Известие

Collapse
No announcement yet.

Русеннци, пазете се от ОБИРИ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Русеннци, пазете се от ОБИРИ!

Ето в какъв екшън се замесих и аз.

Майка ми е била у нас когато някой се опитва да отвори вратата с ключ, около 21 и 15 днес. Тя излиза и същия тип избягва нагоре по стълбите. Тя вместо да се прибере слиза на площадката между етажите, лампите угасват и тя си пали цигара и чака. След малко някой слиза плахо, стига до нашата врата и тя светва. Описанието на тоя тип е следното: Около 1,80, нормално телосложение, мургав, бръснат нула номер, леко оплешивяващ, издължен нос, видима възраст около 35 години. Аз се прибирам в същото време и се разминавам на входа с него - направи ми впечатление, защото не е от входа. Качвам се с чантите си бързо и майка ми ми обясни, аз пуснах чантите и хукнах надолу. Излизам пред блока - няма го, зад блока отивам - едно сиво Ауди А3 минава покрай мене. Паля бързо колата и следвам Аудито.
    Излизаме от локалното пред блока ми. Аз съм зад него. А3-ката чака до последния момент доближаващите се към нас коли и минава пред тях, те са намалили заради легнал полицай и аз се шмугвам зад него. В тоя момент онея вече нещо мърдат вътре и се обръщат назад. На първия светофар - червено, рязко сменя лента от средна в лява. Аз след него. Завиваме наляво, той си рязкаше яко колата - за да не го изпусна сменях на 4-5000 оборота. Минава кръговото след Млечна кухня бързичко, аз след него. Забива се в дясната лента, въпреки че всичко е свободно и няма как - заминавам напред, той вече е след мен. Около 1 км покарахме двамата, той много далеч и аз си мисля вече, че съм го изгубил, но в същия момент го разпознавам пак зад мен след завоя на паметника Альоша по съединение. Следва кръстовището на Дървообработването, аз отивам към Сердика. Средна и дясна лента са пуснати, лявата лента е на червено. Засилвам се уж да мина средна лента на зелено и в последния момент удрям спирачки и спирам на червеното в лява лента. Той прави същата тъпа маневра и застава зад мене. Пускат ни зеленото в лява лента, а на средна и дясна за напред е червено. Угасих уж случайно колата на първа и изчаках малко, запалих я. В същия момент късата зелена вълна в лява угасва, оглеждам се и с мръсна газ изрязвам един камион до мен и от лява лента продължавам напред в средната. Той с риск да удари камиона ме последва. Продължаваме да се лъжем наляво - надясно до кръговото и аз вече не издържам - спирам пред паркинга на полицията, бия аварийните и слизам. Аудито мина покрай мен бавно-бавно и с мръсна газ се изниза нанякъде.
    Колата с която се движат е Ауди А3 първо поколение, сив металик, Р 8924 (последните 2 букви не съм сигурен), 1.8.
    Ако я видите покрай блоковете си, русенци, внимавайте!
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

колега нямаше ли телефон в тебе,що не се обади на някой и да им устроете засада, пък и на ченгетата да звъннеш и те щяха да помогнат предполагам,поне номера да беше записал точно
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Добра идея ама в такъв момент.!!! Нищо друго не ти е в главата .... освен да направиш правилната постъпка.!!!Доста трудно е
      Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

нищо то и така пак можеш да отидеш в полицията,като знаеш колата и номера,поне да го разберат кой е и евентуално ако стане нещо да знаят кого да търсят
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Ами добре, че имам съседка, която работи в полицията и веднага и разказах какво се е случило, свърза ме с когото трябва и утре съм при шефа на криминалния отдел да гледам снимки. А и наистина когато почнаха те да ме следят и на всичкото отгоре бяха трима, вече си мислех какво може да стане когато спра на поредната червена светлина.
          Alfa Romeo 146 ti

Comment

.

а ти какво целеше с това преследване при положение че те имат числено превъзходство?

Comment

Интересно пореследване......накрая не разбрах, кой кого следи....
              Невиждам смисъла от него, щом не са си получили заслуженото...
              Все пак предупреждението на колегата е от полза!!!
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Предупреждението е добро, но в такива случаи просто правете официални оплаквания в полицията.
                Last edited by fred; d.m.y г., 11:14.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Да бе и аз не разбрах...уж ти ги гонеше....после те те гонят!!?!? Ако са искали да те натупат понеже са повече...защо не са го направили на червения светофар като са спрели зад теб, когато ти уж случайно си изгаснал...
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

колега давай номера в полицията,мамка им мръсна ще еба, вчера късно вечер някой на мен ми отмъкна едни дънки от простира,а е високо над 4 метра, ебаси и простотията, но дънките са от САЩ и са мн странни,демек само да ги видя на някой без да го питам го посинявам от бой, пазете се ей,когато няма нокой в вас,оставяйте лапма,телевизор,в чародейка един полицаи ми каза че са започнали да ограбват апартаменти, НА ТАКИВА ТРЯБВАЛО ДА ВЗЕМЕШ НОМЕРА И ДА ЗВУННЕШ В ПОЛИЦИЯТА,не че ще докажеш нещо но поне ще видите човека,ще ги стреснат,щото какво като е бил в входа ще каже той,обаркал е просто,хитри като калинки са тея, мн внимавайте колеги

преди 1 година на осветен паркинг на борисова,алармата имаше проблем с колата на майка ми, и нямаше аларма 1 седмица,та една нощ някой счупил стъклото с тухла за сд-то,хубу че майка ми смъква плазмата вечер, ей опасни са
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

много неразумна постъпка според мен... поне да се беше обадил на някого! Не ги знаеш какво имат в колата!!! Няма и никаква гаранция, че колата е тяхна и днес пак ще са с нея
                      Пиши какво е станало в полицията днес.
                      Абе цялата тази история е много странна: часът, в който опитват - предполага се, че хората са си в дома по това време; поведението им след това - вместо да избягат, те си играят по улиците...
                      Не е трябвало да им се връзваш! И въобще да тръгваш сам!
                      Only the best is good enough!
                      Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
                      ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

Какво да стане в полицията - веднага по номера на колата видях същия, дето се е опитвал да отключва снощи, условно осъден в момента. Дано сега полицията да си свърши работата като хората.
                        P.S. Всъщност това, което се случи снощи е, че си играхме на котка и мишка. Целта ми беше да видя номера и модела на колата и най-вече - дали същия човек е вътре. След като видях тези неща той ме следва известно време - до полицията, където вече прибра платната и замина.
                        Last edited by SwappeR; d.m.y г., 11:24.
                        Alfa Romeo 146 ti

Comment

Колега ако нямаш каско,бягай си прави,щото нали се сещаш че и те са те вивяли и знаят и къде спираш,нищо чудно да ти драснат клечката.Много са нагли и отмъстителни тия копелета.Иначе добре си тръгнал да ги гониш ама веднага се звъни на някой,щото иначе няма смисъл,просто си правите една гонка.

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                            Колега ако нямаш каско,бягай си прави,щото нали се сещаш че и те са те вивяли и знаят и къде спираш,нищо чудно да ти драснат клечката.Много са нагли и отмъстителни тия копелета.Иначе добре си тръгнал да ги гониш ама веднага се звъни на някой,щото иначе няма смисъл,просто си правите една гонка.
                            А бе явно и те са се понасрали щом не са му скочили на първия червен светофар! Иначе ако си решил да става екшън биеш спирачки пред тях и на задна им влизаш в двигателя и няма как да не дойде полиция бързо..
                            Lexus IS200

Comment

..

Аз в тази тема искам да кажа на софиянци, да се заключват яко и да не държът големи суми пари и ценни вещи ! Групите са над 20 но няма да кажа от къде идват за да не си навлеки неприятности !!!
                              BUSHON RACING SERVICE

Comment

Working...
                              X