Известие

Collapse
No announcement yet.

Кучетата не обичат велосипеди ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз съм против избиването на животни!(познати са ни са ми противобясовите ваксини на 5 пръста от пъпа )) ама ТЕ НЕ са виновни, че ние така сме ги възпитали........И мен в последно време с това палто много ме харесват ))
    Явно те си преценяват кой да захапят, относително е............
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD
    http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pipi
      Явно те си преценяват кой да захапят, относително е............
      е , следващия път , когато направят преценка която не ми се нрави , ще има Кучето без глава 2

Comment

За тези които защитатават хапещите бездомни и оставените без надзор домашни кучета - дали ще мислят така ако такова куче нахапе детето им. Не дай си боже - нещо по лошо да стане от обикновенно охапване

П.П. Обичам кучетата - имал съм доберман, сега имам (при наште де) ризеншнауцер. Ама понеже ги обичам - ги гледам вкъщи.
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

И аз мисля, че кучетата на се виновни.
          Виновни са тия дето прибират пари уж за кастрация и обезпаразитяване, а аз такова куче тук не съм видял.
          Естествено още по-малоумни са тия които си пускат злобните кучета да се разхождат без надзор.
          В Кавала в Гърция бездомните кучета бяха с ярки каишки, на които беше отбелязано, че кучето е кастрирано и обезпаразитено.
          Такова куче никога нищо не може да ти направи и затова хората нямат нищо против тях. Даже им се радват.
          FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
          LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
          LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
          ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
          LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Първоначално публикувано от INTEGRALE
            Такова куче никога нищо не може да ти направи и затова хората нямат нищо против тях. Даже им се радват.
            а ти сериозно ли си на мнение че кастрирано куче нищо неможе да ти направи

по този повод и един виц:
            в едно село тече предизборна кампания за кмет и единия кандидат изнася реч:.............и ще се погрижиме за бездомните кучета......от тълпата се чува глас: и какво ще направите?!?.....ми ще ги кастрираме казва гордо кандидата,а една баба от пурвите редове се провиква :ма чедо они ни апат не ни ебат.............................

Comment

Първоначално публикувано от MrXzender
              Първоначално публикувано от INTEGRALE
              :ма чедо они ни апат не ни ебат.............................
              Едва ли някой в България ще хвърля средства за да кастрира женско куче-(а те са доста по злобни-доказано) Кастрацията на зряло женско куче не е елементарна операция - да ви казвам ли че трябва пълна упоика и екип от минимум двама човека - по малко пари струва раждането на жена и операция от апандисит (а пък както се сещате нещата не са розови там) Та ако може превържаниците на кастрацията да ми кажат -От къде ще дойдат парите - Не е ли по добре тези пари да отидат за нуждаещи се деца или болни
              П.П. Присъствал съм на кастриране на женско куче и лично съм кастрирал женско прасе - да не вземе сега някои да ми обяснява че не е така. Е вярно че при мъжките е елементарно - ама едно мъжко куче без конкуренция (да приемем че другите са кастрирани) може да заплоди 10 женски за 2 седмици - стига да му попаднат насреща докато са разгонени - кучетата се разгонват и раждат два пъти в годината.(около 5 до 13 кученца) Кастрацията би била приложима само при усложие че в София има общо 50-100 кучета.
              Така че умъртвяването с инжектиране е най-хуманно и ефективно
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Въобще не съм изчела цялата тема,за което ще ме прощавате,но аз СЪМ природозащитничка и не само природо....

Също карам колело.Куче не ме е нападало,но е нападало моето куче(ирландски сетер)И какво?Трябваше да се озлобя към всички кучета ли?Ми..не,няма как да стане.Когато видя улично куче,не му тропам с крак и да го плаша(което може да доведе до озлобяване на кучето и да ме сръфа),а напротив-говоря им изключително мило,все едно са мои кучета.И интересно..не ме нападат,а ми се радват и не рядко тръгват след мен.Кучетата ме обичат,аз тях СЪЩО!

Просто трябва да се научим да живеем в мир със заобикалящата ни среда,каквато и да етя и да бъдем по-адаптивни,Това мисля аз.

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
                  Въобще не съм изчела цялата тема,за което ще ме прощавате,но аз СЪМ природозащитничка и не само природо....

