Известие

Collapse
No announcement yet.

IRC вапиющо безобразие:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• IRC вапиющо безобразие:)

Оффтопик!

Бе гледам на irc.naturella.org канала #alfaromeo умрял от глад.
    За сравнение #volkswagen и #opel са по-пълни.

Ма бива ли такова нещо ?!?
    Я се стегнете!
    Ние да не сме по-прости я!
    Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Ами колега аз ще ти отговоря . Влизам в ирц на 2 месеца веднъж - колкото да си идентна никовете. Какво да правя в тва пусто ирц дето е пълно с лапетия ?
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

ти мани лапетий. Ей на сега съм умрял от скука. И викам кво да правя....от години не бях използвал някакви IRC клиенти.
      Гледам аз някакъв KIRC. Бах.... ми то много интересно там по тези канали.
      Демек ние одъртяваме, а там все едни и същи хлапаци/хлапачки и все едно си питат И пак с никой не можеш нормален разговор да проведеш за да убиеш времето.
      И се чувствам на 15 години Много е яко
      Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

Не виждам защо се учудваш колега ,като се взема на предвид аз около 13-14 ч.на денонощие прекарвам, пред PC-то ,но в IRC влизам 1 ,2 пъти в годината и ако и другите са нещо такова ,то тогава кой да уважи канала).Според мойто мнение IRC е за децата най вече(за тийнеиджърите-не че има лошо,но по малка е вероятността някоий от нас да се подвизава там)Поне аз така си мисля

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

Само да добавя - зависи за какви цели ползваш IRC комуникацията.
          @pth7712 - скочи някога да полафим...както казваш "да отбием времето"
          '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Според мен в IRC не влизат само хлапаци. Зависи кой къде влиза. аз лично по цял ден съм и там.
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD
            http://bendidas.hit.bg/

Comment

Изглежда това е някакъв чат канал.Нито го знам,нито съм влизала лично аз.И без това вися достатъчно дълго рпед компютъра,само това ми липсва

Comment

в тия чатове не съм влизал поне от 3 години по причини които са известни на всеки, няма време за губене ))))
                това че Опел и кви ли не клубове си пишат там, правете си извода!

само едно допълнение, ИРС се използва и от сериози хора, за малко не користни цели, ма това е много частен случай )))
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

аз не смея да пипна нищо докато не мине Нова Година. Затова - ИРЦ ФОРЕВЕР! Там няма какво да се омаже
                  А и бойкотирам малоумните работни дни между празниците.
                  Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

Аз взех че направих канал #ital_fans ама само аз сам си там . А и това което казвате че има само лапета не е верно защото има канали и то предимно за рацери където хорицата не са от много години тинейджъри . А и мисля че много по-лесно е да се коментира нещо в чата от няколко човека. Поне става по бързо.

Comment

Working...
                    X