Известие

Collapse
No announcement yet.

Какви права имаме, когато ни спрe КАТ за проверка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какви права имаме, когато ни спрe КАТ за проверка

Прочетете прикачения файл! Доста полезно четиво...
    http://store2.data.bg/ferrarist/kat.pdf
    Днеска ги гледам мърсолите на Тракията, спрели в аварийната с предницата срещу посоката на движение - това на теория значи че са карали в насрещното по магистралата......пък седнали актове да пишат.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Тези са били с камера
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

Се ми е тая, ако ще и с Хабъл да са, въпроса е че правят грубо нарушение......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Те не спират да дават лош пример.
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

Мен така като ми взеха книжката беше тъмно късно вечер и на права. Тъкмо вече почнах да намалям и кола от дясно ми светка и палка... И все се питам кво щеше да стане ако си бях продължил
          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
          Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
            Мен така като ми взеха книжката беше тъмно късно вечер и на права. Тъкмо вече почнах да намалям и кола от дясно ми светка и палка... И все се питам кво щеше да стане ако си бях продължил
            нямаше да ти вземат книжката
            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Аз съм засичал "мърсолите" да минават на червено докато шофьора говори по жисиема и е без колан !

БРАВО за темата ФЕРАРИСТ

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                Щяха да ме арестуват?
                Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!

Comment

Абе каквито и нарушения да правят така ще се стекат нещата, че ще излезнат сухи от водата и ние ще сме виновни. Добре познато за жалост на всички ( и гаден личен опит )
                  Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Ами не съм съгласен колега D-I-V-A-K-A!
                    Аз познавам един адвокат когото спряли за превишена скорост в населено място с около 20 км/ч... така беше стресирал катаджията, че докато оня пишел акта допуснал грешка и несъответствие...
                    Познайте! Акта беше анулиран!
                    Така че, ако човек си знае правата и някой тънки моменти от "протокола" на проверката може понякога да се измъкне и сух, но все пак всичко зависи от ситуацията и нарушението разбира се.
                    Лично аз близо до Н.Загора за малко, не попаднах в пътен инцидент заради катаджи извършващи проверка и то според ме си бяха точно в засада. Така, чеее...
                    Поздравления колега ФЕРАРИСТ от мен и от още няколко приятели за полезното четиво преди лягане!
                    Have A Nice Day
                    o/_______\o
                    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                    []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                      Ами не съм съгласен колега D-I-V-A-K-A!
                      Аз познавам един адвокат когото спряли за превишена скорост в населено място с около 20 км/ч... така беше стресирал катаджията, че докато оня пишел акта допуснал грешка и несъответствие...
                      Познайте! Акта беше анулиран!
                      Така че, ако човек си знае правата и някой тънки моменти от "протокола" на проверката може понякога да се измъкне и сух, но все пак всичко зависи от ситуацията и нарушението разбира се.
                      Лично аз близо до Н.Загора за малко, не попаднах в пътен инцидент заради катаджи извършващи проверка и то според ме си бяха точно в засада. Така, чеее...
                      Поздравления колега ФЕРАРИСТ от мен и от още няколко приятели за полезното четиво преди лягане!
                      Не колега аз нямах предвид за отменяне на акт, то и на мен са ми отменяли акт поради много несъответствия и лъжесвидетелстване имах предвид, че ако се тръгне с рогата напред се ти ще си виновен. Иначе да видиш, че са згафили нещо и да си вземеш кротко актчете след това да се пусне една молба да. Макар, че мен ме изкараха виновен в една катастрофа където нямах абсолютно никаква вина. И нищо не ми помогна. Надявам се вече да разбереш какво имах в предвид, защото в предишният пост не се изразих много добре, не че тука съм се изразил перфектно де ама така е като ми се спи Все пак се надявам да ми вденеш нещо от глупостите.
                      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                        Да за момента иначе ако не спреш на стоп палка, освен нарушението което си направил ако си направил такова де ти лепват и алкохолче

Comment

Хаха, както алфата е с разградска регистрация, а която е на името на баща ми, който пък познава цял Разград, нали знаеш колко ще го лепнат тоя алкохол

Comment

На теория нищо не значи.....
                            Къф е проблема накъде гледа муцуната на пол. кола?
                            Откъде знаеш как са карали, дали в насрещното или не? Най-вероятно са с камера отшли са си на мястото и са обърнали колата за да гледа камерата в правилната посока. Веднага почнахме с мърсолите...
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Имаше нещо подобно преди време - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=17548
                              146 1.6 TS '00
                              156 2.4 JTD '01

Comment

Working...
                              X