Известие

Collapse
No announcement yet.

Екзотиката Мазерати Битурбо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Не е кощунство, в един клас са. Но интериорът на Мазерати-то е много по-ергономичен от този на БМВ, който виждаме - седалките са по формата ан тялото, с уредите боравиш без да си отклониш вниманието и т.н..
    Точно така си е и не само това...Бмв има вече почти всеки 2-3 срещнат, а Мазерати кой притежава...Просто с един такъв автомобил човек ще уникален, различаващ се от тълпата...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

разбирам, че сте фенове, но фактите са си факти- вижте интериора и го сравнете с този на мазератито.
      www.bmwpower-bg.net/forums според мен там ще ти е по приятно колега
      Last edited by Abarth; d.m.y г., 12:31.
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Айде стига сектантски изхвърляния викам аз...
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Мазератито е по-стар модел от БМВто което си посочил, затова и вътрешното обурудване изглежда различно.

Comment

Ако има спор между БМВ и Мазерати, то е ясно, че Мазерати печели, най-малкото, заради това, че наистена е ЕКЗОТИКА и не се среща на всеки светофар и кръстовище.....
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Мда, секи пубер мое да се фане лятоска сервитьорче и да сбере денги за една прошла тройка баварка, ама я да сбере за едно Мази.......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Мда, секи пубер мое да се фане лятоска сервитьорче и да сбере денги за една прошла тройка баварка, ама я да сбере за едно Мази.......
                Не става въпрос, кое е по гъзарско. Много ясно, че Мазерати. И да вярно на снимката е Е39- моя грешка.. Въпросът беше, че коли една и съща година на производство имат голяма разлика в дизайна и според мен мазерати отстъпва. Тука не говориме за качество на материалите (въпреки, че в Е38 ме съмнява да е по-лошо от това в Мазерати).

Та просто исках да кажа, че моето мнение е- ако тая кола нямаше емблема мазерати, а ланча (на каквато доста прилича), никой нямаше да й обърне толкова внимание. Марката продава- факт. Иначе новите Мазератита ги предпочитам пред еквивалентните Мерцедес, БМВ и Ауди.
                Lexus IS200

Comment

Точно на Мазератито салонът има уникална ергономия, салоните на БМВ, с изключение на някои спортни изпълнения, са като пластмасови столове в гаражно кафе пред него.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Точно на Мазератито салонът има уникална ергономия, салоните на БМВ, с изключение на някои спортни изпълнения, са като пластмасови столове в гаражно кафе пред него.
                    Да не споменаваме теснотията в краката на шофьора и пасажерското място, дори и при 7ма серия. Карал съм 1 година Бмв, повече не греша, карам си ладата зимата и ми е кеф на душата! Найстина се замаза темата с тая Перка дет сте я пуснали на фона на Мазератито.
                    145 QV ex.
                    146 Boxer TOTAL ex.
                    147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Mind_control-мисля че леко си противоречиш! Понеже казваш че при новото Куатропорте интериора ти харесва повече от 7-ци, S-ки, А8-ци т.н. а за Мазерати е характерен по-консервативния и изчистен дизайн в интериора където се набляга изключително много на наистина малките детайли, материята ако щеш дори и мириса на кожата...
                      От 2-ма собственици на актуалното поколение Куатропорте (преди фейса) и бивши такива на предишното, съм останал с впечатлението че по-качствения откъм материали интериор е на старото...

П.С. С фейслифта му е*ха мамата-мяза на някоя Соната отпред, а отзад с тези LED е ....

Comment

Поправете ме ако греша,но не става ли въпрос за 5ца(е39) в случая ?
                        '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Колегата по-горе се поправи

Comment

Който е започнал сравнението с БМВ-та е понабъркал рейсо Нема таково дзвер От където и да го гледаш, дали външен или вътрешен дизайн, мотор или каквото и да е тази кола превъзхожда не само тогавашните конкуренти (ако може да има такива) , че и далеч по-нови

пп: морското Алеко, ако още съществува е със същия мотор
                            Last edited by ancho; d.m.y г., 22:24.

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
                              Който е започнал сравнението с БМВ-та е понабъркал рейсо Нема таково дзвер От където и да го гледаш, дали външен или вътрешен дизайн, мотор или каквото и да е тази кола превъзхожда не само тогавашните конкуренти (ако може да има такива) , че и далеч по-нови

пп: морското Алеко, ако още съществува е със същия мотор
                              Точно така си е...Въобще не може да има сравнение между това ежедневно БМВ и наистина екзотичното Мазерати...
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не ми се щеше да отварям нова тема, въпреки че си заслужава, но все пак...

Попаднах на нещо, което определено си заслужава вниманието, а именно че в момента се продават 3бр Мазарати Би-Турбо, пак казвам 3 бр, за 7000лв!!!

Ето и обявата: http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=99&t=185999

Незнам такава оферта може би има веднъж на 100 години !!!
                                Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 12:01.
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X