Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли някакъв вариант да не се плаща акциз ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли някакъв вариант да не се плаща акциз ?

Много съм се навил на 166 3.0 V6 24V SUPER , цената на тая кола в Италия е доста добра , обаче има проблем с акциза та има ли някакъв начин да я легализирам без да плащам акциз? Знам че може да я карам с Италянските номера и да плащам застраховки по интернет ама тоя вариант не ми допада , някакви други предложения ?
    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
    Знам че може да я карам с Италянските номера и да плащам застраховки по интернет ама тоя вариант не ми допада , някакви други предложения ?
    Че какво му е лошо на тоя вариант?
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

да не дава господ ама, мисля си че ако евентуанално нещо стане катастрофа и т.н.. мисля че няма да се изплатят никакви пари , или примерно е по твоя вина ? кво праиш ?

Comment

Има хора които бутат където трябва срещу 20% от акциза и си я вкарваш.
        Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
        Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

пак е много акциза на тая алфа и е около 9300 лв бамааму , то 2000 да напълна гушата на некой скапаняк ама... определено е по - добре от 9300 де .
          Чувал съм при регистрация че се прави нещо ... и ти пишат двигатела без номер , ама не съм много запознат ... ?

Comment

пак е много акциза на тая алфа и е около 9300 лв бамааму , то 2000 да напълна гушата на некой скапаняк ама... определено е по - добре от 9300 де .
            Чувал съм при регистрация че се прави нещо ... и ти пишат двигатела без номер , ама не съм много запознат ... ?
            И аз си мисля някой неща, но като цяло 2000 лв и после ако те хванат още 9000 и ще излезне златно.
            А щом те спират 2000 лв тази кола не е за тебе, това е кола за хора, които не мислят дали ще дадат през месеца 500-1000 лв по колата и ще има как да живеят.
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
              А щом те спират 2000 лв тази кола не е за тебе, това е кола за хора, които не мислят дали ще дадат през месеца 500-1000 лв по колата и ще има как да живеят.
              аха... ясно мерси , за инфото кое е за мен и кое не

Comment

Ако се интерсуваш на 15% от акциза пиши на лс
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

Има вариант да ти регистрират колата без номер на двигател, но ти записват модела което е същото. Това без номера става да вкараш нещо слабо и после да направиш трансплантация .
                  Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                  sigpic
                  http://vbox7.com/play:884c5234
                  http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                    И аз си мисля някой неща, но като цяло 2000 лв и после ако те хванат още 9000 и ще излезне златно.
                    Брей, какви специалисти се навъдиха във форума. Ти понеже само акцизни коли караш, като ти гледам подписа, та тръгна да правиш сметка на човека какво може да си купи и какво не.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Брей, какви специалисти се навъдиха във форума. Ти понеже само акцизни коли караш, като ти гледам подписа, та тръгна да правиш сметка на човека какво може да си купи и какво не.
                      Ми подари ми една и ще я карам, няма проблем и ти обещавам, че ще я подържам супер и ще се кара само с 100 октанов бензин.

Моля ти се въздържай се от коментари, че то има 3-4 акцизни коли в целия форум

А другите колеги да се замислят, че колата се регистрира по номер на шаси, а там излиза че е 3.0 и пак кофти.
                      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                      Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        мерси колега и на мен ми стана неприятно от коментара му.
                        Странно как така може да преценява , коя кола за кой е .... още повече като не ме познава.

Comment

мерси колега и на мен ми стана неприятно от коментара му.
                          Странно как така може да преценява , коя кола за кой е .... още повече като не ме познава.
                          Не мисля, че е искал да те обиди, а да ти проясни малко нещата относно тоя модел. Ама ако 2000 лв. са ти проблем за тая 166-а ти я купи и после виж какви пари ще хвърчат после. Сигурно ще решиш да я продадеш на първия месец. Поразрови се в темата която ти давам по долу и виж за какво си говорим.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=12108

Така, че тия 2000 лв. са нищо за да можеш да си я караш спокойно тази машина и ако бях толкова зарибен колкото теб нямаше да ги мисля.
                          Last edited by RoMAN; d.m.y г., 16:42.

Comment

Колага много ти е сложен въпросът? Моделът е страхотен, но този акциз просто ни нокаутира..9000 бона са много..
                            Защо не помислиш за вариант 2.4 JTD с новия двигате и да я чипираш?

П.С. Само предложение...

Comment

Колега, ако съм те обидил съжалявам - приеми мойте извивения, но трябва да си наясно с 2-3 неща.
                              1. Като бутнеш и не платиш акциза винаги рискуваш да те разкрият и после да го платиш пак, та даже маже и да те съдят.
                              2. Колата може да се кара с чужди номера, но ГО се прави от една компания в България и струва мисля 400лв на 3 месеца, а освен това трябва да се излиза веднъж на 6 месеца в чужбина.
                              3. Ако нямаш застраховка или имаш някаква от интернет напечатана, ако стане нещо може после да плащаш огромни суми за обезщетение.
                              3. Както каза Бобо в един пост за данъците - който си има брада си има и гребенче.
                              4. Не знам колко такива коли сте имали или колко карате, но моята кола в момента е към 300-400 лв всеки месец, нищо че не е акцизна, но не ми пука, а екстравагантна кола ще има поне 3-4 пъти по висока подръжка.
                              Повярвай ми ако имаше начин щях да си взема една по бърза за през почивните дни като втора кола и нямаше да ми пука дали ще и стане нещо, просто я оставям в гаража и я правя когата имам пари и продължавам да си карам ежедневката и готово, но за съжаление на изкарвам толкова пари.

Ето ти готина кола на цената на акциза http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33022
                              Last edited by georgyg; d.m.y г., 16:53.
                              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                              Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                              X