Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма ли край за моето мъчение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няма ли край за моето мъчение

Знам че е тъпо ама на човек му се иска да си излее душата. Та аз да се оплача. Да каже някой че не се грижа за колицата не е, всичко ново и купувам, нещо само да не е на 6 и веднага се прави. И какво, днес за пети път ми размазват локомотива. И все отзад мамицата му. А били бързи алфите и не спирали. Абе хора вие спирачки нямате ли? Ако ме няма мене на пътя как се привеждате в покой. И днес на скъстовището на околовръстното за Панчерево. Тръгвам от светофара и нали при ОMV има ремонт та спрели колите и аз спирам. Ама отзад едно Bravo доказа че хем не се засилва като Алфа хем не спира като нея. И айде пак мазало. Лисане адаш извинявай ама ако четеш това да знаеш че скоро няма да притягаме главата . А така добре си върви колицата. Сега само стискам палци да каже Ники че може да я оправи пак че последния път 2 месеца я държа и беше на ръба да се откаже. Айде лека вечер на всички и дано не изпитвате това дето ми е на мене
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Мда, аз просто се чудя как все още съм оцелял да не ме размажат сериозно отзад, взема ли да спирам първо в огледалото назад гледам, някой пищяха че ще слагам някакво лекарство за тия отзад, но ей ви на ядове....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
      Знам че е тъпо ама на човек му се иска да си излее душата. Та аз да се оплача. Да каже някой че не се грижа за колицата не е, всичко ново и купувам, нещо само да не е на 6 и веднага се прави. И какво, днес за пети път ми размазват локомотива. И все отзад мамицата му. А били бързи алфите и не спирали. Абе хора вие спирачки нямате ли? Ако ме няма мене на пътя как се привеждате в покой. И днес на скъстовището на околовръстното за Панчерево. Тръгвам от светофара и нали при ОMV има ремонт та спрели колите и аз спирам. Ама отзад едно Bravo доказа че хем не се засилва като Алфа хем не спира като нея. И айде пак мазало. Лисане адаш извинявай ама ако четеш това да знаеш че скоро няма да притягаме главата . А така добре си върви колицата. Сега само стискам палци да каже Ники че може да я оправи пак че последния път 2 месеца я държа и беше на ръба да се откаже. Айде лека вечер на всички и дано не изпитвате това дето ми е на мене
      ееее... направо нямам думи!!! мнгоо съжелявам че така е станало и то ПАК, знам че ти се беше случвало май един-два пъти ама ПЕТ... имам идея какво ти е сега!
      Дано мине леко тоя път възстановяването и малко да си пеш!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

ейй лоша работа,пак добре че само тенекий, щото сега се позатопли и взеха да се показват рацерите и...
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Един, два, че чак пет пъти отзад, задай си въпроса "Защо става така ?" Може би има някаква причина за това у теб.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

eми аз принципно не съм суеверен, а за друга причина не се сещам. Все пак няма как да минавам през коли спрели пред мен
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Егати каръка...
              Съжалявам колега... Мен също ме смачка един кретен, та 5 месеца след това още не съм се възстановила напълно. Добре, че само ламарините са посртадали, а Браво-тата много станаха бързи напоследък...
              Снимай да видим кое е пострадало.
              sigpic
              Имам си количка,Жълта и добричка!
              Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
              - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Колата е урочасана, продавай я.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                  Колата е урочасана, продавай я.
                  недей така с лошо пък ти

съжалявам колега дано не е много сериозно и да я стегнете бързо

ФЕРАРИСТ*
                  аз където нямам книжка и карам курсове го имам този навик вече

просто времето се пооправи и рацерите вече са на линия
                  Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                  sigpic

Comment

Кофти работа, но не си единствен. И мен преди няколко дни едно Поло ме подпря отзад. Интересно е, че немската машина се полуразглоби, а аз имам 10см. цепнатина на бронята
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Не е урочасана колата, ми колегата явно много се набира и после много рязко скача на спирачките, нещо не особено препоръчително в София Ще трябва да смениш стила на каране колега, само газ - спирачка не става, че следващият път може да е отпред, да не дава Господ.
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Колега, ако спазваш дистанция, ще имаш повече време да спреш, без да скачаш на спирачката,както и тоя зад теб, а ако бърза да те минава.Иначе пални и една свещ в църква, да пази и Бог, няма да навреди поне
                        Last edited by fred; d.m.y г., 21:00.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

:_)

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                          Не е урочасана колата, ми колегата явно много се набира и после много рязко скача на спирачките, нещо не особено препоръчително в София Ще трябва да смениш стила на каране колега, само газ - спирачка не става, че следващият път може да е отпред, да не дава Господ.
                          Ей развесели ме човече. Ама не ме познаваш затова ти е простено. Щото приятелите все ме занасят че съм бил най-спокойния шофьор в София и щели да ми хванат паяжини спирачните апарати. Само ще добавя че предишния път като ме смачкаха чаках за ляв завой повече от половин минута преди да ми дойдат на гости
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Много кофти, колега... но съм забелязал, че напоследък дори и като пенсионер да караш, все ще се намери някой идиот, дето да ти скочи насреща, или да се опита да ти влезе в багажника. Не знам какво става с тия хора, но лудостта яко ги е стегнала, и все по-лошо става.
                            Не знам дали ти е урочасана колицата, но нищо не пречи наистина да палнеш една свещ. А задницата на 155 е достатъчно красива, за да иска някой да я огледа мнооого от близо
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Бате такива коли се продават на момента,аз имам една позната с нов Ситроен Ц4,и откакто го е купила преди 4 години,я удряха 6 пъти,сменя предно стъкло 4 пъти,да не казвам още колко е висяла в сервиза за секви глупости,и неше да я продава
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X