Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко тежи една гума?16ка например?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А някой купувал ли е от тоя сайт... коректни ли са, гуми с какъв ДОТ продават и т.н.?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      А някой купувал ли е от тоя сайт... коректни ли са, гуми с какъв ДОТ продават и т.н.?
      Аз си купих зимните гуми от там миналата година. Гумите бяха с DOT**08. Плащаш или по електронен път или в банката и след максимум 2 седмици ти идват гумите
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Ха не била толкова много разликата?...ми между 115 и 166лв, това пак са си поне 50% надценка в България...
        И като споменем, че минималната работна заплата в Англия е 13-14лв на час, а тук е на ден, според мен стълбовете по Цариградско не са достатъчни за тея дето трябва да висят там...
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Като цена реално има разлика ,но с доставката цените се припокриват А заплатите просто няма смисъл да бъдат коментирани
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

4 15-ки пращах по еконта - 28 кила.....гова гумите без джанти.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Абе тука цените са луда работа.
              Брат ми сега януари си взе за Ауди-то ето тези джанти (Momo Strike 18"), в кашоните естествено с фланци, болтове и всичко което ти е нужно + 4 гуми Toyo.
              Всичко това от Англия, доставката беше 140 лири.
              Общо всичко за 2300лв. (лева)

http://forum.fiat-bg.org/files/momo_strike_190.jpg

Да погледнем сега цените в Мотоексперт примерно.
              Най-евтините гуми 18" са по 359лв.
              4х359=1436лв.
              Значи 4бр. алуминиеви джанти 18" излизат 864лв.

И друго, малко извън темата - понеже обичам да играя билярд. В Германия - зала със стотина маси, вход 5Е, включва безалкохолно, може да играеш колкото си искаш.
              В България - 10лв. на час.
              Б..и държавата, по богати сме та затова така.
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
              Ex Fiat 126p
              Ex Fiat Вravo 1.6
              Alfa Romeo 147 1.6

Comment

От Англия е изгодно да си вземеш джанти с гуми на старо....предния път като се връщах бях предплатил едни 18-ки, с гумите на тях, 200 лв ми излязоха БГ пари, тука както една седмица никой не ги искаше, изведнъж 2-3-ма щяха да ме бият за тях на 600 лв......
                Ако дебне човек има страхотни оферти.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                X