Известие

Collapse
No announcement yet.

Guitar Rig 3 Проблемация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Guitar Rig 3 Проблемация

За музикантите-хакери един въпрос.Тегля си аз guitar rig 3.01 май беше инсталвам я и като я пусна след време изписва,че трябва да я регистрирам.До тук добре.Затварям я,копирам крака и един длл. файл и после пускам и п*ца-няква грешка в exe-то и прозорчето с don't send излиза и тва е.Изтривам програмата,качвам я наново и без да копирам крака пускам и пак излиза същата грешка с don't send.Теглих от други места пак същия проблем излиза дори наскоро и windows-a формат му правих свалих си я и пак същата грешка.Някой ако има идея кво да направя или да даде работеща версия ще сам спасен,защото ми писна само на кубето да си свиря
    Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Вземи си едно процесорче и не се занимавай с тъпи софтуери. Аз побелях, докато се опитам да подкарам разни такива така, че да няма шум, да не криви или да не закъснява сигнала... абе мъка, така и не успях.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

В нас съм инсталирал една версия на Guitar Rig, но коя версия е, мога да ти кажа довечера. Обаче имам сериозен проблем с латенсията, успях да я намаля до забавяне по-малко от секунда, но пак е много дразнещо.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Колега остави ги тез софтуери и процесори. Събери пари и си вземи едно маршалче - драйвът на маршала е много корав повечето групи свирят с него или с Peavy 5150
        1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
        1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
        2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от MainaCore Покажи съобщение
          Колега остави ги тез софтуери и процесори. Събери пари и си вземи едно маршалче - драйвът на маршала е много корав повечето групи свирят с него или с Peavy 5150
          Съгласен съм, но не съвсем. Процесорът си е повече от чудесно допълнение към всякакъв вид усилватели, пък били те и Marshall.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Бях преди с процесор някъв измислен и го продадох.Че ще си купя е ясно то се знае ама ще е някъде кам лятото защото не мога да заделя 100 лв сега,но дотогава си записвам неща на компа ама сега е по много мизерен начин-уеб камерата върху кубето и качеството на звука е отврат.Латенцията я преборих с ASIO4ALL драйвери и е доста минимална(но да пак дразни).Снощи си качих fx box-a ама там имам чувството,че латенцията е по-голяма,а и никаде не видях каде се записва тва,което свириш.
            Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Working...
            X