Известие

Collapse
No announcement yet.

Вижте хората как си хвалят колите...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да, уникално проста кола е! Не палеше изобщо и точно след 20-30 минути разбираш какво му е и сменяш на секундата с подръчни матеряли, к'вото ти се намери - след това пали от четвърт оборот. Една алфа докато разбереш що не пали, си се състарил емоционално с няколко години.
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

без лоши умисли но това е 1на от малкото коли които могат да напълнят километража без да се притесняваш че ще изключи помпа,радар ще те засече,ще влезеш в преразход и без това достатъчен и др.абе готско-ретро-газарийка си е.

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
        Quote:
        Кефи ме, че е правен в България и си е роден наш

Правен е в СССР . Евала на ентустиаста, аз съм си заклет лададжия от малък в момента Жигулата ми седи в гаража и чака старт . Всяка седмица припалване, потръкване- всичко за мойто бижу, така че споделям старстите на момчето!
        Що бе колега си мислиш,че е правен в СССР.Сглобявахме си ги в Ловеч,родни си бяха,наши
        2011 Giulietta MA-ex
        1995 155 1.8 TS 8V
        2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
          Що бе колега си мислиш,че е правен в СССР.Сглобявахме си ги в Ловеч,родни си бяха,наши
          Това е нещо ново за мен знаех за Булгар -рено-то преди мноооого години, за Сглобяването на Ленд роувърите, но не и за Мохо!
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Че то и Фиат 124 и 850 сглобявахме за кратък период в БГ - завод "ПИРИН"

Comment

Но всичко идва готово от братята, тук само се сглобяват
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Леле върнах се в детските ми години!Какво време беше само.Безгрижно и всичко сякаш беше много истинско.Нямаше я тая злоба и завист между хората.Сега като се сетя бащами имаше небесно син Москвич 408!Лимитед едишънС кафяв кожен салон,полирани капаци на джантите и винаги беше много чист.Много хубави спомени имам с него.Обикалях ме цялата страна.Много ходих ме по почивки.На дали ще се върнат тези времена!
                алфа 156 1.8тс16v

Comment

Затъпел е...

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    И аз съм се учил на Москвич, ама нищо не ме кефи в тая кола, даже и как се ускорява на втора.
                    абсолютно!!!
                    146 Turbo

Comment

33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

'97 155 1.8 16V
                        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                        the cost of living is dying...everybody pays...
                        sigpic

Comment

Working...
                        X