Известие

Collapse
No announcement yet.

Новите цени на цигарите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Новите цени на цигарите

http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=170335

Ето тук можете да видите какви ще са цените от 1-ви януари 2006-та.

В тази връзка,искам да питам пушачите(щото аз не съм от тях),по-високите цени,ще ви откажат ли от тютюнопушенето?

Естествено колежке!
    Аз тези пари вместо да ги давам да се тровя, по-добре да ги дам за ремонти/бензин/кръчми. Това е идеална мярка. За тези цени съм 100% съгласен с иначе скапаните ни политици.
    Аз както пуша 2 кутии и се знам каква съм скръндза неземна, просто от 01. Януари 2006 година съм непушач. Даже си взех Табекс.
    Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

най-вероятно ще ги откажа,но нека времето покаже

Comment

Едва ли ще се откажа, то не беха дъвки, лепенки, Табекси и т.н., даже се излъгах да си купя и някакъв боклук от тия дето ги предлагат телешопите ->ефекта е 0
        Но поне се успокоявам, че не пия та все ще се намерят 2 левчета дневно за една кутийка отрова.....е ще се опитам да ги понамаля де!
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Между другото,съм чувала,много добри отзиви за ТАБЕКС, така че УСПЕХ!

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
            Между другото,съм чувала,много добри отзиви за ТАБЕКС, така че УСПЕХ!
            Ефекта от него е 0 /нула/, само малко ти е неприятна цигарата - същото е когато си настинал и пушиш
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Ами ще почна да правя като депутатите гласували новия акциз-ДУПЕТАТИ.
              Те си пушат цигарки без бандерол - и аз днес си купих стек Ротманс за 15 лева макар досега да съм пушил само Виктори с бандерол.
              Ами кво искате - така се пълнят партиини каси - дигаш акциза и оставяш да продават цигари без бандерос само твоите хора и те снасят огромни суми - контрабандата ще разцъфти при бедния народ и високите акцизи. Като знам в Англия ква контрабанда имаше, представям си в законовата България В англия си купувах Бенсън енд Хеджис по 2 паунда, а с бандерол беше 4.15лв. Е щом Англетата не са се справили - където контрольор глобява министъра на транспорта че се возил една спирка повече без билет- какво остава за България. Ще се оправят - да бе-да. Все пак си има пазарни принципи - ама те не мислят много много-плюс това не ни натискат за това, а и те оставят защитата за Булгартабак, а не пазарната цена - то тогава БАТ със заводите в Румъния и Сърбия с новия акциз може пак да продава на 1.60 до 2 лева
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                Ами ще почна да правя като депутатите гласували новия акциз-ДУПЕТАТИ.
                Те си пушат цигарки без бандерол - и аз днес си купих стек Ротманс за 15 лева макар досега да съм пушил само Виктори с бандерол.
                Ами кво искате - така се пълнят партиини каси - дигаш акциза и оставяш да продават цигари без бандерос само твоите хора и те снасят огромни суми - контрабандата ще разцъфти при бедния народ и високите акцизи. Като знам в Англия ква контрабанда имаше, представям си в законовата България В англия си купувах Бенсън енд Хеджис по 2 паунда, а с бандерол беше 4.15лв. Е щом Англетата не са се справили - където контрольор глобява министъра на транспорта че се возил една спирка повече без билет- какво остава за България. Ще се оправят - да бе-да. Все пак си има пазарни принципи - ама те не мислят много много-плюс това не ни натискат за това, а и те оставят защитата за Булгартабак, а не пазарната цена - то тогава БАТ със заводите в Румъния и Сърбия с новия акциз може пак да продава на 1.60 до 2 лева
                E те това е отговора за колежката просто без бандерол и маркови
                Апропо Васе дай връзка с този стек
                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Ами от къде да знам - колега непушач ми го даде стека
                  Ако неушачите си мислят че така ще спре тютюнопушенето - жестоко се лъжат
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Абе аз знам че на Сточна гара продавали ама трябвало да отидеш с познат.
                    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

значи от познати пушачи знам че на Солунска имало некво безистенче продавали. почти на ъгъла с Витошка било....
                      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

не че ме бърка особено ама май не е много хигиенично да пишете къде се продават бракониерски цигари
                        '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                        '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
                          не че ме бърка особено ама май не е много хигиенично да пишете къде се продават бракониерски цигари
                          мани ги, те наркоманите нямат спирачки, нали знаеш
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Що бе - нека се размърдат от Министерство на финансите и от Данъчните и да ги спрат. Занеш ли какъв беше резултата като написах писмо до иначе смелата Валя Яхниева и до Господари на Ефира писмо да заснемат продажбата на цигари без бандерол на Скорпиона в Търново (от там зареждаше полвината Северна България) и от будката до министерство на здравеопазването(това беше в периода когато въвеждаха места за непушачи в заведенията с грижа към здравето им)
                            Ами резултата беше "НИЩО" - да сте гледали нещо по въпроса "НЕ" - щото ги е страх- "разследващите" журналисти и става въпрос за много пари-те хващат от време на време нещо митници и данъчни(ама то е на такива които не спонсорират партиините централи)- конкурентчета разни дребни

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                              Що бе - нека се размърдат от Министерство на финансите и от Данъчните и да ги спрат. Занеш ли какъв беше резултата като написах писмо до иначе смелата Валя Яхниева и до Господари на Ефира писмо да заснемат продажбата на цигари без бандерол на Скорпиона в Търново (от там зареждаше полвината Северна България) и от будката до министерство на здравеопазването(това беше в периода когато въвеждаха места за непушачи в заведенията с грижа към здравето им)
                              Ами резултата беше "НИЩО" - да сте гледали нещо по въпроса "НЕ" - щото ги е страх- "разследващите" журналисти и става въпрос за много пари-те хващат от време на време нещо митници и данъчни(ама то е на такива които не спонсорират партиините централи)- конкурентчета разни дребни
                              Абе Васе нали като ги спрат и ще требе да пушима пак гадното Виктори,аз лично от окло 2 години си купувам само цигари без бандерол и са ако ги спрат ша пушим на Муро куро
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X