здравейте колеги.днеска блъснах дете.реших да отида до съседен нам град до битака за да си купя нещо за в къщи.сутринта нещо ме бъзна и по магистралата карах изнервящо бавно 60-70.стигнах до битака и точно до входът му спрях защото улицата на която се паркира беше хъп и изчаках да се освободи място.в 1 момент видях кола да излиза от паркинга и си рекох да вляза на нейното място.изчаках я да излезе, но от среща се зададе микробус който искаше да излезе от тясната уличка.дадох му десен мигач че ще се вмъкна в паркинга и той ме изчака.тъкмо потеглям и на около 2м след потеглянето ми изведнъж от навалицата изхвърча 1но хлапе около 8-9г пред колата и само чух трясъка в колата.веднага спрях,блъснах го и то отхвръкна на около 1м отпред.веднага слязох и го взех на ръце и тръгнах към колата за да го откарам до болницата.питах го дали му има нещо а то само викаше.беше циганче и 1 мой колега беше там също ром му се разкрещя на цигански да каже кво му има и тогава се размърда малко.казах му да стъпи на крака да видя дали няма нещо шчупено и то стъпа.до колата имаше баничарница и то е бягало да си купи закуска без да се огледа.докато се върна да прибера колата то вече беше грабнало баницата и бегом обратно през шосето ,в последния момент го хвана някакъв човек за ръката щот направо беше се засилило пред друга кола.повярвайте ми,аз на птиче намалявам като видя на пътя а това дете направо сякаш видях моето там.попитахме го за родителите му но то драсна и .......цял ден съм като извън земен.внимавайте много колеги!
Известие
Collapse
No announcement yet.
днеска щях да извърша нещо много страшно
Collapse
X
-
Кофти случка, но важното е, че всичко се е разминало с малкия дявол.
Моят съвет и ти да си внимателен, защото има пък хора, особено цигани, които с това си изкарват пари. Скача пред колата, блъсваш го, вади си медицинско и от там започва едно цедене на пари за да не те съди, че ти се счерня живота.sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB
Comment
-
Първоначално публикувано от lan Покажи съобщениеКофти случка, но важното е, че всичко се е разминало с малкия дявол.
Моят съвет и ти да си внимателен, защото има пък хора, особено цигани, които с това си изкарват пари. Скача пред колата, блъсваш го, вади си медицинско и от там започва едно цедене на пари за да не те съди, че ти се счерня живота.
Comment
-
Какви ядове бера сега от една такава случка,само че в моя случей не беше цигане, а някаква лелка.Пресичайки между колите в 9ч. сутринта на жълтите павета тази жена ми се хвърли на капака тъкмо когато потеглях.След това след всякакви предложения за помощ от моя страна тя каза че е добре и си тръгна.Да ама не.След 10 месеца обаче получавам призовки,писма и тн. и се оказва че съм направил ПТП и след това съм избягал от местопрестъплението,а на всичкото отгоре и лелката е получила фрактура на рамото(което не и е попречило да отиде на работа и да отиде в Пирогов чак в 17ч.Оказа се,че и видео записа е изчезнал(по технически причини!!!).
И сега са едни съдилища,адвокати
И се извинявам на колегата че му омазах темата,но много ми е кофти и го споделям с вас.
Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti
Comment
-
ей лоша работа
то нито да караш,нито да вървиш пеша
Какво се прави в такъв случай,ходи се в полиция ли,какво, за да се избегне това с "избягал от престъплението"Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Бях свидетел как един шофер начупи яко канчето на един чичка дето пресичаше дето не му е работата - останах с противоречиви чуства, но все повече давам право на шофьора в случая.....дори и пешеходец в нарушение да блъснеш, винаги мое да ти го натресът - несъобразена с пътните условия скорост - гориш като факел....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
И аз така днеска едно цигане неколко пъти минавам покраи него деба мангала на 2см седи от колата и каточели беше на косам да се хвърли пред нея, на 3-тия път му казах че карам бързо и ако се метне въобще няма да намалям и неме интересува ако ми счупи броня или нещо после ше му счупа главата и тои се махна и не смя да се доближи
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Намачкай го предварително собственоръчно, че да ти има страха......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Скача пред колата теб ти изкача сърцето след това изкачаш да го видиш а от там изкача бай мангаУ и ти изкачат сички ценности от колата...много редовен номерне че при теб е било така но имай едно на ум ! виждал съм с очите си
ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
Nissan Qashqai 2,0 140hp
Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
ShineRay XY350ST-2 StreetKiller
Comment
-
благодаря ви колеги за споделеното съчувствие но при мен май си беше жив инцидент.детенцето така се изплаши и така сладко си рупаше баничката че не вярвам да е имало умисъл.ние се събрахме много хора и му указахме съдействие но то просто си беше изгладняло и това е.като го зграбчих,колата остана с отворена врата и всички документи в чантата на седалката но никой не приближи до тях.богами,дано това е бил наистина случаен инцидент без лош край.имам 2ма познати свидетели които съм сигурен че че свидетелстват дори и пред детектор на лъжата.
Comment
-
Мен не ме е страх от абсолютно нищо друго докато шофирам, освен да не блъсна човек - това ми е най-големия страх при шофирането
Не знам, защо разсъждавам по този начин, като и след катастрофа с друга кола мога да причиня невероятни мъки на невинни хора, но е факт, че само от блъскането на пешеходец ме е страх!
Важното е, че всичко е добре, когато свършва добре, колега!sigpic
Comment
Comment