Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за един Спайдър от София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко помощ за един Спайдър от София

Колеги искам да ви питам, ако някой знае нещо да сподели.. става въпрос за един Спайдър който си бух харесал в мобилето но обявата му падна преди два дена и незнам дали ще я пуснат отново! Спайдъра беше вишняв на цвят 96 година мисла 2.0 ТС цената му беше към 5000 лв и на снимките ми изглеждаше в доста добро състояние Ако някой го е виждал или знае в кой автосалон е нека да ми помогне Някъде на околовръсното мисла че бил, така пишеше ама несъм сигорен
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Миналата неделя мернах един в авто къща на околовръсното,между Бриколаж и разклона на Филиповци,беше такъв цвят.Само минавах и го мернах,но не знам повече подробности. Мога да го видя събота или неделя.
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщение
      Колеги искам да ви питам, ако някой знае нещо да сподели.. става въпрос за един Спайдър който си бух харесал в мобилето но обявата му падна преди два дена и незнам дали ще я пуснат отново! Спайдъра беше вишняв на цвят 96 година мисла 2.0 ТС цената му беше към 5000 лв и на снимките ми изглеждаше в доста добро състояние Ако някой го е виждал или знае в кой автосалон е нека да ми помогне Някъде на околовръсното мисла че бил, така пишеше ама несъм сигорен
      колега не е ли старичак малко според мен се насочи към фаза 2 имаше един в мобиле червен за 8500 доста добре изглежда
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
        Миналата неделя мернах един в авто къща на околовръсното,между Бриколаж и разклона на Филиповци,беше такъв цвят.Само минавах и го мернах,но не знам повече подробности. Мога да го видя събота или неделя.
        Ми братле тея дни може да дойда към софия, но ще гледам да набележа още една две да не е напразно, ако не дойда до петъка щи пиша да идеш да и хварлиш един поглед дали е тази и да и земеш номера ще съм ти безкрайно благодарен
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
          колега не е ли старичак малко според мен се насочи към фаза 2 имаше един в мобиле червен за 8500 доста добре изглежда
          Ми така е ама толков от баща ми като за мен ученик
          landikar

Comment

Току що мернах един такъв пред офиса.
            Attached Files
            2014: Deutschland über alles

Comment

Ми така е ама толков от баща ми като за мен ученик
              все пак не вие първата алфа внимавайте като купувате колега.а и модела ви е познат от GTV-то а какво стана с него карате ли го или се продаде
              Alfa romeo GTVex
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                хоп някой май ще я регистрира.
                Alfa romeo GTVex
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

/////

хоп някой май ще я регистрира.
                  Кофти... и на мен така ми изглежда
                  145 QV ex.
                  146 Boxer TOTAL ex.
                  147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Точно тоя си беше май То на тея пари тая кола беше супер, но явно нямам късмет
                    landikar

Comment

все пак не вие първата алфа внимавайте като купувате колега.а и модела ви е познат от GTV-то а какво стана с него карате ли го или се продаде

ми продадохме го щото тогава ни трябваха пари и нямаше начин, много си го харесвах и затова сега ми се ще да си взема пак или ГТВ или Спайдър
                      landikar

Comment

На паркинга където партирам, от другата страна има автокъща, казваш и има поне два но за цветовете не съм сигурен, единия виси от много време, вчера видях, че задния му джам нещо е разместен, не съм ги гледал, има и ограда и трябва да се заобикаля чак от другата страна.Ако искаш на лична ще ти кажа адреса
                        Last edited by fred; d.m.y г., 13:57.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

ми продадохме го щото тогава ни трябваха пари и нямаше начин, много си го харесвах и затова сега ми се ще да си взема пак или ГТВ или Спайдър
                          колега в варна се продава едно ГТВ с новия фейс 2003г а колата е 2000г най вероятно е правена но изтглежда много добре има я в мобиле... изкат и 6900лв.тази седмица ако намеря време ще мина да я подкарам да видим за кво иде реч и ще споделя.
                          Alfa romeo GTVex
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

А бе братле, да не работиш в КАТ...?
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              А бе братле, да не работиш в КАТ...?
                              Срещу КАТ.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                              X