Известие
Collapse
No announcement yet.
има ли заварчик ?
Collapse
X
-
Сега видях темата,а тя е много важна поне за тези,които заваряват.
Значи има два варианта:първия,при по леките случаи е да си пикаеш в очите.гарантирано дава резултат.може да се подкрепи и с млеко от ЖЕНА.Втория е по драстичен,но изпитан с времето и доказал ефективността си , но е само за професионалисти.Срязваш един лимон,хващаш двете половини и ги изстискваш мощно в очитен на пострадалия.Трябва и помощник,който да му е отворил очите и да го държи около 15 секунди,след като си му впръснал сока в очите,за да не те заколи.След около половин минута,човека вече може да вижда и най-важното не го болят очите,сякаш са му хвърлили една лопата пясък в очите.Има и капки,от които минава моментално,но първо са опасни и после вървят в комплект с мехлем.Това се прави само от лекари,дето у нас са кът.За това лимона и много майки!!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеИмам колега който е заварчик незнам си коя степен с незнам си какъв стаж но такива неща не съм чувал от него.
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеИмам колега който е заварчик незнам си коя степен с незнам си какъв стаж но такива неща не съм чувал от него.
Брат,няма и да чуеш.Работих с истински професионалисти.Имаме и такива в БГ,но отдавна са по странство.Все пак аз съм бил от тия,които са само държали.Но рецептата е вярна.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениекак да си пикая в очите бе човек ... морално и буквално погледнато
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеФ
Брат,няма и да чуеш.Работих с истински професионалисти.Имаме и такива в БГ,но отдавна са по странство.Все пак аз съм бил от тия,които са само държали.Но рецептата е вярна.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
Comment