Първоначално публикувано от alf
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поредните глупости на кмета
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ми примерно днеска излизаш с колата с четен рег. номер а утре с тая с нечетен... таз простотия я има в атина и ефекта е никакъв - хората са си накупили по 2 коли и така. тука едва ли така ще стане щото нема пари за по 2 коли ама бгрина друго ще измисли'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
'98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB
Comment
-
В Атина до колкото разбрах е премахнато това....
Нещо което пропускат нашите управници е, че например в Милано има ограмни обикалящи магистрали-рингове-околовръстни и т.н.
До като в София всичко е свръзано с центъра....околовръстното всеки знае в какъв вид е....ако някой ден го оправят то сами хората ще заобикалят центъра.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
И аз чух че във Атина това е премахнато заради неуспеха си и сега масово се продават коли. А иначе това е най тъпото нещо което е измислено до сега. Незнам само как всички виждаме че трябват транзитни шосета (например голямо и хубаво околовръсно с детелини а не светофари) по малко светофари тапи и според мен това с трамвайте по средата е пълна недомислица, ако бяха във края хем нямаше да може да се спира и задръства допълнително хем хората щяха да са по защитени от колите които пък от своя страна нямаше да спират заради трамвая а даже и на бабите ще е по лесно качването от тротоара а не от улицата защото им е високо. а и самите полицай не си вършат работата на П. Евтимий например са 5 платна обаче най в дясно спрели най в ляво спрели до тях втора колона обикновенно лъскави коли а полицията само ги гледа и мило ги подканя да се дръпнат и то какво става на практика само две платна а по едното минава и тролея е как няма да е зъдръстено ама полицията спи и не премахва спрелите така че да останат само тия най в ляво който са си в правото. Да ама не това никой от кметовете или общинския съвет не го знае и вижда и затова я да направим разделение четни и нечетни и кой кога има право. еми то всичко хубаво ама тия със лъскавите коли пак няма да имат проблем аз пък имам кола и с четен и нечетен номер и не ми пука и какво става всичко си е същото само където се води на хартия че се борат със задръстванията и някой с една кола и не много връзки остава да се ядосва, и затуй взима една барака за 500 лева и хоп задръстихме и с бараки даже и кварталите защото вече всеки има една четна и една нечетна (нетрябваща за друго) барака. и Добре дошли в София България Ей това няма да го разбера никога.
Comment
-
Сега чета в Монитор....че простотията за булевард Витошка ще стане целогодишна....тоест ще се затвори и ще стане пешеходен булевард...ама с една малка особеност....с Трамвай по средатадайба и глупаците.
Освен това втора стъпка ще е сигурно да се направят пропуски, като по Граф Игнатиев, което също се води пешеходен булевард. За да може да минава БГ интелигенцията-->мутри,политици, елитни проституки, дилъри, крадци.
Задраствания заради затворената Витошка вече са грандиозни...не искам да си помислям от вторник какво ще е...
ЕВАЛАТА БОЙКОsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
Comment
-
Мммда, аз като един от тези, които по принцип се прибират по Витошка .. мога да ви кажа кво се случва на практика
1. Светофара на кръстовището с Парт. Евтимии не е оправен и пуска наляво само за 20-30секунди, а то всички са на ляво, щото направо не може - освен трамвая и ето ти една тапа
2. Парт. Евтимии от Витошка до Хр. БОтев е некав АД - дори вчера в тоя полупразен град .. не ми се мисли първия понеделник след Нова Година когато сички са изтрезнели и се метнат в трафика
3. Христо Ботев вече е задръстен, особено онова малоумно "кръстовище" долу на пл. Македония
а да и там има и трамвай, дето трябва да го чакаш на секи 20м и коли отдясно спрели в две колони и сякъв кеф, добре че 10те пешеходни пътеки са се изтрили и не се виждат
мисля си че ако регулират светофара поне по-умно
и наистина разкарат втората редица спрели коли МОЖЕЕЕ би
лека полека ще се нормализира, но не ми се вярва де....
а ако въведат четни нечетни, и аз ше си купя още една кошница за 500лв заклеам се! и като неам пари да поддържам две, е&^@см го
щото ние сме южна нация, и квото правят гърци и италианци и португалци, ние го можем по 10'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Абе аз ви казвам че като начало може да направим снимков матерял на масата глупости, да кажем нашите предложения и да изпратим едно писмо с матеряла до общината и някои медии. Ако не обърнат внимание ще се организираме заедно с другите автомобилни форуми ( ще пуснем и там тема) и ще излезем един ден и ще задръстим центъра с 200-300 автомобила. то с толкова таксиджиите щяха да свалят правителството ( за едно битово убииство)все ще ни обърнат внимание. Да ама може и да сме повече автомобили.Арее стига си е правил ПР тоя тъп пожарникар, мутра и медиен герой
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Аз съм съгласен след нова година ги почваме...sigpic
Comment
-
Дочух, че вече няма да може да се паркира от лявата страна на малките улички в центъра....и те ще бъдат вдигани от паяци.
А даваха великия пожарникар с шапка тип мутра
Ето още инфо:
http://www.monitor.bg/bulgaria/article? ... 20&eid=583sigpic
Comment
-
шапката беше LAPD беее
хмда, и аз като живущ на Симеон, където се спира по правило отляво ....
абе дееба и кретени кво ти кажа'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Ще се дигаме на бунт така ги виждам аз нещата....
Само да видиме още какви простотии ще измислят....sigpic
Comment
-
Само да споделя.
Тъкмо се разходих по Асен и какво виждат очите ми.
Ами все още има коли паркирани от ляво, но са доста по малко. В замяна на това вече има доста коли паркирани отдясно на самото платно, и карането по улицата е нещо като слалом. Много умно го измисли нашио генералAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment