Известие

Collapse
No announcement yet.

Симулатор на турбо звук?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Симулатор на турбо звук?

Абе преди време бях гледал в ebay разни джаджи дето симулират турбо звук "свистенето",ама не помня как се казваха и не мога да ги намеря,по 10-20евро бяха до колкото си спомням,ако някой се сеща за какво говоря да казва,че ми се въртят едни щуротии в главата
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Колега ако това ще ти помогне
    http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=121838
    Alfa 156 1.8 TS -Eleanorsigpic

Comment

Първоначално публикувано от JustDokoff Покажи съобщение
      Колега ако това ще ти помогне
      http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=121838
      Това само свири колега,преди тия на москвичите ги слагаха
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Трябва ти неква свирка/колонка ли е кво имитираща БОВ(Блоу офф валве) клапан....чувал съм за такава хонда сивик с такова устроисто на светофара свисти дрънка опа 155-цата 2.0 даде газ и я изяде

B&B Racing | bb-racingteam.com
        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Абе не искам хората да си мислят,че съм турбо,а искам просто да докарам малко по интересен и злобен звук,крайното гърне също ще се преработва
          BMW e39 facelift

Comment

.

от това което видях в двата сайта разликата е голяма,в смисъл зависи на какъв мотор се слага.пък си мисля и че ако си без гараж трябва всяка вечер да го сваляш.лично мнение разбира се.

Comment

страшна глупост е това !!!
              ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

http://cgi.ebay.co.uk/TURBO-Blow-Off...1%7C240%3A1318
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=KlCfX...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                    страшна глупост е това !!!
                    Адски си прав!
                    По-голяма простотия от това не съм виждал
                    Това не наподобява турбо звук, а такъв от прахосмукачка
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                      Трябва ти неква свирка/колонка ли е кво имитираща БОВ(Блоу офф валве) клапан....чувал съм за такава хонда сивик с такова устроисто на светофара свисти дрънка опа 155-цата 2.0 даде газ и я изяде
                      Ето го въпросното устройство ама мисля, че е излишно. Това са за некви голфаджий примерно бегаш се с неква кола, която е в твоята категория и го биеш примерно с малко и следват 2 неща.
                      1-во: Леле колко ми върви колата тая турбинираната ме би с толкова малко
                      2-ро: Леле каква издухала кошница е тва, едвам ме би

Нека си го слагат по пернишките голфове и да му се радват, а и никога не бих си сложил пък тая свирка, за да стърчи по такъв грозен начин от гърнето и да загрозява цялата визия
                      Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 13:35.
                      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                        Ето го въпросното устройство ама мисля, че е излишно. Това са за некви голфаджий примерно бегаш се с неква кола, която е в твоята категория и го биеш примерно с малко и следват 2 неща.

Нека си го слагат по голфовете перничаните и да му се радват, а и никога не бих си сложил пък тая свирка, за да стърчи по такъв грозен начин от гърнето и да загрозява цялата визия
                        въпрос на вкус братле, и на мен не ми допадат но бих го сложил на кадета ми еи така за гавра да става ташак да се хилим не бих си го сложил на алфата хахаха

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

една добра генерация ще свърши доста по-добра работа според мен от тая свирка
                          инак за ташак на всяка гадна кола ще и ходи
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение

Нека си го слагат по голфовете перничаните и да му се радват, а и никога не бих си сложил пък тая свирка, за да стърчи по такъв грозен начин от гърнето и да загрозява цялата визия
                            аре стига с тея перничани ако обичаш-същите селяни ги има в софия 2 пъти повече
                            нема да сме ви нарицатеално за простотии
                            sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                            ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                            ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                            Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                              аре стига с тея перничани ако обичаш-същите селяни ги има в софия 2 пъти повече
                              нема да сме ви нарицатеално за простотии
                              Говорех за голфовете (мисля, че разбираш за какво говоря), но ако се чусваш обиден се извинявам, не съм искал да обидя някой просто най-много съм виждал простотии от перничани (главно с голфове и то 2ки и 3ки). Незнам защо трябва да се обиждаш нито съм казал, че всички са такива или нещо подобно. Познавам както много свестни хора от Перник, така и страшните селяндури. Всяко стадо си има черни овце. Мир
                              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Working...
                              X