиране никъде втора употреба,нито нов и не знам какво да правя вече,цепката е около 2-3см,по какъв начин мога да го възстановя,че много ми е*ава работата на бензин и още повече газ Колата е алфа 164 2.0тс,а ето тук е скъсаното(ограденото с червено):
    p.s.пускам темата в общия раздел,защото ще я видят повече хора и е по голяма вероятноста някой да помогне,че лоша работа
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

докато го възстановиш, що не пробваш да му сложиш една скоба отгоре, да смуче по-малко
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
      докато го възстановиш, що не пробваш да му сложиш една скоба отгоре, да смуче по-малко
      Залепил съм му нещо като тиксо,смуче по малко,ама пак си е гадно
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Пробвай със силикон за висока температура... Или с монтажен силикон

Comment

Първоначално публикувано от Abarth Покажи съобщение
          Скъса ми се гумения маншон между дебитомера и всмукателния колектор и няма намиране никъде втора употреба,нито нов и не знам какво да правя вече,цепката е около 2-3см,по какъв начин мога да го възстановя,че много ми е*ава работата на бензин и още повече газ Колата е алфа 164 2.0тс,а ето тук е скъсаното(ограденото с червено):
          p.s.пускам темата в общия раздел,защото ще я видят повече хора и е по голяма вероятноста някой да помогне,че лоша работа
          колега утре ще ида до една морга тука до нас да вида за такова нещо,щото като търсих едни чарколяци видях там една 164-ца,дето още не я бяха парчатьосали.Утре ще ти кажа.

Comment

аколи не потърси от тези металните тръби за спортните филтри и готово
            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Тая снимка не е на бившата ми алфа!
              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                Тая снимка не е на бившата ми алфа!
                Ами не е де
                BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                  Пробвай със силикон за висока температура... Или с монтажен силикон
                  Аз се чудя за монтажния кит на бизон???
                  BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                    колега утре ще ида до една морга тука до нас да вида за такова нещо,щото като търсих едни чарколяци видях там една 164-ца,дето още не я бяха парчатьосали.Утре ще ти кажа.
                    ще ти бъда благодарен колега ако погледнеш
                    BMW e39 facelift

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                      аколи не потърси от тези металните тръби за спортните филтри и готово
                      не става това е между дебитомера и всмукателния колектор,ако беше след дебитомера към кутията можеше,а и има още 2 тръбички към тая тръба,за картерни газове ,другата е към моторчето за празния ход
                      BMW e39 facelift

Comment

колега Abarth тъкмо бях до моргата,164-цата е била Дизел и мотора й го няма.Съжалявам че не можах да ти свърша работа.

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                          колега Abarth тъкмо бях до моргата,164-цата е била Дизел и мотора й го няма.Съжалявам че не можах да ти свърша работа.
                          Мерси за отзивчивоста колега,сега лепих с някъв силикон специален черен и чакам да изсъхне пък да видим
                          BMW e39 facelift

Comment

Пробвай с няква термолента,дето се нагряват и залепват,правят нещо като вулканизация,другия вариант е да я занесеш на някой гунаджия,и той да ти я вулканизира,знам че го правят
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Целия е нацепен тоя маншон,оказа се че е скъсан на още 2 места,уж го оплътних с това нещо колата работи доста по добре,но има съвсем леко менене на обороти чат пат,трябва да търся друг,от тоя явно няма да стане работата както трябва ако някой чуе нещо за 164 на части 2.0 бензин да казва
                              BMW e39 facelift

Comment

Working...
                              X