Известие

Collapse
No announcement yet.

РАБОТА - ТЪРСИ/ПРЕДЛАГА

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Писах ти ЛС
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Да разваля общия поток и да обърна нещата-надявам се за всички.
      Търся строители за саниране за Сандански.
      Чакам предложения.
      Става въпрос за кооперация на три етажа,прави стени .
      за изолация ли става вапрос

Comment

да се похваля, почнах работа.

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщение
          да се похваля, почнах работа.
          В Шорткът ли?
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

брачед ми постоянно си търси счетоводителка. много е стриктен има големи изисквания и уж трябвало да е представителна понеже работи с доста фирми. може да е пълничка но да има приятно лице. много изисква и много са кара и много уволнява понеже него никой неможе да го барне на тема счетоводство. офиса е само в асеновград.

Comment

За гр.Добрич - търси се

Ето и едно предложене на което попаднах днес случайно http://www.primex-bg.com/site/?page=career
              Alfa Romeo 146 1.9 TD

Comment

Здравейте,

В Сирма ИТТ търсим конфигуратор-интегратор-разработчик за системите ни за управление на работния процес, проектите и бизнеса като цяло (MIS – Management Information Systems & Software Process Systems).

Конкретно става въпрос за конфигурация, интеграция и доработки (Java Script, SQL) на системите от Jira Studio
                (http://www.atlassian.com/studio/), инструменти за моделиране като Enterprise Architect (http://www.sparxsystems.com.au/), Confluence - системa за корпоративни, проектни wiki и уеб сайтове
                (http://www.atlassian.com/software/confluence/), както и други бизнес управленски системи - ERP Business Intelligence & Planning, интранет на управителни съвети и др. – и системи за управление на софтуерния процес.

Успешни практики, инструменти и разработки ще се прилагат и към останалите звена на Сирма и холдинга.

Съответно, търсим човек, който може:

- да вниква в изискванията на бизнес и техническия мениджмънт;

- да конфигурира и администрира различни системи;

- да разработва скриптове или допълнения за интеграция и развитие на функционалностите (за hard-core разработки ще ползваме съответни developers);

- да разбира, че основната му задача и смисъл е да улеснява съвместната работа на хората в компанията, които са вътрешните му клиенти;

- да носи отговорност за качеството на работата си и да е самостоятелен.

Място на работа: София или Русе.
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

аколеги ако някой може да предложи работа в бургас да свирка.Не съм гений ама мога доста работи.Важното е да не седя на едно място по цял ден

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                    предлагам малко работа:
                    ремонт на пвц дограма и поставяне на външни и вътрешни первази, щори и противокомарни мрежи
                    в софия
                    (моята дограма - 2 прозореца и 1 врата)
                    пишете ми на лични бележки
                    колешке оправиха ли ти дограмата ако не 0898638295 иван
                    Last edited by dino; d.m.y г., 14:54.
                    West Side

Comment

Понеже съм без работа- търся такава за Сливен и региона.
                      Alfa 156, 2.0 TS
                      VW Vento 1.8- Бившата
                      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Здравейте пише мъжката половинка на профила понеже сега съм без работа,и си търся в софия.До сега съм бил шофьор-спедитор в евро 07 и търся подобна или свързана с автомобилство
                        Alfa Romeo 155 1.6 16V `97
                        Ники
                        Дани

Comment

Ами да се включа и аз в кюпа на търсещите работа.Работя в момента и взимам добри пари,но поради ред причини мисля да рискувам с нова работа,въпреки че имам жена и дете,които разчитат на мен...Винаги сме се оправяли и пак ще се оправим,само да изскочи нещо-ЗА ПЛОВДИВ и региона...
                          Айде поздрави на всички и свиркайте,ако изскочи нещо...
                          sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                          Ex...
                          Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Някой ако има предложения за шумен-каквато и да е работа-става.Имам категория Б,компютърна грамотност и английски език на доста високо ниво.Също така и се занимавам с автомобили-това ми е като хоби.. ако има нещо свиркайте на лс
                            146 1.6 Boxer

Comment

Колеги,
                              Фирамата в която работя търси да наеме двама или трима "Рецепционисти" в София, до Южния парк за нова сграда.
                              Заплащането започва от 400 лв нагоре за 12 часови смени от 7 до 19ч.
                              Изискването е представителност и малко Английски език.

При положение, че са двама човека ще се работи 2 на 2 дена, при трима човека 1 ден работиш 2 почиваш.
                              Ограничение във възръстта има до към 40-45 години.
                              Не се изисква да се носи багаж или нещо подобно, просто присъствие и вежливост без закъснения.
                              Няма да има работа през нощта или с телефон.
                              Вероятно ще има компютър с интернет за забавление.
                              Възможност за започване веднага.

Търсенето приключи засега!
                              Last edited by georgyg; d.m.y г., 10:22.
                              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                              Opel Astra J GTC

Comment

Здравейте колеги! Наскоро и мен ме съкратиха от досега заемащата длъжност от мен(началниок склад) и сега и аз съм в списък ана безработните. Ще съм много благодарен ако някой има някакво предложение за работа за Пловдив и региона. Положението кми е доста напечено, понеже съм семеен и на квартира, а сметките не чакат.
                                Чакам предложение на 0883307753 или тук

Comment

Working...
                                X