Също карам колело.Куче не ме е нападало,но е нападало моето куче(ирландски сетер)И какво?Трябваше да се озлобя към всички кучета ли?Ми..не,няма как да стане.Когато видя улично куче,не му тропам с крак и да го плаша(което може да доведе до озлобяване на кучето и да ме сръфа),а напротив-говоря им изключително мило,все едно са мои кучета.И интересно..не ме нападат,а ми се радват и не рядко тръгват след мен.Кучетата ме обичат,аз тях СЪЩО!

Просто трябва да се научим да живеем в мир със заобикалящата ни среда,каквато и да етя и да бъдем по-адаптивни,Това мисля аз.
                  аз също обичам кучета , но в дадения случай бях нападнат подло в гръб без причина

Comment

е и ти ще ме извиняваш но аз съм преди всичко човекозащитник и всяко нещо заплашващо живота и здравето на човека подлежи на терминация.незнам дали си спомняш случая на стадиона на НСА за жената която беше нахапана докато си тича,е кажи ми колко човека трябва да останат инвалиди заради природозащитници като теб.Аз също подкрепям опазването на околната среда но тази чума мездомните псета са зараза която трябва да бъде елиминирана.Имам домашно куче(даже сега за 4) имам и котка и съм имал какви ли не и колко ли не животни вкъщи,но кум бездомните съм крайно негативно настроен

Comment

Добродушното животинче ме целуна нежно , само дето се престара малко в страста си http://valjo.alfaromeo-bg.com/phorum...koIMGP0233.JPG П.П. някой може ли брои ?

Comment

Виж,аз не казвам,че е хубаво,че те е ухапало кучето,даже напротив!И искрено ти съчувтвам за стреса и болката,която си изпитал!

Просто не мисля,че ИЗТРЕБВАНЕТО на горките животни е начина да се справим с проблема,както бях против хвърлянето на напалм срещу циганите...

А на мен едно не ми е ясно-как така има хора,които имат домашни животни и обичат тях,а другите животни(в частност уличните кучета )не?!
                        Аз не деля животните на топло и студенокръвни,на домашни и улични.Ако обичам животните,то ги обичам всичките и това е.
                        Пак казвам,това е моето мнение,но смятам,че ще е хубаво и ще се радвам,ако малко повече хора мислят като мен!

Comment

Re: ку4етата

Първоначално публикувано от virusalfa
                          Тоя помияр по описание отговаря на мелез между Зелендолска ов4арка,и ули4на превъзходна -4ифте му е майката!!!!
                          П>П> Само не ми се правете на природозащитници!!!
                          Не съм съгласен с теб
                          Това по описание е КОФермАн

И аз много обичам кучетата, но домашните
                          sigpic

Comment

Виж,аз не казвам,че е хубаво,че те е ухапало кучето,даже напротив!И искрено ти съчувтвам за стреса и болката,която си изпитал!

Просто не мисля,че ИЗТРЕБВАНЕТО на горките животни е начина да се справим с проблема,както бях против хвърлянето на напалм срещу циганите...

А на мен едно не ми е ясно-как така има хора,които имат домашни животни и обичат тях,а другите животни(в частност уличните кучета )не?!
                            Аз не деля животните на топло и студенокръвни,на домашни и улични.Ако обичам животните,то ги обичам всичките и това е.
                            Пак казвам,това е моето мнение,но смятам,че ще е хубаво и ще се радвам,ако малко повече хора мислят като мен!
                            Няма да мислиш така ако нахапят детето ти ти ще вземеш пушката

Comment

Проблема при домашните кучета идва от стопаните им или по точно в тяхната ниска култура която се забелязва почти във всички тях.

Ще поясня за какво става въпрос:
                              1. Опасни зверове се пускат без наморници и то нявсякъде.
                              2. Почти всеки си изхожда кучето където му падне и не си чисти.
                              Това става най често пред входната ми врата и е много гнусно.

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
                              Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от BatVas

Няма да мислиш така ако нахапят детето ти ти ще вземеш пушката
                                Само искам да помоля да не се намесва детето ми с цел да застана на ваша страна!(защото няма да го направя!)

Comment

Working...
                                X