Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля каква кожа имам на скоростния лост :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да се похваля каква кожа имам на скоростния лост :)

На бензиновата 156 маншона на скоростния лост беше от някаква изкуствена кожа, която доста се беше захабила и на места даже беше прокъсната. В събота видяхме на една сергиика на Иван Вазов да продават парчета естествена кожа и си купихме едно. Като се прибрахме свалихме маншона, разшихме го за да можем да си направим шаблони и си направихме нов. Стана много готино
    Снимка 1
    Снимка 2
    00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
    97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
    ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.

Добре е станало
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Мноо арно станало бе...
      Ама ти е артисала една бурма ...
      Майна, от кой пазар купи кожичката?
      Last edited by svetlastf; d.m.y г., 11:03.
      Alfa Romeo 1.8 TS `98
      sigpic

Comment

БРАВО!
        Много добре е станало, колега
        sigpic

Comment

И аз на едната 145-ца преди няколко дена и направих този подарък + на ръчната и волана

Click image for larger version

Name:	S2500107.jpg
Views:	1
Size:	94.3 Килобайта
ID:	2256534
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

супер е станало, браво
            landikar
            Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
              И аз на едната 145-ца преди няколко дена и направих този подарък + на ръчната и волана

[ATTACH]15353[/ATTACH]
              еи колега от къде го тва във варна или кой ти го прави.мерси предварително
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                еи колега от къде го тва във варна или кой ти го прави.мерси предварително
                Намира се зад църквата св. Никола(й) (не я знам как точно беше) на центъра. В двора на една къща, има табела, че шият там некви работи ама не става ясно, че се занимават и с кожени изделия 0897961723 Радо се казва тапицера.
                Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                Audi A4 1.9 TDI

Comment

Арно, арно - аз имам същата, само че кармъзъ......пет коня моментално вдигна мощноста и поне 3 нютонметра.....сложих и на ръчната - бедна ви фантазия.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    Арно, арно - аз имам същата, само че кармъзъ......пет коня моментално вдигна мощноста и поне 3 нютонметра.....сложих и на ръчната - бедна ви фантазия.....
                    Ники,плесни по една снимка да изплакнем очите,че може и ние да отидем
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      Ники,плесни по една снимка да изплакнем очите,че може и ние да отидем
                      Не е моя снимка, но така изглежда, в бокса съм още, няма как да направя снимка.....
                      Тука ги има най - изгодно.....http://cgi.ebay.co.uk/ALFA-ROMEO-156...1%7C240%3A1318
                      Attached Files
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Прекрасно е станало, просто изглежда разкошно!

Comment

Working...
                        X